Movie: Running With Scissors (Život Na Rubu) - Press Pause - Blog.hr
14.11.2008.
Movie: Running With Scissors (Život Na Rubu)

Originalni naslov: Running With Scissors
Uloge: Annette Bening, Brian Cox, Joseph Fiennes, Evan Rachel Wood, Joseph Cross
Žanr: komedija, drama
Trajanje: 120'
Godina: 2006.
Trailer: LINK
Download: LINK




Djetinjstvo Augustena Burrughsa prevedeno u disfunkcionalnoj obitelji prikazano prema njegovim vlastitim memoarima.

Image and video hosting by TinyPic

MSG Šestogodišnji Augusten (Joseph Cross) nije mogao birati svoju obitelj no da jest zasigurno ne bi odabrao onu koja mu je sudbina dodijelila. Majka Deirdre (Annette Bening) je samoproglašena pjesnikinja koja nije još ništa izdala no živi u iluziji da je planetrano slavna. Otac Norman (Alec Baldwin) je profesor matematike, alkoholičar koji se davno prestao opterećivati obiteljskim problemima i brakom.

Brak pred raspadom Deirdre nastoji spasiti posjetima psihijatru Dr. Finchu čije metode su poprilično neuobičajene. Nakon neuspjeha u liječenju Deidre završava u motelu na terapiji valiumom, a nesretni Augusten u obitelji Finch u kojoj se umjesto bombona konzumiraju sedativi. Tako putuje iz jednog pakla u drugi u 'Adams like' obitelji koju čine kćer Hope (Gwyneth Paltrow) opsjednuta Biblijom, gospođa Finch (Jill Clayburgh), buntovna kćer Natalie (Evan Rachel Wood) i Neil Bookman (Joeph Fiennes), usvojeni, poremećeni 35-godišnji sin.

Image and video hosting by TinyPic

Čudniji film od ovoga ne sjećam se kad sam zadnji put gledala. Čudan, glup ili bolestan, ni sama nisam sigurna kakav je točno. Svi likovi (doslovno svi) imaju poremećen život, ali i poremećenu psihu. Glavni glumac u djetinjstvu je proživio sve i svašta, kako bi već kao tinejdžer postao gay. Mama ga, nakon razvoda s mužem daje svom psihijatru na usvajanje, jer joj treba vremena za oporavak (btw i ona je luda, umislila si da je poznata pjesnikinja i živi u nekom svom svijetu), a obitelj tog psihijatra je nešto slično Adams family. Gwyneth Paltrow je kćerka koja vjeruje u sve moguće, pa je tako mačku zatvorila u kavez i držala ju u njemu 4 dana bez hrane i vode, a kad je mačka umrla rekla je kako je umrla od leukemije lol. Da bi nakon nekoliko dana kuhala ručak i rekla kako je paprikaš napravljen od te mačke, jer ju je mačkin duh navodno zamolio da ju iskopa i od nje napravi paprikaš. Sam psihijatar je lud kao i svi ostali, jedno jutro budi sve članove obitelji kako bi gledali njegov 'jutarnji izmet' koji je isplivao na površinu, i koji je navodno Božji znak. Evan Rachel Wood u cijeloj obitelji je još i najnormalnija, iako ni ona baš nije svoja. Definitivno odlična gluma. Sve u svemu, bolestan film, ovo su samo neke sitnice koje su me šokirale koliko su glupe i besmislene lol, ali pogledajte cijeli film ako vam se gleda nešto čudno. Ono što je meni najzanimljivije je ovaj podatak koji sam tek sad saznala - produced by: Brad Pitt :D

''Augusten Burroughs: According to Hope, Freud died of kitty Leukemia. According to me, Freud died of being trapped in a laundry basket for four days without food or water.''


13:39 - Komentiraj { 9 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE