Movie: Elizabethtown - Press Pause - Blog.hr
26.09.2008.
Movie: Elizabethtown

Originalni naslov: Elizabethtown
Uloge: Kirsten Dunst, Orlando Bloom, Susan Sarandon, Judy Greer, Jessica Biel
Žanr: drama, komedija, romansa
Trajanje: 123'
Godina: 2005.
Trailer: LINK
Download: LINK




Drew-ov život se iznenada mijenja, gubi smisao. Mlada mu djevojka pomaže da ponovo pronađe izgubljeno svjetlo. Drama, komedija i ljubavna priča.

Image and video hosting by TinyPic

MSG Nakon što je tvornicu cipela iz Oregona doveo do gubitka stotine milijuna dolara, Drew Baylor (Orlando Bloom) biva otpušten zbog svoje pogreške, a istovremeno dobiva 'otkaz' i kod djevojke Ellen. Na rubu samoubojstva, njegov život dobiva novi smisao kad ga smrt oca vrati u rodni Elizabethtown (Kentucky) kako bi ispunio njegove posljednje želje, niti ne sluteći da će upoznati pravo lice svog oca i obiteljske korijene tek nakon njegove smrti.

Na putu kući upoznaje optimističnu mladu ženu Claire (Kirsten Dunst) u koju se zaljubljuje. Ona mu pomaže da preboli očevu smrt i na jednostavan način uči ga što stvarno znači biti živ. Ta romansa pomoći će Drewu da ponovo pronađe sebe i svoj život vrati u kolosijek.

Image and video hosting by TinyPic

Iako je film snimljen 2005., ja sam ga tek jučer pogledala po prvi put. Jedina stvar koja mi se nije svidjela su 2 nepotrebna sata. Ima nekih dijelova koji su stvarno viška i cjelokupan dojam filma bi bio puno bolji bez njih. Samo nepotrebno traje dugo. Kirsten i Orlando su mi presladak par, ona puno bolje paše uz njega nego uz Spidermana haha. Najdraži dijelovi u filmu su mi s njih dvoje, žao mi je što takvih dijelova nije bilo više, a malo manje nekih dosadnih dijelova. Ako ste mislili da se sve vrti oko njih i njihove 'romanse'-krivo mislite. Upravo to je ono što diže tu romansu na veću razinu. Jer nećete gledati tijekom cijelog filma kako njih dvoje stvaraju rom.komediju lol. Najljepši dio u filmu su mi zadnjih pola sata, kada se Drew (Orlando) vraća kući prema karti koju je napravila sama Claire (Kirsten), a karta je napravljena u obliku scrapbooka, bilježnice u kojoj se nalazi hrpa slika, cd-ova i uputa kako doći do najljepših mjesta u Elizabethtownu. To mi je definitivno najljepši dio u cijelom filmu, nakon kojeg sam potpuno zaboravila na sve one dijelove u filmu tijekom kojih sam zijevala. Još jedan od dražih dijelova mi je kada cijelu večer, noć i jutro pričaju preko telefona, dok jedu, spremaju, ona mijenja pijesak za mačku i lakira nokte, a on piša, pjeva ili gleda obiteljski album :D Dobar film, dosta drugačiji od ostalih drama i rom.komedija kakve ste gledali, jer zapravo i ima neku radnju.

''Claire: Trust me. Everybody is less mysterious than they think they are.''


23:59 - Komentiraj { 5 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE