REKAPITULACIJA

Iz razloga što nemam baš puno vremena za sve, a da i postovi ne budu predugački pošto znam da vam svima koncentracija brzo opada, svaki dan ću stavljat jednog po jednog. Prvi je defitnitivno zaslužio da bude prvi! Moj najdraži lik:

VELEBEAT: ČOVJEK-MRGUD
Fascinantan lik! Isfrustriran svime i svačim. Uglavnom mrzi sve i sva izuzev svog bicikla. Kad bi upoznao nekog gluhonijemog, pedalio bi sve do UGiN-a da nauči gestovno-znakovni jezik samo zato da se može dobrano posvađat s dotičnim.
Još tu i tamo pušta ljudima na slobodnu volju da imaju svoje stavove o filmu, odjeći, hrani i inim oblicima svakodnevnih čavrljanja, al` kad je muzika (prev.- glazba) u pitanju, brzinom svjetlosti pretvara se u bager i ravna sve pred sobom koji se ne slažu s njim.
Ne voli psovke. Al` voli jebat. U mozak.
Ima ogroman ego. Iako, osobno, ne vidim zašto. Nema pretjeranih razloga za to, al` egocentričnost je jedna od tipično ljudskih karakternih osobina, pa mu, eto, i to dajem za pravo.
Čovjek je službeni mrzitelj "nižih oblika inteligencije" - žena. Ne u seksualnom smislu, već upravo tom - intelektualnom.
Već dugo drži titulu najveće Babe Svađalice i teško da će ga netko tako lako svrgnuti s tog trona. Osobno, rado bih na sljedećem natjecanju konkurirala za tu prestižnu funkciju, al` nemam osnovne predispozicije. Mišljenja sam da se s tim crtama čovjek ne rađa. Vjerujem kako se ta drevna vještina - Zakrvi S Nekim Bez Ikakvog Povoda I Razloga - uči i usavršuje duuuuugooo te zahtjeva mnoga odricanja i upornosti.
Nadalje: zaglavio negdje u `80-ima prošlog stoljeća. Jedini dodir s modernim vremenom pronašao je u služenju osobnim računalom tako da i na taj način može svima uteratkuracugujiscu ma u kojem kutku svijeta se nalazili.
Na koncu - javno priznajem: izuzetno mi je žao što ga nikada nisam formalno upoznala! Stvarno! Mislim da bismo imali o čemu razglabati. Ja sam mazohist. A on je netko tko ima fetiš. Vrijeđanja. To bi nas učinilo savršenim sugovornicima. Stoga ne gubim nadu- pamtim obećano - kavu!

29.08.2007. | 10:06 | 36 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (9)
Studeni 2007 (11)
Listopad 2007 (16)
Rujan 2007 (16)
Kolovoz 2007 (18)
Srpanj 2007 (7)

< kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

OPIS BLOGA

KAO DIJETE željela sam biti odrasla.
KAO ODRASLA želim biti dijete.
KAD OSTARIM željet ću biti...
JOŠ MALO JA!

LINKOVI ZA LEKTIRU

Udruga ljubitelja filma RARE





SEPTICA



Barinic strip i ilustracije


The Karambol


PAKŠU BLOG



ck.us/img207/4781/bannerikonafy1.gif" border="0" alt="Ihttp://renki.blog.hr/




Tommy
Negativni
Beastie Boy
Pridaždevnjačicki
Jockey Full of Burbon



AKO BAŠ MORATE

ukoliko znate tajnu dobitne kombinacije lotoa, osjećajte se slobodnim poslati na ovu adresu:
nera0501@net.hr
zauzvrat odgovaram šifrom za Coca-Colu

Free Hit Counter
Free Hit Counter