Movie: Lars And The Real Girl (Lars Ima Curu) - Press Pause - Blog.hr
31.08.2008.
Movie: Lars And The Real Girl (Lars Ima Curu)

Originalni naslov: Lars And The Real Girl
Uloge: Ryan Gosling, Emily Mortimer, Paul Schneider, Kelli Garner, Patricia Clarkson
Žanr: komedija, drama
Trajanje: 106'
Godina: 2008.
Trailer: LINK





Bianca je nova Larsova cura. On je voli, brine se o njoj i upoznaje je sa svojom obitelji. Problem je jedino u tome što je ona lutka.

Image and video hosting by TinyPic

MSG Kada Lars predstavi svom bratu Gusu i šogorici Karin svoju novu prijateljicu Biancu, koju je upoznao putem interneta, njihova je prva reakcija šok i nevjerica. Padne im na pamet da nije možda njihov dragi Lars, koji je inače sladak i introvertan tip, potpuno poludio. Naime, upoznavši Biancu oni vide da se radi o običnoj lutki. Ipak, Lars je smatra pravom prijateljicom. Bianca nije stvarna žena, već plastična lutka te se Gus i Karin nađu u nedoumici kako to objasniti stanovnicima uspavanog gradića na srednjem zapadu u kojem su odrasli i u kojem žive. Odluče se posavjetovati s lokalnom obiteljskom liječnicom, koja im savjetuje da se nauče nositi s time.

Lars upravo prolazi kroz teško razdoblje, pa mu stoga Karin, Gus i lokalno stanovništvo žele pomoći. Uskoro Bianca počne odlaziti u crkvu, raditi kao model u lokalnoj prodavaonici odjeće, volontirati u bolnici i pratiti Larsa prilikom njegovih prvih izlazaka i društvenih kontakata. Na veliko iznenađenje, Bianca osvaja srca svih mještana. Ono što slijedi je emotivno, komično putovanje koje donosi velike promjene u Larsovom životu i u životima svih onih koji ga okružuju.

Image and video hosting by TinyPic

Kad se u filmu pojavila ta lutka, i kad su ju svi 'upoznavali', to mi je bilo strašno komično i bila sam uvjerena kako će ovo bit jedan od onih filmova sa presmiješnom radnjom i reakcijama. Ali što je duže trajao film, to mi je više bilo žao glavnog lika, i to sam se manje smijala. Odjednom se ta komedija pretvorila u dramu. Iako je i dalje bilo smješnih scena, nisam više gledala na sve to kao na komediju, ni kao na lika koji za curu ima lutku, već kao na osobu kojoj treba suosjećajnost i pažnja. Glavni glumac - Ryan Gosling, me pozitivno iznenađuje iz filma u film. Osim odlične glume u 'The notebook', i ovdje je pokazao kako ima smisla za glumu. Vjerujem da ne može biti lako glumiti poremećenu osobu, koja će vam natjerati suze na oči. A Ryan je pokazao da može.

''Karin: Because - all these people - love you! We push her wheelchair. We drive her to work. We drive her home. We wash her. We dress her. We get her up, and put her to bed. We carry her. And she is not petite, Lars. Bianca is a big, big girl! None of this is easy - for any of us - but we do it... Oh! We do it for you! So don't you dare tell me how we don't care.''



Evo promjena opet, več uobičajeno kod nas :). Prošlo je malo više od dva tjedna i ubrzo mi dizajn psihički dosadi, pa znam da ga moram promjenit. Ovaj dizajn prvo je bio namjenjen za Lucijin blog, no eto da ne ostane neiskorišten, preradih ga i promjenih sve potrebno da paše na naš divni Press Pause koji je eto prije par dana proslavio prvi mjesec postojanja. Vratio sam i svoj box, i nadam se da ču uskoro napisati neki post. Do tada, uživajte , xo xo Orange Boy

00:01 - Komentiraj { 13 } #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE