Movie: Monster In Law (Za Sve Je Kriva Svekrva) - Press Pause - Blog.hr
24.09.2008.
Movie: Monster In Law (Za Sve Je Kriva Svekrva)

Originalni naslov: Monster in Law
Uloge: Jane Fonda, Jennifer Lopez, Michael Vartan, Wanda Sykes
Žanr: komedija, romansa
Trajanje: 101'
Godina: 2005.
Trailer: LINK
Download: LINK




Prvo je upoznala je muškarca svojih snova. Zatim je upoznala njegovu majku.

Image and video hosting by TinyPic

MSG Charlotte Cantillini iliti Charlie (Jennifer Lopez) je jedna fina mlada dama – pristojna, skromna, voli pse i kuhanje, prema svima je prijateljski nastrojena i lojalna, a najbolji joj je prijatelj gay. Nakon brojnih ljubavnih neuspjeha, koji se uglavnom svode na bezvezne sastanke naslijepo, ona konačno upoznaje pravog – Dr. Kevina Fieldsa (Michael Vartan), kirurga, koji joj momentalno uzvrati jednako nježnim emocijama. Da bi sve bilo proper i tradicionalno, Kevin svoju odabranicu odluči predstaviti svojoj majci.

Upravo na tom mjestu počinje pravi zaplet, a motiv je jednak onom iz starih bapskih priča – ta prokleta punica! Viola Fields (Jane Fonda), nekad poznata televizijska voditeljica čija je karijera završila incidentom (tokom jedne emisije uživo pokušala je ubiti sugovornika), smatra da je ljepuškasta Charlie nedostojna njezinog ljubljenog sina. I da stvari budu još gore, a njena samokontrola mjerljiva u promilima – žešće je navučena na alkohol i tablete, iznimno je posesivna, egoistična i spremna na sve ne bi li promijenila Kevinovu odluku. Cilj sabotaže je jasan: poniziti Charlie te je natjerati da ostavi njezinog premilog dječačića.

Image and video hosting by TinyPic

Jennifer Lopez stvarno jako volim, iako više kao pjevačicu nego glumicu, ali ne mogu reći da su joj filmovi dosadni, jer nisu. Možda ova romantična komedija nije nešta wow, i nećete dobiti ništa što već niste vidjeli u milijun drugih američkih rom. komedija, ali ova nije tako loša. Jenn je već glumila u nizu filmova tog žanra i stalno glumi dobrice I slatkice (što joj i pristaje), ali bih ju iskreno htjela vidjet u ulozi glavne negativke. Mislim da bi tek onda pokazala kako zapravo stoji s glumom, jer ovom ulogom nije ništa pokazala. Jane Fonda je, s druge strane lik koji je zaslužan za komediju u filmu, kao i njena pomoćnica Ruby. Da nema njih, atmosfera u filmu bi bila bljutava, a i glavni muški lik je skoro pa neprimjetan. Neki film uspoređuju sa ‘Meet the parents’, ali u ženskoj verziji. Slične radnje kao i tamo, Fonda i Lopez se prepucavaju tijekom cijelog filma. Ono što mi je jedino malo glupo je dio kad joj Fonda namjerno u hranu stavi orahe (na koje je alergična), i Jenny dan prije vjenčanja cijela faca natekne i grozno izgleda, to mi je onak malo pretjerano i nepotrebno. Fora mi je što se u filmu i sama J.Lo našalila na račun svoje stražnjice, u sceni kad joj Fonda da premalu haljinu, pa ju slučajno zbog svoje ‘zamamne guze’ podere. Slatkasta romantična komedija ok za jedno gledanje.

''Ruby: Charlie's face will blow up like a balloon!
Viola: Good, then it will match the rest of her body.''



23:34 - Komentiraj { 15 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE