Movie: The Break-Up (Prekid) - Press Pause - Blog.hr
16.03.2009.
Movie: The Break-Up (Prekid)

Originalni naslov: The Break-Up
Redatelj: Peyton Reed
Uloge: Vince Vaughn, Jennifer Aniston
Žanr: komedija, drama, romansa
Trajanje: 105'
Godina: 2006.
Trailer: LINK
Download: LINK




Pick a side...


MSG Zbog male svađe koja se otela kontroli Gary (Vince Vaughn) i Brooke (Jennifer Aniston) prekidaju ljubavnu vezu nakon 2 godine zajedničkog života. Problem je u tome što niti jedno od njih nema namjeru iseliti iz zajedničkog stana, a podršku za takvo tvrdoglavo ponašanje daju im članovi obitelji, prijatelji i bivše ljubavi.

Na Garyevoj strani su njegov najbolji prijatelj Johnny, razboriti posrednik za nekretnine Riggleman, braća i poslovni partneri. Brookin tim čine prijateljica Addie i njezin ‘pripitomljeni’ suprug, brat koji pjeva u muškoj a capella grupi (a nije gej!), dobronamjerna mama i Brooke-ini čudnovati kolege s posla. Slijedeći dobronamjerne, ali često pogrešne savjete svoje ekipe, Gary i Brooke pokušavaju onoga drugoga izbaciti iz stana.


Ne sjećam se kad mi je Jennifer Aniston bila favorit u nekom filmu, uvijek mi je imala neku bezveznu ulogu. S tim svojim bezveznim humorom koji je bio zanimljiv samo u nekoliko epizoda ‘Prijatelja’, me nije nasmijala ni u jednom filmu, a pogotovo ne u romantičnoj komediji. Tako da ni ovdje nije bilo suprotno.

Eh, Vince. Njega stvarno volim. Ne kao lika u ovom filmu, već kao glumca. Na filmove s njim se uvijek dobro zabavim, jer obožavam njegove face, njegov smijeh i glas, glas, glas :D
Ova uloga mu dobro pristaje, i drago mi je da postoji film u kojemu me uspio jako naživcirati. Kao ženska osoba, naravno da sam tijekom filma bila na strani žene u vezi. I drago mi je da su predočili prekid onakav kakav u većini slučaja jest. Zbog gluposti, totalne gluposti. U ovom slučaju zbog 12 limuna. Naravno, svađa samo započinje zbog limuna, a onda se tema širi i širi, sve dok na površinu ne iziđe svaka sitnica koja ima smeta kod ove druge osobe. I onda počinju međusobna prepucavanja. A najoriginalniji mi je onaj kada Brooke (Jennifer) hladno prolazi gola kroz dnevni boravak (nakon što je taj dan bila na ‘depilaciji’), kao da se ništa ne događa... dok Gary (Vince) igra igrice u 'svojem dijelu stana'. Njegova faca mi je presmiješna u toj sceni :D

Pripremite se na to da ćete se uz film i naživcirati, muški na Jennifer, ženske na Vincea. I smeta mi to što nema toliko smiješnih scena uopće. Ni previše romantičnih. Cijeli film je samo jedno veliko prepiranje i svađa između para koji je upravo prekinuo, i ni jedno od njih se ne želi iseliti iz stana. Ništa previše kreativno, ni komično. Jedino komično u filmu je - Vince Vaughn.

Brooke: ''What are these?
Gary: You asked for lemons. What my baby wants - my baby gets.
Brooke: There are 3 lemons. I asked for 12. Baby wanted 12.''



Lucy

02:30 - Komentiraj { 4 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE