Movie: Mislim Da Volim Svoju Ženu - Press Pause - Blog.hr
16.09.2008.
Movie: Mislim Da Volim Svoju Ženu

Originalni naslov: I Think I Love My Wife
Uloge: Chris Rock, Kerry Washington, Gina Torres, Steve Buscemi
Žanr: komedija
Trajanje: 94'
Godina: 2007.
Trailer: LINK
Download: LINK




Sretno oženjeni uredski službenik sanja o drugim ženama dok ne susretne ljubavnicu jednog starog prijatelja koja ga želi zavesti.

Image and video hosting by TinyPic

MSG Chris Rock potpisuje scenarij i režiju, te se pojavljuje u glavnoj ulozi remakea bračne komedije 'Chloe in the Afternoon' Erica Rohmera iz 1972. On je Richard Cooper, poslovni čovjek koji živi američki san u savršenom braku sa prelijepom, inteligentnom ženom (Gina Torres) i brižnom majkom njegovoj djeci.

Usprkos tomu Richard umire od dosade maštajući o flertu sa gotovo svakom pripadnicom ljepšeg spola koja mu se nađe u vidnom polju. Fantazija ostaje samo u njegovoj glavi sve dok se jednog dana u njegovom uredu ne pojavi stara prijateljica prema kojoj je osjećao nešto više, prelijepa, slobodoumna Nikki (Kerry Washington) koja će ga staviti na ozbiljnu kušnju.

Image and video hosting by TinyPic

Ako ćemo usporediti humor Chris Rocka u seriji 'Everybody hates Chris' s ovim filmom, mogu samo reći da sam razočarana. Poprilično. Spomenutu seriju obožavam, pogledala sam mislim sve epizode koje se ikad snimljene i oduševljena sam serijom, glumačkom postavom, glumom i humorom. Vjerovatno sam zato sva bila ufurana kad sam vidila Chrisa u glavnoj ulozi, ali i na mjestu producenta i direktora ovog filma. I eto, razočaram se. Film ima sveukupno 3 baš smiješne scene koje traju 10 sekundi, ostalo je - ništa, nothing, nada. Nit humora, nit zanimljivih scena, jedino što je dobro napravio je to što je našao prezgodnu žensku koja glumi Nikki (koja me btw podsjeća na crnu Albu). A žena mu je ružna lol. Dosadan film sa najmanjim mogućim minimumom komedije, i sa prejadnim krajem u kojem pjevaju!? Ne znam što im je to trebalo, valjda da stave točku na i, nakon razočaravajućeg filma. Bezveze, bezveze.

Richard: ''You know, some people say life is short and that you could get hit by a bus at any moment and that you have to live each day like it's your last. Bullshit. Life is long. You're probably not gonna get hit by a bus. And you're gonna have to live with the choices you make for the next fifty years.''



Alexis Bledel (27)
21:53 - Komentiraj { 8 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE