Movie: The Last House On The Left (Posljednja Kuća Na Lijevo) - Press Pause - Blog.hr
30.06.2009.
Movie: The Last House On The Left (Posljednja Kuća Na Lijevo)

Originalni naslov: The Last House on the Left
Redatelj: Dennis Iliadis
Uloge: Garret Dillahunt, Michael Bowen, Joshua Cox, Riki Lindhome, Aaron Paul, Sara Paxton, Monica Potter, Tony Goldwyn, Martha MacIsaac, Spencer Treat Clark
Žanr: triler, horor
Trajanje: 110'
Godina: 2009.
Trailer: LINK
Download: LINK


Da netko povrijedi osobu koju volite... Koliko daleko ste spremni otići kako biste i vi povrijedili njih?


MSG Mari Collingwood (Sara Paxton) krenula je s roditeljima Emmom i Johnom na odmor u njihovu zabačenu kuću na jezeru. U obližnjem gradiću Mari posjećuje frendicu Paige, koja radi u jednom dućanu. Tamo djevojke upoznaju tajnovitog mladića Justina koji ih poziva kod sebe na joint. No, uskoro u njegovoj kuću dolaze njegov otac Krug, poremećena maćeha Sadie i ujak Francis.

Misleći da djevojke znaju kako je Krug bjegunac iz zatvora i višestruki ubojica, odlučuju ih oteti i odvesti u šumu. Po putu Mari pokušava pobjeći što izaziva bijes otmičara i pokreće lavinu sadističkog iživljavanja. No... (film-mag.net)


Napokon!! Horor/triler koji me oduševio! Iz dana u dan gledam filmove zanimljive, dosadne, komplicirane, ali nikako da naiđem na horor koji će me držat nervoznom cijelo vrijeme. I evo ga. Film koji me je toliko ugodno iznenadio, da ga preporučam svima i odmah. Film traje skoro 2 sata i bome mogu reći da nije bilo scena koje su mi bile dosadne i nezanimljive. Cijelo vrijeme tijekom gledanja sam bila živčana iščekujući što će se dogoditi, i svaka scena kao da je željela da tražim još i još.
'Mala' Sara Paxton me iznenadila samo tako. Ugodno iznenadila. Iza sebe ima hrpu teen komedija i bezveznih filmova, tako da sam ju uvijek svrštavala u onu grupicu (pre)mladih glumaca u Hollywoodu, kao Vanessa Hudgens, Ashley Tisdale itd. Ali ovdje je pokazala da može odraditi i dobar posao u ozbiljnijem filmu. Scena gdje ju lik siluje je stvarno šokantna i grozna, sva sam se naježila na nju. Jako realno prikazano.


Sviđa mi se kako su prikazali kako civilizirani ljudi mogu pokazati svoje mračne (ili možda najmračnije) strane, kada im netko povrijedi osobu koju vole. I koliko su daleko spremni otići za tu osobu.
U filmu mi je najviše žao Justina (Spencer T. Clark), dečka čiji je tata psihički bolesnik koji ga je tjerao da gleda sve gadosti koje je radio; počevši od silovanja pa sve do ubijanja ljudi. I još očekivao da mu on pomaže te time 'postane muškarac'.
Film je prerada istoimenog klasika od prije 40 godina, i definitivno želim pogledati original jer me ova prerada oduševila. Ljubitelji horora/trilera, skinite film odmah. Vjerujem da ćete biti oduševljeni kao što sam i ja bila.

''Krug: Do you want to hear what I did to Mari? I bet you do. Pervert. You want to hear how tight your little homecoming queen was?
John Collingwood: No. I want to hear you beg for your fucking life.''



Lucy

23:09 - Komentiraj { 5 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE