Press Pause
31.07.2008.
Movie: Made Of Honor (Kako Ukrasti Nevjestu)

Originalni naslov: Made Of Honor
Uloge: Patrick Dempsey, Michelle Monaghan
Žanr: romantična komedija
Trajanje: 101'
Godina: 2008.
Trailer: LINK






Tipična romantična komedija - iste radnje, istog kalupa kao i sve ostale.


MSG Priča se odvija između Toma i Hannah, koji su najbolji prijatelji od svoje 10. godine. On je ženskaroš, a ona se želi udati, ali nije još pronašla svog 'princa na bijelom konju'. Upravo kada Tom počinje misliti da je savršen za nju i da je spreman za ozbiljniju vezu s Hannah, ona se zaručuje. Kada ona zatraži od Toma da bude njena kuma, on nerado pristaje, ali samo zato da bi mogao zaustaviti to vjenčanje i zaprositi je.


Po samom sadržaju filma, kao i po traileru, možete odmah skužit o čemu se radi i kako će priča završiti. I prije gledanja filma mogla sam to pretpostaviti, ali eto valjda sam se morala uvjeriti, pa sam potrošila nešto više od sat i pol na ovu glupu romantičnu komediju. Film preporučam samo ako ste bolesni, pa nemate ni volje ni živaca pratiti radnju filma. Ili naravno, ako ste veliki fan jeftinih američkih romantičnih komedija.

''Melissa: What's your dress size, Tom?
Tom: I don't know. What's your jock size, Melissa?''



00:05 - Komentiraj { 15 } #

29.07.2008.
Movie: Meet Dave (Nemogući Dave)

Originalni naslov: Meet Dave
Uloge: Eddie Murphy, Elizabeth Banks, Gabrielle Union,
Ed Helms, Judah Friedlander, Pat Kilbane
Žanr: komedija, ZF
Trajanje: 90'
Godina: 2008.
Trailer: LINK





Nemogući Dave totalno je glup i bezvezan naziv za ovaj presmiješan film. Tko god je zadužen za prevođenje imena filmova, fakat nek pogleda film prije nego što mu da naziv. Dave je sve osim nemogući.


MSG Dave Ming Chang (Eddie Murphy) ima oko četrdeset godina, ugodnog je izgleda i vrlo uredno odjeven, iako njegova odjeća je trendovski zaostala u sedamdesetima. No dobro, svatko ima svoj ukus, ali čak je i način na koji hoda čudan – svakim korakom predaleko izbacuje jednu nogu, kao da nije sasvim u stanju kontrolirati svoje tijelo. Razlog tome je što se unutar 'Davea' nalazi uvježbana posada minijaturnih ljudi – pravi mali svijet unutar svijeta – koji grozničavo pokušavaju upravljati svakim Daveovim pokretom i dijalogom. U svakom dijelu Daveovog 'tijela' vješti član posade (prosječne visine pet centimetara) upravlja tehničkom konzolom koja kontrolira Daveove pokrete.

No, Daveova posada, pod vodstvom Kapetana prema kojem je Dave dobio svoj izgled, prisiljena je brzo učiti na svojim greškama. Kako Dave, odnosno oni unutar Davea polako pronalaze svoj put kroz fizičke izazove, počinju doživljavati nešto daleko značajnije. Posadu počinju obuzimati emocije, što je veoma neobično pošto dolaze iz kulture koja obeshrabruje emotivnost i individualnost. No, Dave se mijenja – iznutra prema van, i izvana prema unutra.


Ovaj film je moj buraz gledao u kinu prošli tjedan, pa me nagovorio da ga skinem jer ga je on htio opet gledati. Sada znam zašto. Film je fakat presmiješan. Iako nisam fan znanstvene fantastike, ovaj film koji ima njene elemente mi se jako dopao. Svakako velike zasluge odlaze Eddiu koji je jako smiješan i kada šuti. Ovaj film možda po naslovu (hrrvatskom) a i po mješanju žanrova podsječa na Svemogući Bruce sa Jim Carryem, ali su jednako smješni, te ako vam se taj film svidio, svidjet će vam se ova neobična komedija. U filmu glumi i prekrasna Gabrielle Union koja je glumila u puno poznatih filmova, a svoju ulogu imala je i u nekoliko epizoda Ugly Betty.

Gina Morrison: So, where are you from? Do you live around here?
Dave: Yes, of course. I am just a regular person from right here on Earth, just like you. I just don't get out that much.


21:35 - Komentiraj { 9 } #

27.07.2008.
Movie: Preboljeti Sarah Marshall

Originalni naslov: Forgetting Sarah Marshall
Uloge: Jason Segel, Kristen Bell, Mila Kunis, Russell Brand
Žanr: romantična komedija
Trajanje: 112'
Godina: 2008.
Trailer: LINK





Ovo nije samo još jedna romantična komedija s predvidljivom radnjom i krajem, ovo je 'romantična' komedija koja je za razliku od ostalih - smiješna.


MSG Peter je skladatelj koji zarađuje za život snimajući prateću glazbu za televizijske serije, dok mu je cura - Sarah Marshall, glamurozna glumica upravo jedne takve serije. Nakon 5 godina veze, Sarah ga ostavlja zbog drugog, dok je on potpuno gol (dvije sekunde se i njegov ‘’najjači muški adut’’ pojavljuje na ekranu). Nakon prekida pada u tešku depresiju i na nagovor prijatelja odlazi na odmor na jednom tropskom otoku kako bi zaboravio Sarah. No, to mu nikako ne uspijeva, jer su na otoku i njegova bivša i njezin novi dečko... Dok se pokušava pomiriti s činjenicom da Sarah ima novi život, utjehu nalazi u Rachel, simpatičnom djevojkom s recepcije hotela koja ga navodi da se vrati u svijet živih.


Ono što mi se najviše svidjelo kod ovog filma je definitivno činjenica da se jako dugo nisam tako nasmijala, kao kad sam gledala film, jer me romantične komedije rijetko nasmiju kao ova. Sve je iskorišteno tako da i sasvim normalna situacija bude smiješna, a scena kada se glavni glumac pojavljuje sasvim gol, čini situaciju još bolnijom, ali i jako smiješnom. Ne znam gdje su našli tog glavnog glumca, ali ova uloga kao da je krojena po njenu - zbunjenom, zaljubljenom muškarcu koji očajno želi svoju ljubav natrag. Russell Branda o-b-o-ž-a-v-a-m, taj njegov preslatki naglasak, i predivno lice. Iako glumi kretena, baš zato mi se i svidio. Jer je 'hladovina' na sve što mu se događa, odnosno ništa mu nije toliko važno. Hmm, osim seksa :D Bili ljubitelji romantičnih komedija ili ne, film će se, vjerujem, svidjeti svima koji vole komediju, jer je ovdje ima više nego romantičnih dijelova. I da... Ovaj film definitivno mogu proglasiti jednim od meni dražih komedija ove godine.


"Sarah: Do you want to put some clothes on?
Peter: Oh, would you like to pick out the outfit that you break up with me in?!"



23:43 - Komentiraj { 10 } #

26.07.2008.
Movie: Dok Nas Jackpot Ne Rastavi

Originalni naslov: What Happens In Vegas...
Uloge: Cameron Diaz, Ashton Kutcher,
Lake Bell, Rob Corddry
Žanr: romantična komedija
Trajanje: 99'
Godina: 2008.
Trailer: LINK





On je ovisnik o tulumima, a ona šutljiva trgovkinja. Spojili su se u Las Vegasu, svoje druženje dobrano zalili alkoholom, okrunili ga brakom i dobitkom od tri milijuna dolara. I to sve u jednoj večeri!

Jackpot

Njih dvoje su Jack i Joy - dvoje Njujorčana koji su u Vegasu osvojili jackpot nakon impulzivnog vjenčanja. On je ubacio njezinu kovanicu u automat na kojem je ona već neko vrijeme igrala. Ili je bilo obrnuto, tko bi se sjetio tih detalja u alkoholnoj izmaglici?! A zašto je to uopće bitno? Pa zato jer se njih dvoje, nakon što se otrijezne jednostavno ne podnose! Ali oboje jako žele zadržati milijunski dobitak i za to su spremni svašta izdržati. Pa čak i ostati u braku iz noćne more. (FILMSKI.net)

Od prvog bacanja kocke, bilo je očito da će 'Dok nas jackpot ne rastavi' brzo završiti pred kamerama. Oduševljeni fantastičnom prezentacijom scenaristice Dane Fox i producenta Michaela Aguilara, Twentieth Century Fox je odmah prihvatio scenarij i komedija je dobila zeleno svjetlo. Nakon toga, projektu su se priključili Cameron Diaz i Ashton Kutcher, a za režisera je odabran Tom Vaughan.

Jackpot

Kao i svaka romantična komedija, i ova ima previdljive rasplete situacije, al nekako upravo zbog toga i svi gledamo ovakve filmove ma koliko god puta rekli da su nam dosadni jer sav film prokužimo već nakon prvih pet minuta gledanja. Ovaj film gledao sam nočas, hehe tj. jučer ali tu negdje prije ponoći sam počeo. Film mi se svidio, smješan je i zabavan. Ashton i Cameron super izgledaju kao par na ekranu, te su oboje odglumili svoje uloge kako treba. Ako vam se svidio Just Married (Upravo vjenčani) sa Ashtonom i Brittany Murphy, onda če vam se ovaj film svakako svidjeti.

Jack Fuller: Hey, don't get hit by a bus [door slams behind Joy]
Jack Fuller: Or do, whatever.



22:26 - Komentiraj { 9 } #

24.07.2008.
Movie: The Dark Knight (Vitez Tame)

Originalni naslov: The Dark Knight
Uloge: Christian Bale, Heath Ledger, Aaron Eckhart,
Maggie Gyllenhaal, Gary Oldman, Morgan Freeman
Žanr: akcija, krimi, drama
Trajanje: 152'
Godina: 2008.
Trailer: LINK






Priču o Batmanu već svi znate (ili ne znate?), ovo je samo nastavak 'Početka'.


MSG Cijela priča počinje kada se Batman udružuje s policijskim narednikom Jamesom Gordonom (Gary Oldman) i odvjetnikom Harveyem Dentom (Aaron Eckhart) kako bi zajedničkim snagama, jednom zauvijek, očistili Gothamske ulice od kriminala i nasilja. Trojka je isprva učinkovita, no uskoro postaje plijenom sve snažnijeg kriminalca poznatog jedino pod nazivom Joker (Heath Ledger). On gura Gotham u anarhiju i tjera Viteza tame sve bliže tome da prijeđe tanku liniju između herojstva i odmetništva. (FILMSKI.net)

Film je ostvario ogromni uspjeh, između ostalog i 203 milijuna dolara zarade u prvih 5 dana prikazivanja u Americi. Jedan od razloga svih uspjeha je vjerovatno i taj što je uloga Jokera (glavnog negativca) pripala nedavno preminulom Heath Ledgeru, kojemu je to bila zadnja uloga prije smrti.


Upravo ta zadnja uloga Heath Ledgera je bio jedan od razloga zašto sam ga išla gledati, i to baš na prvu večer premijere, ovdje kod nas u Osijeku. Iako traje nešto više od 2 i pol sata, isplati se svaka minuta, a Heath je odlično odglumio Jokera. Koliko sam primijetila, i fanovi diljem svijeta imaju samo pozitivne komentare, a izgleda i da nisam jedina koja ga je gledala samo zbog zadnje uloge Heath Ledgera, a ne toliko radi samog Batmana.
U filmu možete sresti i podosta glumaca koje ste ''već negdje vidjeli''. Ako navedem imena, ništa vam neće značiti, ali ću spomenuti kako se pojavljuju neki glumci iz Zakona braće, serije Boston Republic i Eric Roberts koji se pojavio u 2 spota Mariah Carey; We belong together i It's like that. Uz naravno, hrpu poznatih imena. Film preporučam svima, i onima kojima osobno Batman nije zanimljiv.

"You either die a hero... Or live long enough to see yourself become the villain."


21:08 - Komentiraj { 10 } #

23.07.2008.
Welcome, Welcome



Hello, Upper East Siders, LB here..

Sandro mi je prepustio ovu čast da pišem zanimljivi 1. post kojeg svi obožavamo čitat. Zahvaljujem.
Ne znam kako da opišem blog, reći ću samo da je nastao iz naše ovisnosti o serijama i filmovima, tako da ćete o najnovijim serijama i filmovima moći čitati ovdje.
2 su vlasnika; svima vam poznati Orange Boy (koji je zaslužan za predivni dizajn), i malo manje poznata Lucy koja je zatvorila blog, jer trenutno radi na malo važnijoj karijeri od blogerske..

P.S. Moje isprike svim blogerima s kojima u zadnje vrijeme baš i nemam vremena pričati.
Eto, uživajte..



Hmm, dok smišljam kako ćemo odvajati dijelove postova ako budemo oboje pisali u jednom, bolje da napišem nekaj. Uglavnom, LB je rekla skoro sve, iz čiste ovisnosti i nezasičenosti sa serijama, filmovima, pa i sa glazbom nastao je ovaj blog pod imenom Press Pause, Danity Kane dale su ideju za naziv, ali i neka ironija prema ovome svemu, jer oboje rijetko stišćemo pauzu, već samo play play i play. Da ukratko opišem ovisnost, lol, dovoljno je sam reći da trenutačno gledam Američki Top Model, četvrtu sezonu (prošli tjedan sam prelgedao treću) i od danas sam počeo pratiti i Brooke Knows Best, a jučer ili prekjučer sam skinuo novu epizodu Project Runway. Uglavnom za pola serija / emisija niste čuli vjerojatno, pa ćemo vam neke predstaviti, o nekima poznatima pisati, uglavnom bit će miks svega. Unaprijed se ispričavam za sve tipografske greške, nikad ne prepravljam ono kaj napišem, pa ono, sorry ako budete imali poteškoća sa čitanjem :D Eto tolko od mene za sada, blog ćemo probat udpejtat što ćešće, prvi korak je popunjavanje boxeva. Cya y'all.


16:28 - Komentiraj { 7 } #

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


FEATURED ACTRESS / ACTOR


AAdam Jared Brody (rođen 15. prosinca 1979.) je američki glumac najpoznatiji po ulozi Seth Cohena u američkoj televizijskoj seriji ‘The O.C.’. Također je bio bubnjar indie rock grupe ‘Big Japan’. No, u glazbenoj karijeri nije uspio toliko koliko u glumačkoj.
Adam je rođen u San Diegu, California, i ima 2 brata blizanca. Koliko je poznato, već je jedno vrijeme slobodan, i o njegovim vezama nema novosti još otkako je prekinuo sa glumicom Rachel Bilson s kojom je bio za vrijeme emitiranja serije 'The O.C.' (filmografija)


FEATURED TRAILER





REVIEWED





-- Lucy LB --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
The O.C.

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Last House On The Left
The Haunting in Connecticut
The Ten

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Kate Hudson
3. Reese Witherspoon
4. Sandra Bullock
5. Jennifer Connelly
6. Penelope Cruz
7. Meryl Streep
8. Diane Lane
9. Scarlett Johansson
10. Rachel McAdams

• TOP 10 ACTORS •
1. Jim Carrey
2. Jack Nicholson
3. Tom Hanks
4. Robert De Niro
5. Jack Black
6. Hugh Jackman
7. Seth Rogen
8. Johnny Depp
9. Ben Stiller
10. Brendan Fraser


-- Marionette --


CURENTLY WATCHING:
Gossip Girl
Girls Next Door

LAST 3 MOVIES SEEN:
The Russell Girl
Hunddog
Pride & Glory

• TOP 10 ACTRESSES •
1. Nicole Kidman
2. Meryl Streep
3. Kate Winslet
4. Evan Rachel Wood
5. Scarlett Johansson

• TOP 10 ACTORS •
1. Leonardo DiCaprio
2. Jim Carrey
3. Macaulay Culkin
4. Robin Williams
5. Bill Murray


PRESS PAUSE CREW


RANDOM PICTURE