81st Oscar Awards - Part One - Press Pause - Blog.hr
24.02.2009.
81st Oscar Awards - Part One



Mislim da su Oscari jedni od najprestižnijih nagrada u filmskom svijetu a i inače. Glumci, redatelji, dizajneri, vizažisti i cijeli tim ljudi koji rade na filmu pojavljuje se svake godine na ovim dodjelama, naravno svi savršeno odjeveni. Jedna od onih detalja koje odmah moram izdvojiti je da se na ovim Oscarima pojavila i Sophia Loren. Sve mi je bilo iznenađenje pošto nisam apsolutno ništa čitala prethodno o ovogodišnjoj dodjeli.

Na našoj se televiziji prikazivao direktan prijenos u dva ujutro, 81. po redu dodjela Oscara. Šteta je samo to što nisu prikazivali crveni tepih od početka, tako da sam neke haljine tek sada vidjela na slikama. Pun pogodak je bio to što su ove godine osvježili redosljed i npr nagradu za glavnu ulogu predstavljale su glumice koje su predhodnih godina osvojile Oscara za tu kategoriju. Tako je svaka od tih pet glumica rekla riječ o nominiranoj. Naravno neki govori su bili zbilja dirljivi a neki nekako prozirni, no uglavnom je sve bilo lijepo i jako zabavno.

Voditelj je ove godine bio Hugh Jackman kojeg osobno znam po samo par filmova, ali me u ulozi voditelja oduševio. Ima odličan smisao za humor i napravio je odličan nastup, pogotovo na samom početku s Anne Hathaway i naravno kasnije s Beyonce.

O filmovima nemam što reči posebno, jer još nisam pogledala sve. Ali su nominirani bili jako dobri po prikazanome. Najpopularniji filmovi među nominacijama i koji su mi ostali u sjećanju jesu Slumdog Millionaire (koji ima usput savršen soundtrack i o kojem moramo što prije pisati), The Curious Case of Benjamin Button (Pitt ima jako zanimljivu ulogu) i Milk (u kojem Sean Penn glumi homoseksualca i za kojeg je dobio Oscara za glavnu ulogu).

Nastupe, predstavljanja i ostalo stiže u novim postovima, kao i rezidencije o nominiranim filmovima te glumcima. Za sada mali pregled na crvenih tepih. A zadnja slika kao pobjednik najboljeg izraza lice - uvijek zainteresiran. (pusa Lucy)


















Marionette

22:27 - Komentiraj { 7 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE