Movie: The Heartbreak Kid (Zavodnik) - Press Pause - Blog.hr
20.09.2008.
Movie: The Heartbreak Kid (Zavodnik)

Originalni naslov: The Heartbreak Kid
Uloge: Uloge: Ben Stiller, Michelle Monaghan, Malin Akerman, Jerry Stiller Sadler, Jeffrey DeMunn
Žanr: komedija, romansa
Trajanje: 115'
Godina: 2007.
Trailer: LINK
Download: LINK




Još jedna (ovaj put osrednja) komedija braća Farrelly koji su dosada napravili hrpu komičnih klasika - 'Glup i gluplji', 'Ja, ja i Irena' i 'Svi su ludi za Mary'.

Image and video hosting by TinyPic

MSG Eddie Cantrow (Ben Stiller) živio je prilično normalnim samačkim životom sve dok u njega nije ušetala zanosna plavuša Lila (Malin Akerman). Bila je to ljubav na prvi pogled te je Eddie, pod pritiskom svoga oca Doca (Jerry Stiller) i najboljeg prijatelja Maca (Rob Corddry), nakon samo tjedan dana poznavanja, zaprosio 'ljubav svog života'. Odmah nakon vjenčanja, mladi par odlazi na zasluženi medeni mjesec u Mexico, a na putu do tamo Eddie otkriva da Lila ipak nije oličenje savršenstva.

Putujući obalom Californie Eddie shvaća da je počinio strašnu pogrešku. Njegova ljupka žena pretvara se u nepodnošljivu i iritantnu vješticu te on po dolasku u Mexico čini sve kako bi što manje vremena provodio s njome. Ipak, Eddie na svom medenom mjesecu upoznaje simpatičnu Mirandu (Michelle Monaghan), djevojku u kojoj prepoznaje svoju srodnu dušu. Naravno da ona nema pojma da je on oženjen te sada Eddie mora smisliti kako da se izvuče iz ralja nepodnošljivog braka te kako osvojiti ženu svojih snova.

Image and video hosting by TinyPic

Da nema Ben Stillera (koji je btw vidno ostario i postao sijed lol), film bi proglasila jadnim, ali eto ima glavnu ulogu i nekoliko dobrih fora i smiješnih scena u filmu, tako da baš i nije totalna glupost. Malin Akerman, koja ima glavnu žensku ulogu je očito luda za ulogama glupača, jer je upravo to glumila i u filmu '27 Dresses', kao i u ovom filmu. Ovdje glumi iritantnu Benovu problematičnu ženu, i na dosta trenutaka me podsjetila na Cameron Diaz. Jedan od smiješnih dijelova s njom je kad u autu pjeva sve moguće pjesme koje se puštaju na radiu lol, i kad su prvi put u krevetu. A općenito u filmu su me najviše nasmijali oni meksički svirači (nemam pojma kak se zovu) koji stalno idu za njima i sviraju hahaha, to se pojavljuje u nekih zadnjih 10 sekundi trailera, i presmiješno je :D U filmu ima dosta dijelova koji su valjda trebali bit smiješni, ali se meni iskreno čini da su neke scene stvarno forsirali, što mi je glupo. To mi je primjedba filmu, jer prečesto pokušavaju biti smiješni. A i malo su pretrpali 'prošlost' te njegove ženske, onak nema čeg ženska nije napravila i u kakve se gluposti nije uvalila. Ukupan dojam filma je niš posebno, samo nekoliko baš smiješnih scena na koje sam se kidala od smijeha.

''Eddie: You're in debt? What kind of debt?
Lila: You know, the kind where you owe a lot of money to people.''



Yep, prošlo je tri tjedna čak a da nisam promjenio dizajn, pa eto bilo je vrijeme. Na dizajnu se nalazi Chace Crawfrod iz popularne serije Gossip Girl o kojoj ćemo se potrudit napisat post što prije. Ali treba sažet prvu sezonu i početak druge u jedan zanimljivi tekst koji nije preeedugačak. Boje polako prelaze na jesenske, hehe da budemo u toku, pa eto, uživajte. Malo mi je duže trebalo slaganje dizajna, jer se uvijek zeznem sa širinom boxeva u photoshopu, al vrijedilo je, dizajn je ispao odlično.Potrudit ću se napisat koji post, imam o čemu pisat. Tolko od mene, xo xo Orange Boy

01:02 - Komentiraj { 5 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE