Obavijest - Press Pause - Blog.hr
javascript: void(0);" onclick="this.target = ''; alert('Autor je zabranio komentiranje ovog posta.');
Obavijest

Ne brinite, ne zatvaramo blog, ne pauziramo, nit ga brišemo :D
Samo želimo uvesti neke promjene i o tome vas obavijestiti
Spomenuli smo kako će na blogu doći do nekih promjena. Novi dizajn je stavljen, boxevi su uređeni. Vizualno - blog je uređen. Ali htjeli bismo da nam i VI pomognete da ovaj blog postane još bolji. Ne tražimo od vas previše, samo nešto što će vam oduzeti pola minute dok ste na našem blogu. Nadam se da ne tražimo previše. Bilo bi nam drago kada biste ostavljali vaše prijedloge filmova, žanrova ili barem glumaca o kojima želite da pišemo. Bilo da se radi o filmu koji ste već gledali, ili filmu kojeg želite pogledati ili možda o nekom vašem najdražem filmu. Ako smo pogledali navedeni film, očekujte ga u jednom od idućih postova, a ako ga nismo pogledali, pogledat ćemo ga što prije i recenzirati.

Također, bilo bi nam drago kada biste filmove prokomentirali detaljnije, odnosno kada bi vaš komentar bio zanimljiviji jer bi spomenuli što vam se je i nije svidjelo, što mislite o radnji, žanru, glavnim ulogama ili još bolje, o najdražim ili najgorim scenama, nasuprot pomalo boring komentara, super film i pogledat ću.

Još jedna nova stvar koju uvodimo na blogu je link za download filma. Svi linkovi bit će u torrent formatu, što znači da ga možete skidati preko Torrenta (progama za skidanje filmova) U boxu će te pronaći link za skidanje tog programa, tako da se više nećete morati mučiti tražeći film, niti se moliti da bude neposuđen u videoteci. Ukoliko će biti potrebno objasniti kako se koristi programom, postavit ćemo neki od video tutoriala koji postoje na YouTube-u. Vjerujte mi, nije komplicirano. Uz to dodan je link za Language Pack koji omogučuje prijevod sučelja programa na Hrvatski i druge jezike.

Nadamo se da ćete pridonijeti u poboljšanju ovog bloga. Očekujte neke nove stvari i promjene na blogu. Ovaj post se ne može komentirati, tako da samo scrollajte u normalni post ispod.

Pozdrav od Lucije :)

Naravno ja se ubacujem u post kao i uvijek. Mene zanima kolko Vas je pogedalo filmove za koji ste komentirali da će te ga pogledati? Zanima me, što bi promijenili oko bloga, što biste dodali, imate li kakve dodatne prijedloge i slično. Kad je blog nastao, spomenuli smo da ćemo pisati i o serijama, zanima me kako vam se sviđa ta ideja? Ja prvenstveno najviše gledam serije, i to mnogo njih i mogo bi nać vremena i napisati post o nekima. Ove jeseni došli su novi nastavci mnogih popularnih serija kao i nekih novih, pa što mislite o postavljanju linkova za njihov download na kraju tjedna, uključujući i torrent i download sa servera? Eto, tolko od mene, pozdrav.

Svoje komentare ostavite u prethodnom postu. Hvala
00:22 - Komentiraj { 0 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE