LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Održana je 7. sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

16.12.2009., srijeda

Održana je 7. sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača

Na temelju saziva predsjednika Općinskog vijeća Općine Pitomača u utorak 15. prosinca 2009. održana je 7. sjednica Općinskog vijeća Općine Pitomača.
Na dnevnom redu bile su većinom točke vezane uz donošenje Proračuna Općine Pitomača, te Financijskih planova proračunskih korisnika Dječjeg vrtića „Potočnica“ i Knjižnice i čitaonice Pitomača za 2010. godinu.
Općinski su vijećnici donijeli Općinski proračun u iznosu od 14,635 miliona kuna, u kome su na prihodovnoj strani najveće stavke prihodi od poreza (5,236 miliona), imovine (3,953 miliona), te planirane pomoći sa županijske i državne razine (2,645 miliona), dok su na rashodovnoj strani najveći planirani iznosi predviđeni za djelokrug mjesne samouprave (1,233 miliona), predstavnička i izvršna tijela (2,018 miliona), gospodarstvo (1,332 miliona), komunalnu infrastrukturu (4,313 miliona), javne ustanove predškolskog odgoja i obrazovanja (2,937 miliona).

Financijski plan Dječjeg vrtića “Potočnica” planiran je u visini od 2.196 miliona kuna, a pitomačke knjižnice i čitaonice u visini od 350.000,00 kuna.
Osim ovih točaka općinski vijećnici donijeli su odluku o obaveznom korištenju komunalne usluge održavanja čistoće u dijelu koji se odnosi na sakupljanje i odvoz komunalnog otpada, obavljanje dimnjačarskih poslova na području općine, te imenovanju doktora medicine i drugih zdravstvenih radnika koji utvrđuju nastup smrti, vrijeme i uzrok smrti osoba umrlih izvan zdravstvene ustanove na području općine Pitomača, dok je nakon rasprave, sa prijedlogom za uvođenje novih olakšica, skinuta sa dnevnog reda točka vezana uz donošenje općinske odluke o komunalnoj naknadi.
Pitomača.hr

- 18:56 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.