Movie: Guess Who (Pogodi Tko Dolazi Na Večeru) - Press Pause - Blog.hr
15.09.2008.
Movie: Guess Who (Pogodi Tko Dolazi Na Večeru)

Originalni naslov: Guess Who
Uloge: Bernie Mac, Ashton Kutcher, Zoë Saldańa, Judith Scott
Žanr: komedija, romansa
Trajanje: 103'
Godina: 2005.
Trailer: LINK
Download: LINK




'Guess Who' je remake filma 'Guess Who's Coming to Dinner' iz 1967. godine, u kojoj su zamijenjene uloge. U originalu crnac je upoznavao obitelj svoje bijele zaručnice, a sada bijelac upoznaje obitelj svoje crne zaručnice.

Image and video hosting by TinyPic

MSG Percy Jones (Bernie Mac) ponosan je na to što uvijek ima pravo, osobito kada je riječ o dobrobiti njegove obitelji. Kada njegova kći Theresa (Zoë Saldańa) kući dovede svoga novog dečka, Simona Greena (Ashton Kutcher) kako bi upoznao Percyja i njegovu ženu, Percy još ne zna da je Simon zaprosio Theresu i da planira objaviti njihove zaruke na proslavi njihove 25-godišnjice braka. Što se Percyja tiče, nijedan muškarac nikada neće biti dovoljno dobar za njegovu curicu. Kako ovaj put ne bi bilo neugodnih uznenađenja, Percy, službenik u banci, kreditno će provjeriti Simona. Ovaj mladić, uspješan burzovni mešetar, na papiru se čini zbilja dobrim, i Percy se prvi put zapravo veseli susretu s kćerinim dečkom. Ipak, mladić kakvoga je zamislio neće se pojaviti na njegovim vratima. Percy je užasnut kada mu kći predstavi - bijelca.

Nakon početnoga šoka, Percy počinje ispitivati Simona o njegovoj obiteljskoj povijesti, obrazovanju, karijeri i omiljenim sportovima. Iako osjećajući da mora zadiviti svoga budućeg tasta, Simonovi opetovani pokušaji da ostavi dobar dojam uzaludni su. Percy svaki put odbije njegov pokušaj - s urnebesno smiješnim rezultatom - i daje si zadatak da raskrinka Simona kao varalicu i time potkopa kćerinu vezu s njime.

Image and video hosting by TinyPic

Pored svih Ashtonovih filmova (i njegovu cijelu fimografiju sam pogledala haha), ovo je samo tipičan primjer njegovih komedija. Film dosta podsjeća na 'Meet the parents', koji je naravno puno bolje napravljen, odglumljen i osmišljen od ovoga, iako i ovaj ima svojih presmiješnih trenutaka. Ali, svejedno, Kutcher ne može konkurirati Ben Stilleru koji je uvelike bolji i zbunjeniji. Bernie Mac je odlično odglumio strogog oca koji 'samo štiti svoju kćerkicu', s onim svojim prodornim pogledom lol. Ashton je očito već potpuno ufuran u filmove tipa 'curin tata me ne voli', već smo u nekoliko njegovih filmova mogli naići na istu temu. Ali - film sam po sebi nije uopće loš. Zapravo, poprilično sam se nasmijala u nekim dijelovima. Npr., najdraži dio mi je kad za večerom pričaju rasističke viceve (link), i kad Ashton isprobava donje rublje svoje zaručnice :D Iako (ponavljam), nije originalan kao 'Meet the parents', vrijedan je gledanja, dobra komedija, s manjom dozom romanse.

Simon: ''That's just it, she's everything I'm not. You know, she's my other half. Without her I'm not whole. You know the thing about meeting your other half is you're walking around, you think you're happy, you think you're whole, then you realize you ain't shit without her.''



Heidi Montag (22)
21:24 - Komentiraj { 10 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE