nedjelja, 05.06.2016.

BRONČANE KONOPAŠICE

Danas je u Gradu Otočcu u organizaciji „Gačanskih konopaša i Gačanskih konopašica“ održano Državno prvenstvo Republike Hrvatske u povlačenju konopa za žene i za muškarce.
Na turniru su nastupile ženske ekipe konopašica iz Škabrnje, Darde, Pridrage, Metkovića i Gačanske konopašice, dok su kod muških nastupili konopaši iz Pridrage sa dvije ekipe, Škabrnje, Darde, Matulja i Gačanski konopaši.
Nakon iznimno teških nadmetanja, sportskih nadmudrivanja, ipak su pobijedili najbolji, za što nitko nije imao prigovora niti riječi žalbe.
Gačanske konopašice ponovno su prvakinje države, s čim su obranile naslov prvakinja i time još jednom dokazale volju, želju i snagu duha, tijela i srca.
Kod muškaraca prvo mjesto osvojila je ekipa konopaša iz Matulja, drugo ekipa iz Pridrage te treće Gačanski konopaši.
Kod žena, treće mjesto osvojila je ekipa konopašica iz POZLE GORE-Pojezerje-Metković, drugo ekipa iz Darde te prvo Gačanske konopašice.

Za ekipu Pozle Gore konop su vukle:Marija Ivanković,Suzana Gujinovic,Nada Menalo,Tonka Barisic, Cecilija Komazin, Slobodanka Pavlovic, Marina Ćendo, Ivanka Mioč,Nada Dominikovic,Marijana Mioč,Daliborka Kežić, Ana Gujinovic
Oko organizacije su se brinuli:Ivica Gujinović,Stipan Mioč, Željko Mioč, Ante Ćendo i glavni meštar Hrvoje Dropuljić.
Sponzori- Općina Pojezerje, Poljopromet Metkovic, g.i.p, cafe bar Schvabo, Libre Aris,Frigo Bonsai i ostali!!!

Klikom na sliku ista će se povećati.

- 09:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>