prosinac, 2006 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Siječanj 2007 (6)
Prosinac 2006 (1)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Vrijeme Ezopa, braće Grimm, H.C. Andersona i ekipe je prošlo...
Živite u dobu imperijalističkog kapitalizma i novom robovlasničkom društvu, gdje je vlasnik vrijeme, a rob ste Vi, djeca se više ne smiju odgajati da se boje vuka, već da sama budu vuk...

Linkovi

Blog.hr

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

srijeda, 27.12.2006.

Vuk Pedofilčina i 17 kozlića

Na kraju sela, blizu šumice, bila jedna kućica. U njoj živjelo 17 kozlića i Mama koza. Nije to bila obična koza, znalo je to dobro cijelo selo... Pogotovo muški... Redali se na njoj svakodnevno u obližnjoj šumici jarci, bikovi, čobani, pa čak i stari Vuk... Mamu je najviše bilo strah Vuka... Imao je čudne sklonosti, volio je sado-mazo, volio je u guzu, i davat i primat... A to je loše jer boli... Bilo ju je strah i za kozliće jer je stari Vuk bio pedofilčina. Živio je u šumi, a ona kraj šume pa je to bilo kao kad se gol naguziš Nevenu Ciganoviću. Stalno je vrebao (Vuk, ne Ciganović) da Mama napusti kuću, a onda bi ju zaskočio i čuda joj činio.
Ali, jednoga dana, Mama je izašla iz kuće i prošla lišo... Bilo joj je sumnjivo, ali žurila se na posao pa nije puno razmišljala o tome... No Vuk je tog dana odlučio probati nešto novo... Pričekao je da Mama ode i onda se prišuljao kućici i lagano zaurlao: "Otvarajte gamadi smrdljiva majku vam vašu!"
Kozlići provire kroz špijunku i skuže Vuka: "Šta oćeš šupčino?"
"Guuuuuuuze!", reče on.
"Nema, sad je mama otišla"
I vidi Vuk da klinci ne popuštaju pa proba na galamu: "Ja sam strašni Vuk i pojest ću vas ako mi ne otvorite!"
"A kako ćeš nas pojest glupane jedan kad ti nećemo otvorit!?"
Vuk se povuče i razmisli malo... Nekad davno mu je mama Vuk pričala neku priču gdje se vuk maskirao u kredu, najeo brašna i umočio ruku u kozu i pojeo pun k* kozlića... Mogao bi i on nešto slično... Posavjetovao se sa mudrom Lijom, kurvom teškom, i ona mu reče da se maskira u teletabisa jer njima djeca vjeruju... I on učini tako i opet dođe na vrata: "Otvorite kozlići, ja sam vaš teletabis Lala, i došao sam očitati struju!"
Kozlići nasjedoše i otvoriše vrata, a na njih redom naskoči strašni Vuk i poslje ih pojede sve, osim jednog koji se sakrio u frižider... Uglavnom, Vuk sit ode i napije se ko guzica u krčmi, pa zaspe na ulici.
Kad se Mama vratila kući, preživjeli kozlić joj ispriča sve, te oni odu tražit Vuka. I našli ga tamo gdje je zaspao... Mama koza izvadi berettu 950 i zašije vučini par komada među oči... Kako je već bio probavio kozliće džabe su ga pažljivo rasparali sjekirom. Možda je jedan kozlić još bio živ prije onog dijela sa sjekirom. Ali poslije nije. Uglavnom, Mamu je odmah uhitio šupčina Medo policajac i sud ju je optužio da je kriva za smrt Vuka i 16 kozlića.
Onaj 17. kozlić je završio u domu, tamo je završio na igli, a nedavno su ga našli u šumi mrtvog s pištoljem u ruci. Kasnije se otkrilo da mu je Vuk bio otac...

Koja je pouka ove priče???

- 18:16 -

Komentari (4) - Isprintaj - #

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.