LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Pitomački obrtnici pokreću nove projekte - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

09.12.2009., srijeda

Pitomački obrtnici pokreću nove projekte

Pod predsjedanjem Željka Palkovića dana 07. prosinca 2009. godine u restoranu „ Zlatni klas – Otrovanec „ održana je 7. redovna sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Pitomača.

pp


Na sjednici je donesen Program rada i Financijski proračun za 2010. godinu. Donesena je i Odluka o osnivanju nove sekcije na razini Udruženja – Sekcije graditelja te s tim u vezi izmjene i dopune Statuta i Poslovnika o radu Skupštine.

Skupština je na sjednici razriješila dužnosti ( zbog zatvaranja obrta ) i imenovala nove članove u Tijelima Udruženja te je tako Matija Škrinjar imenovan novim članom Skupštine umjesto Darka Rengela, Mladen Balić novim članom Upravnog odbora umjesto Željka Grgačića, a Jasna Makvić novim članom Nadzornog odbora umjesto Valentine Makvić.
Uz članove Skupštine , sjednici su nazočili gosti iz udruženja obrtnika Virovitica, Slatina, Orahovica i Zdenci te tajnik i predsjednik Područne obrtničke komore Virovitica Josip Novogradec.
pp pp
Udruženje obrtnika Pitomača u suradnji sa blogom povratakpitomace ( najposjećenijom stranicom u općini ) pokreće inicijativu za predstavljanje obrta i firmi koje rade na području Općine Pitomača. Predstavljanje će naravno biti u digitalnom obliku , a materijali će biti korišteni i za uređivanje kataloga Info –Pitomača koji će biti štampan tijekom slijedeće godine. Svi koji se žele uključiti u ovaj projekt mogu materijale donijeti u Udruženje obrtnika Pitomača ili direktno poslati na blog . Objava promotivnog materijala na blogu je besplatna.

U svrhu povezivnja i postizanja većeg nivoa zajedničke suradnje te edukacije obrtnika i privrednika , a na osnovi predloženog plana rada Proizvodne sekcije, Udruženje organizira „Večer obrtnika i privrednika sa područja Općine Pitomača“ ( 16.01.2010. u Zlatnom klasu – Otrovanec ).

Naši gospodarstvenici i ugledni gosti će održati kratka predavanja na aktulane teme u obrtništvu i gospodarstvu ( uvođenje ISO standarda, poslovanje u vrijeme krize , projekti ministarstva za dobivanje bespovratnih sredstava u svrhu razvoja, novi propisi u ekologiji , uloga lokalne zajednice u gospodarskom razvoju, Izložba pitomačkih proizvoda i usluga 2010 godine ...).

pp


Cijena ulaznice koja uključuje prisustvovanje predavanjima, večeru sa desertom i piće dobrodošlice te muzikom iznosi 150 kn po osobi. Pošto je broj ulaznica ograničen , svi zainteresirani se mogu javiti tajnici Udruženja obrtnika Pitomača na broj tel: 033/ 782 613 ili putem e-maila : uo.pitomaca@hok.hr , kako bi na vrijeme osigurali kartu.

tekst:MB
Udruženje Obrtnika Pitomača

- 19:53 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.