Movie: Bewitched (U Naručju Vještice) - Press Pause - Blog.hr
09.04.2009.
Movie: Bewitched (U Naručju Vještice)

Originalni naslov: Bewitched
Redatelj: Nora Ephron
Uloge: Nicole Kidman, Will Ferrell, Shirley MacLaine, Michael Caine, Steve Carell
Žanr: komedija, fantazija, romansa
Trajanje: 102'
Godina: 2005.
Trailer: LINK
Download: LINK



Be warned. Be ready.


MSG Glumac čija je slava potamnjela pokušava pronaći savršenu ženu da glumi vješticu Samanthu u adaptaciji stare serije, televizijskoga klasika. Kad je nađe, neće ni znati da je ona uistinu- vještica.
Glumac Jack Wyatt (Will Farrell) odluči glumiti Darrina, glavni lik u filmu prema uspješnoj seriji iz 60-ih godina, U naručju vještice. Film bi mogao pomoći Jackovoj karijeri, ali mu nedostaje osnovna stvar: savršena Samantha.

Kad Jack upozna Isabel (Nicole Kidman), dragu djevojku koja očajnički želi voditi normalan život, ona će ga očarati i bit će uvjeren da ona mora igrati glavnu ulogu - i to ne samo na filmu. Ali Jack ne shvaća da je Isabell doista vještica i da će im se život vrtoglavo promijeniti!


Na listi svih filmova Nicole Kidman (jedne od mojih najdražih glumica ikafa), ovaj film me najviše razočarao. Mislim da je Nicole vrhunska glumica, sa pravim talentom kakav ima možda još neki manji postotak glumaca u Hollywoodu. Zbog toga ne razumijem zašto je prihvatila ovakvu bezveznu ulogu nekakve praznoglave i naivne vještice plavuše, jer to stvarno nije za nju. Pogotovo ne nakon što je glumila tako dobre uloge, u predivnim filmovima, i nakon što je dobila Oscara. Ovakvu ulogu prihvaćaju oni koji se tek probijaju na sceni. Ne Nicole Kidman. To me malo razočaralo.
No, svjetlu stranu svemu daje Will Ferrell, koji mi se kao komičar sve više i više dopada, i uzbuđena sam svaki put kada krenem gledati komediju s njim, jer znam da će to biti jedan od filmova na koje ću se smijati od srca. I to na glupe fore. To je ono što volim kod njega. Što i njegov najgluplji humor pali kod mene, jer mi se jednostavno sviđa kao komičar. Nešto slično kao i slučaj s Jim Carrey-em. Samo što Will još ima puno posla da bi došao blizu Jimove pozicije.

No, da u filmu nema Will Ferrella, uvjerena sam da mi u filmu ne bi bilo smiješno ama baš ništa. Tako da film preporučam jedino ako ste Willov fan. Ako niste, stvarno nema potrebe za gledanjem ovog filma. A ako ste fan Nicole Kidman; bolje utrošite vrijeme na njezin bilo koji drugi film, samo ne ovaj. Npr. 'Moulin Rouge'? 'The Hours'?

''Isabel Bigelow: Guess what? I'm a witch!
Jack Wyatt: Guess what? I'm a Clippers fan! ''



Lucy

14:16 - Komentiraj { 4 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE