Movie: Over Her Dead Body (Samo Preko Nje Mrtve) - Press Pause - Blog.hr
01.09.2008.
Movie: Over Her Dead Body (Samo Preko Nje Mrtve)

Originalni naslov: Over Her Dead Body
Uloge: Eva Longoria Parker, Paul Rudd, Lake Bell, Lindsay Sloane, Jason Biggs
Žanr: komedija, romansa
Trajanje: 95'
Godina: 2008.
Trailer: LINK





Romantična komedija o borbi dvije žene za ljubav jednog muškarca. Eva Longoria tumači nedavno preminulu, i vrlo ljubomornu djevojku koja se ne može pomiriti s činjenicom da njen bivši ima novu ljubav.

Image and video hosting by TinyPic

MSG Kate (Eva Longoria) je lijepa, ali i prilično zahtjevna žena koja je opterećena i najsitnijim detaljima u životu. Ona se upravo treba vjenčati s Henryem, bezbrižnim veterinarom. Kate i Henry se odlično slažu, no sudbinu je ipak nemoguće predvidjeti. Pa tako, na sam dan vjenčanja, na Kate pada ledena skulptura anđela koja ju ubije, a jadan Henry pada u tešku depresiju. Godinu dana kasnije, vidno traumatizirani Henry još uvijek nije u stanju nastaviti s normalnim životom. Stoga ga njegova sestra Chloe uvjeri da mu je potrebna dozvola Kateinog duha da započne novi život.

Nakon sestrinog nagovaranja Henry pristane upoznati Ashley, vidovnjakinju, koja uz taj posao vodi i tvrtku za catering zajedno sa svojim najboljim prijateljem, homoseksualcem Danom (Jason Biggs). Nakon prvog bezuspješnog pokušaja uspostavljanja kontakta s Kateinim duhom, Chloe odluči pomoći Ashley tako da ukrade Katein dnevnik. Obmanjujući na taj način Henrya, Ashley ostane zapanjena kad se Katein duh zaista pojavi i počne s njom komunicirati, a uz to je i vrlo nezadovoljna i posesivna. Budući da Ashley počinje pokazivati simpatije prema Henryu, Kate poludi i nastoji učiniti sve ne bi li joj zagorčala život i spriječila je da se približi njezinom zaručniku. No, ne sluti da to neće biti nimalo jednostavno.

Image and video hosting by TinyPic

Prosječna romantična komedija, nit miriši nit smrdi. Lijepo mi je bilo vidjet Longoriu u nekoj drugoj ulozi osim one u Kućanicama, i baš ovakve uloge joj pristaju, jer mi se i u stvarnom životu čini kao ‘naporna’ osoba, u dobrom smislu. Odnosno, osoba koja nema mira. Lake Bell mi postaje jako simpatična još od ‘What happens in Vegas’. No, romantična komedija, kao i većina ostalih – uvijek nešto fali. Iako ne bih bila baš tako stroga pa ga proglasila najgorim filmom godine, kao što su ga prozvale jedne američke novine, pomalo je glupavo to da je Eva umrla tako što ju je zgnječila velika ledena skulptura (??). Film je ok za jedno gledanje, film na koji ćete odmah sutradan zaboraviti.

''She was crushed by an angel. And as sad as I am, I do appreciate the irony.''


00:06 - Komentiraj { 9 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE