Movie: Sestre Po Trapericama 2 - Press Pause - Blog.hr
05.11.2008.
Movie: Sestre Po Trapericama 2

Originalni naslov: The Sisterhood of the Traveling Pants 2
Uloge: America Ferrera, Blake Lively, Alexis Bledel, Amber Tamblyn
Žanr: avantura, komedija, romansa
Trajanje: 117'
Godina: 2008.
Trailer: LINK
Download: LINK



Treće je ljeto otkako su najbolje prijateljice od rođenja Lena, Carmen, Bridget i Tibby položile prisegu i postale sestre po trapericama.

Image and video hosting by TinyPic

MSG Carmen, Bridget, Tibby i Lena godinu su dana starije, i iako je njihovo prijateljstvo čvršće nego ikada, u rujnu ih čeka odvajanje koje nosi prizvuk trajnosti – odlazak na koledž. Točnije, na četiri različita koledža u četiri različita grada. Iako su se djevojke dogovorile kako se neće razdvajati više od četiri sata vožnje jedna od druge - znaju kako ih, htjele to ili ne, čeka stvaran život.

Tibby (Amber Tamblyn) s dečkom odlučuje prijeći na slijedeću stepenicu u vezi, i zajedno spavaju na 10. godišnjici njihove veze. No, kondom puca i Tibby se nalazi u nesigurnoj poziciji, bojeći se da ne zatrudni. Carmen (America Ferrera) se vraća kući i saznaje da njezine prijateljice više nisu toliko sentimentalne kako su nekada bile, i zbog toga odlazi u Vermont sa prijateljicom s Yale-a, kako bi dobila ulogu u predstavi.

Lena (Alexis Bledel) pomiruje se s Kostosovim brakom i zaljubljuje se u drugog dečka kojeg je upoznala na satovima crtanja. Bridget (Blake Lively) ne može podnijeti sve tajne koje je njezin otac skrivao od nje, i odlazi u Tursku kako bi se bavila arheologijom, kako bi saznala što je nekada bila.

Image and video hosting by TinyPic

Film je nastavak 1.dijela, o kojemu možete pročitati ovdje. Drago mi je da su ostale iste glumice, kada sam čula da se snima 2. dio odmah me zanimalo namjeravaju li mijenjati i glumice. U podosta nastavaka nekih filmova potpuno promjene glumce, samo je tema filma jednaka. Iako ima i slučajeva kada ostave naziv filma, stave brojku 2 pored njega, a glumce i radnju promjene. Što mi nikako nema smisla. Tako da mi je drago da je ova 'fantastična četvorka - Blake, America, Alexis, Amber - ostala na istom mjestu :) Sjećam se kada sam prvi put čula za ovaj film, prva pomisao mi je bila 'Što je toliko zanimljivo u trapericama koje pristaju četirima prijateljicama i one im donose sreću'. I mislila sam da je film glupost. Sva sreća pa svim filmovima dajem priliku, pa sam pogledala ovaj - i oduševila se. Sve 4 glumice već ste sigurno sretali u serijama u kojima imaju glavne uloge (Ugly Betty, Gossip Girl, Gilmore Girls, Joan of Arcadia). I ne mogu se odlučiti koja mi je draža. Svaka ima 'ono nešto'. Lena je mirna, povučena cura koja traži svoju ljubav, Tibby mi se sviđa jer je užasno sarkastična, Bridget je avanturistica i 'najzabavnija' od njih 4, dok je Carmen nekako najosjećajnija. Najdraži dio u filmu (ovog 2. dijela) mi je kada Lena dolazi na sat crtanja, i upoznaje jednog predivnog crnca, i kad se sva uspaniči kada skuži da je upravo taj crnac ono što treba crtati - ali golog lol. Pogledajte barem prvi dio, nemojte samo suditi prema nazivu.

''Bridget: The past is always with us - so it's time I stopped running.''


21:25 - Komentiraj { 13 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE