Movie: Coyote Ugly (Djevojke Iz Coyote Bara) - Press Pause - Blog.hr
03.10.2008.
Movie: Coyote Ugly (Djevojke Iz Coyote Bara)

Originalni naslov: Coyote Ugly
Uloge: Piper Perabo, Adam Garcia, Maria Bello, Izabella Miko, Bridget Moynahan, John Goodman, Tyra Banks
Žanr: komedija, drama, romansa, glazbeni
Trajanje: 100'
Godina: 2000.
Trailer: LINK
Download: LINK




21-godišnja Violet baršunastog glasa dolazi u New York kako bi slijedila svoj san i postala kantautoricom.

Image and video hosting by TinyPic

MSG Glavna junakinja filma je Violet Sanford (Piper Perabo), 21-godišnja djevojka iz gradica South Amboy u New Jersey koja je cijeli život sanjala o tome da ode u New York i tamo sebi napravi blistavu karijeru kantautorice. Nakon što ju je njen otac William (Goodman) nevoljko otpratio iz roditeljskog doma, Violet će shvatiti kako je stvarnost New Yorka bitno drukčija o njenih djevojačkih snova. Nakon što se niti jedan producent ne udostoji poslušati njenu demo-kazetu, Violet shvaća da je od svoje pokojne majke naslijedila tremu, pa ne može zarađivati za život pjevanjem.

Da stvar bude gora, stan joj je provaljen i Violet, ostavši bez novaca, odlučuje pronaći posao u mjestu koje baš i ne priliči skromnoj i dobroj curici iz provincije. Riječ je o baru zvanom "Coyote Ugly" čije su konobarice sve odreda zgodne i provokativno odjevene djevojke, a čiju klijentelu sačinjavaju uspaljeni muškarci koje dotične cijelu noc provociraju svojim bezobraznim ponasanjem. Zbog svega toga "Coyote Ugly" je najpopularniji lokal u gradu, i Violet se može smatrati sretnom kada prođe audiciju koju je organizirala vlasnica Lil (Maria Bello). Violet se istovremeno upoznaje s Kevinom O'Donnellom (Adam Garcia), mladim australskim imigrantom koji se u nju zaljubi i spreman joj je pomoći da savlada pjevačku tremu i tako započne svoju pravu karijeru.

Image and video hosting by TinyPic

Sve češće recenziram filmove sa odličnim soundtrackom, koliko sam primijetila, pa evo još jednog. S tim da se radnja odvija u kafiću, gdje ženske plešu po šanku, normalno je da će za film odabrati dobru glazbu. Sve hvale idu LeAnn Rimes, mojoj najdražoj country pjevačici (poslije Shanie Twain lol), koja je zaslužna za 4 pjesme u filmu, a glavna pjesma koju ste vjerovatno već svi čuli 'Can't Fight The Moonlight'; osvojila je nekoliko nagrada za najbolju pjesmu u filmu. Soundtrack možete skinuti ovdje. Sama LeAnn pojavljuje se na kraju filma, pjevajući s glavnim likom, Violet. Osim poznate glumačke postave kao što su Piper Perabo, Maria Bello i Tyra Banks, želim skrenuti pažnju na preslatkog Adam Garciu, zbog kojeg sam film gledala mali milijun puta, s tim njegovim neodoljivim australskim naglaskom. Osim njega, najdraži lik mi je Rachel, jedne od 'kojotica', koja je totalno divlja, i koja je išla na tečaj svladavanja bijesa, jer se prečesto iživljavala na muškom rodu. Najsmješnije mi je bilo, kad na kraju filma udari nekog napaljenog lika na Violetinom nastupu :D Svaka od kojotica je posebna na svoj način, ali ova mi je nekako najdraža. Najsimpatičnije mi je bilo vidjeti Violet svu zbunjenu na prvom danu posla, kad ni sama ne zna što treba radit, dok se ostale cure na šanku polijevaju vodom, plešu i profesionalno barataju pićem i bocama. Marii Bello btw, uloga šefica odlično pristaje. Ako već niste pogledali film, pogledajte. Ili jednostavno čekajte koji mjesec, dva jer se ionako svako malo pušta na tv-u.

''Kevin: Just for the record, I was only staring at your ass for the first 15 minutes!''



Gwen Stefani (39) // Seann William Scott (32) // Neve Campbell (35)
01:34 - Komentiraj { 9 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE