đungla na asfaltu

utorak, 25.07.2006.

Ljubav u Komiži








Naišla sam na ovaj članak i jednostavno sam ga morala stavit na blog- radi se o mom rodnom kraju ,nije baš za se ponosit al je u krajnju ruku zanimljivo i hrabro od to dvoje mladih ljudi
Uostalom pročitajte i procijenite sami

KOMIŽA - Dvjestotinjak kupača na drugoj po veličini plaži Kamenice u nedjelju u poslijepodnevnim satima nazočilo je nesvakidašnjem događaju, koji je zasjenio i priče o potonulom grčkom brodu blizu Komiže koji je gotovo mjesec dana ispuštao mazut na površinu mora.

Naime, poznato je da je ljeto uistinu vrijeme za odmor i opuštanje, a na plaži Kamenice ove se nedjelje jedan mladi par, najvjerojatnije 20-godišnjaci, opustio do kraja. Sasvim slobodno, kao da su sami, pred punom plažom prikazali su uživo scenu seksa na zaprepaštenje i nevjericu kupača, među kojima je bilo i djece i starijih ljudi.

Prema riječima očevidaca, trajalo je to dobrih 40-ak minuta, nakon čega su se mirno, kao da se ništa nije dogodilo, nastavili kupati i sunčati. Na početku ih je stidljivo počelo promatrati nekoliko kupača, da bi se za nekoliko minuta pozornost svih na plaži usmjerila na mladi par, kao da je u pitanju finale Svjetskog prvenstva u nogometu, što aktere nije ni najmanje smetalo.

I kada se u jednom trenutku činilo da će jedan stariji gospodin iz publike koji je krenuo k njima nešto učiniti, možda ih ukoriti, on je došao do njih, još ih bolje pogledao i skočio u more, nakon čega je slijedio glasan smijeh iz publike. Dan kasnije par se nije pojavio na plaži iako su neki kupači došli opet očekujući ih. Jedan bračni par iz Švicarske, koji je bio očevidac događaja u nedjelju, istaknuo je da su bili na mnogo plaža, ali da nešto ovako bezobzirno još nisu vidjeli.

- On je ležao, a ona je bila na njemu, i to je trajalo - rekla nam je jedna gospođa. Nema sumnje, čedne zone u Komiži bit će još na čekanju.

- 21:57 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Linkovi

  • ovo je mali dječak iz Kine koji je rođen sa tri ruke