Movie: Mean Girls (Opasne Djevojke) - Press Pause - Blog.hr
09.10.2008.
Movie: Mean Girls (Opasne Djevojke)

Originalni naslov: Mean Girls
Uloge: Lindsay Lohan, Rachel McAdams, Lacey Chabert, Amanda Seyfried
Žanr: komedija, romansa
Trajanje:97'
Godina: 2004.
Trailer: LINK
Download: LINK




Svaki prosječni tinejdžer često se može naći u dilemi - da li je važnije biti omiljen ili je važnije sve ostalo?

Image and video hosting by TinyPic

MSG 15-godišnja Cady Heron (Lindsay Lohan) dolazi u novu srednju školu North Shore nakon djetinjstva provedenog u Africi i odmah se nađe na meti proračunate i omiljene grupice koju predvodi hladna, ali lijepa Regina George (Rachel McAdams). Cadyin problem nije samo to što je nova i drugačija te ne kuži sva pravila igre, već i što se druži s Regininim bivšim dečkom Aaronom. Aaron je, naravno, savršen primjerak jednog adolescenta – najveći frajer, cool, dobar učenik, dobar sportaš i ne bi ni mrava zgazio, pa kao takav postaje Cadyna prva ljubav.

Tu su i Janis (Lizzy Caplan) i Damian (Daniel Franzese), inteligentne umjetničke dušice koje osim što u Cady vide srodnu dušu, pa joj pokušavaju pomoći, žele vidjeti poraženu Reginu. One se trude preživjeti srednju školu bez da im itko povrijedi osjećaje, što se može smatrati pravim postignućem. S ozirom da je Regina najpopularnija plavušica duge kose koju navodno svi obožavaju, ali bi joj najradije spičili prst u oko prvom prilikom, uskoro cijela škola biva uvučena u borbu između popularnih i nepopularnih i pretvara se u prvoklasni festival zloće i opasnosti. A koliko djevojke mogu biti okrutne i opasne, pogledajte sami.

Image and video hosting by TinyPic

Plastics! Hahaha :D Ovaj film je toliko originalan, ženske su toliko umišljene i drske, da ga jednostavno ne mogu ne-volit. Čudno je sad gledat Lohanicu u ulozi dobrice, jer to više nije, sad bi eventualno mogli snimit film u kojem bi ona bila super-bitchy. Nisam nešta previše oduševljena njenom glumom, neka mi je bezlična u ovom filmu, no takve su uvijek te 'neutralne dobrice'. Još je ona i dobra, iako joj pjevanje ide puno bolje. Ali Rachel McAdams! Volim ju baš zbog toga - jer može bit i kučka i dama, sve će odglumit savršeno i svaka uloga će joj pristajat. Divim joj se kako sve redom odjebe s jednom riječju, i kako svima upravlja :D Njena potrčkala; Gretchen i Karen - svaka posebna i glupa na svoj način, zapitate se jesu stvarno glupe ili se prave. Gretchen mi je presmiješna kad pokušava uvest tu svoju reijč 'fetch', a Karen sa svojim naslućivanjem vremena iz sisa lol. Cijela radnja filma je hm... Realna? Koliko god neke stvari u filmu bile preuveličane, definitivno se bavi temama koje su danas česte - ubijanjem za popularnošću, iako vjerujem da je to češće kod Amera, al ima toga i tu. Najsmješnije mi je kad je Cady (Linds) zajebala Reginu koja je htjela smršavit, pa joj podvalila čokoladice koje debljaju. Pa kad je Regina počela vrištat s čokoladom na zubima, kad je saznala :D Na kraju filma mi je drago da su se sve 'smirile' i postale normalne, a zadnja scena s onim malim plastičarkama je predobra. Ima film svojih kvaliteta, baš je... Fetch :)

''Gretchen: That is so fetch!
Regina: Gretchen, stop trying to make fetch happen! It's not going to happen!''



21:29 - Komentiraj { 14 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE