MOGUĆE KOMPLIKACIJE

Predgovor
Prije nego započnemo s malom školom, morate znati istinu- autorica ovog posta nedavno je bila na psihološkom testiranju gdje je, na opće iznenađenje sveprisutnih (i sebe same), utvrđeno kako njezin mozak funkcionira 80% kao muškarčev. Stoga se autorica unaprijed ispričava svim `vaginalnim manipulatoricama` i onima iz one udruge svrhovito nazvane B.a.B.e., a sve poradi možebitnih mentalno-emotivnih povreda.
Fala na razumijevanju.

ZAVOĐENJE - Ovo je najvažniji i vjerojatno najiscrpljujući dio samog sjedinjenja muškarca i žene.
On: priredite ugodnu atmosferu- lagana ljiga u pozadini (po mogućnosti Lionel Ritchie il` nešto iz odabranog zavijajućeg opusa Celine Dion) tako da tišina ne narušava Ne Znam Što Bih Rekla trenutke. Prostorija neka bude poluosvjetljena (dovoljna je stolna lampa. po mogućnosti od Tiffany stakla- žene padaju na to iako pojma nemaju što je to). Obavezno priredite šampanjac! Nije važno kakav, može i Spumante iz Konzuma, jer se one i tako ne kuže u pjenušce, važna im je samo Fina Čaša da imaju šta držat u ruci dok im ne stavite nešto drugo. (nadam se kako nećete bit baš pehista, pa naletit na somelierku, e onda ste najebali!) Pričajte puno. O svemu. O parazitskim nametnicima, o onom materijalu od kojeg pravidu avione, o utjecaju mjesečine na pubertet muha, o promjeru šahte za septičku.... Baš o svemu! One vas i tako neće slušati, jer će biti zaokupljene gledanjem, tako da uopće nije bitno šta serete sve dok imate gard Imam Trokut I Ploćice Na Njem.

PREDIGRA I PENETRACIJA - Ovaj dio seksualnog čina i nije toliko bitan za vas jer se kasnije nikad nećete sjećati tog trenutka, no za ženu to je najvažniji dio spajanja.
Dotaknite joj obraz kažiprstom. Isključivo kažiprstom! Budete li koristili sve prste odjednom, dovodite ju opasnost prenošenja bradavica na lice. Lagano pređite već spomenutim kažiprstom preko obraza do vrata. Tada joj sklonite kosu i vlažnim jezikom operite ono što ona nije jutros. Većini parvih žena to je erogena zona stoga budite temeljiti. Lagano ju pritom raskopčavajte te poskidajte sve viškove odjeće i ortopedskih pomagala poput grudnjaka, steznika i držača guzice uvis. Kad dođete do ovog donjeg dijela, pokušajte zubima skinuti čarape. Time ćete ostaviti snažan dojam mačomena te iskusnog jebača. Ovi podvizi ne preporučuju se ukoliko dama nosi štrample jer biste morali krenuti već od abdomena, a onda to traje i baca sjenu na vaše ortodontske sposobnosti. U takvim situacijama dovoljno je da samo zakvačite prednjim jedinicama koju očicu na štrampli. Ona će instinktivno popizdit te će ih sama skinuti i zafitiljit negdje gdje će ih kasnije naći vaša zakonita.
Ukoliko žena ne pokaže zanimanje da vam uzvrati istom mjerom predigre, ne srdite se- možda je samo malo glupa, možda je lijena ili sebična, a možda je i neiskusna. Podučite ju. Recite joj blagim umiljatim tonom da klekne i otvori usta. Nakon toga, vjerujte, svaka zna što dalje.
Ukoliko je predigra čačkanja po sisama i simulacije pušenja kubanke prošla u naboljem redu, slijedi penetracija. To je za ženu izuzetno važan prvi dojam. Pazite da ne gađate previše. Pokušajte to otprve. Ili joj slažite da ste bar u horoskopu strijelac. Tek toliko da joj okupirate misli narednih 15-ak dana.
Obavezno ugasite i ono malo svijetla što dopire iz prikrajka. Ne zbog nje, već zbog sebe. Ne dopustite da vam libido opadne zbog sitnica kao što su strije, ispucale kapilare, celulit, ožiljci i obješene sise.

SNOŠAJ - Ne dopustite da traje predugo. Skoncentrirajte se i pokušajte ne premašiti vremensku granicu između 1,5min i 3min. Evo zašto- svaka mentalno zdrava žena dok se seksa razmišlja o paučini u čošku i neokrečenom stropu. Stoga budite brzi jer je činjenica da žene o važnim stvarima ne mogu razmišljati predugo nepobitna. Iskoristite okupaciju njezinih misli što brže kako ne bi počela razmišljati o vama. U protivnom, jebali ste ježa u leđa.

ONO POSLIJE SVEGA - kad je žena zadovoljna, a vi zadovoljeni, ako je prava očekivat će da ju mazite i joj lažete. Obavezno iskoristite ovaj trenutak da joj kažete kako nikad niste imali bolju. Ako vam dotična kaže da ju sad pustite malo na miru i gledate utakmicu ili se samo okrenete na drugu stranu i zaspete, odmarširajte To nazad mami kući. Tak`a vam ne treba, jer... Kučka laže! Tak`e samo znaju svojoj guzici ugodit i briga ih za vas.

Pogovor
Ne znam zašto, al` jednostavnije bi bilo da je autorica ovdje navela samo: Pogledajte isječak iz Smisla Života M.P. gdje Eric Idle vodi ljubav sa svojom ženom pred punim razredom. No, to onda ne bi bilo tako dosadno kao ovaj post.
I za kraj, jedan glazbeni broj:

Kupio sam sebi na daaaaaaaaaar
Jedan mali žuti kišobran....

21.09.2007. | 08:13 | 15 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (9)
Studeni 2007 (11)
Listopad 2007 (16)
Rujan 2007 (16)
Kolovoz 2007 (18)
Srpanj 2007 (7)

< rujan, 2007 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

OPIS BLOGA

KAO DIJETE željela sam biti odrasla.
KAO ODRASLA želim biti dijete.
KAD OSTARIM željet ću biti...
JOŠ MALO JA!

LINKOVI ZA LEKTIRU

Udruga ljubitelja filma RARE





SEPTICA



Barinic strip i ilustracije


The Karambol


PAKŠU BLOG



ck.us/img207/4781/bannerikonafy1.gif" border="0" alt="Ihttp://renki.blog.hr/




Tommy
Negativni
Beastie Boy
Pridaždevnjačicki
Jockey Full of Burbon



AKO BAŠ MORATE

ukoliko znate tajnu dobitne kombinacije lotoa, osjećajte se slobodnim poslati na ovu adresu:
nera0501@net.hr
zauzvrat odgovaram šifrom za Coca-Colu

Free Hit Counter
Free Hit Counter