LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sportski rezultati proteklog tjedna - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

08.12.2009., utorak

Sportski rezultati proteklog tjedna

U subotu navečer, rukometašice ŽRK “Pitomača”, u sportskoj dvorani Lapovci u Vinkovcima, odigrale su posljednju utakmicu jesenskog dijela prvenstvenog natjecanja II. HRL sjever, u kojoj su, iako oslabljene neigranjem pet igračica, upisale novu prvenstvenu pobjedu nad posljednje plasiranom ekipom ragna, domaćim ŽRK “Vinkovci” sa 26:24 (12:11). Iako su do pobjede došle teže od očekivanog zbog grube igre domaćina i domaćinskog suđenja, ovom pobjedom pitomačanke su prvi dio prvenstva završile na diobi prvog mjesta sa rukometašicama ŽRK “Zelina” upisavši 9 pobjeda u 10 prvenstvenih nastupa.

Druga ekipa ŽRK Pitomača u srijedu je u Pitomači odigrala odgođenu utakmicu 5. prvenstvenog kola Međužupanijske rukometne lige Koprivničko-križevačke županije, u kojoj je sa visokih 42:26 (19:9) pobijedila gošće, rukometašice ŽRK “Kalinovac”. O dominaciji tijekom cijele utakmice govori i podatak da se u strijelce upisalo deset pitomačkih igračica, a u efikasnosti je prednjačila Anja Dražić sa 15 postignutih zgoditaka. Odgođenu utakmicu 4. kola ovog ranga natjecanja mlade pitomačanke igraju u srijedu u Pitomači, kada od 18,15 sati ugošćuju rukometašice ŽRK “Ilova” iz Grubišnog Polja.

U četvrtak navečer, u Caffe baru «Šport» u Pitomači, izvršeno je izvlačenje skupina za veteranski dio tradicionalnog Malonogometnog turnira “Pitomačka zima” koji se održava u organizaciji NK «Pitomača» u školsko-sportskoj dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači, koji medijski prati «Pitomi radio», a pokrovitelji kojega su “Carlsberg Croatia” d.o.o. Koprivnica i “Studena” – “Podravka” d.d. Koprivnica. Za turnir je prijavljeno 13 veteranskih sastava koji su raspoređeni u tri skupine, a svoje prve utakmice odigrali su ove subote i nedjelje. U prvim utakmicama po grupama odigranim u subotu poslijepodne i navečer postignuti su slijedeći rezultati:
UHBL-PTSP CAFFE BAR “REA” PITOMAČA – NK “REZOVAC” 3:5
“FUSIĆI” - NK PODRAVAC” - 1 VIRJE 6:4
“BILOGORA” ŠPIŠIĆ BUKOVICA – NK “SVETI ĐURAĐ” 4:0
“ROMANTIČARI” KOPRIVNICA – “VETERANI” VIROVITICA 2:0
“GIGANT” KLOŠTAR PODRAVSKI – NK “PODRAVAC” - 2 VIRJE 3:1
CAFFE DISCO BAR “TENA” PITOMAČA – “GIGANT” KLOŠTAR PODRAVSKI 6:0
“TATA-MATA BLUE CAFFE” PITOMAČA – NK “PODGORJE” 8:3
Nedjeljni program započeo je od 15,00 sati, a postignuti su slijedeći rezultati:
“ROMANTIČARI” KOPRIVNICA – “BILOGORA” ŠPIŠIĆ BUKOVICA 2:1
“TATA-MATA BLUE CAFFE” PITOMAČA – NK “PODRAVAC” -1 VIRJE 5:1
“ROMANTIČARI” KOPRIVNICA – NK “SVETI ĐURAĐ” 6:2
UHBL-PTSP CAFFE BAR “REA” PITOMAČA – NK “PODRAVAC” -2 VIRJE 1:2
“GIGANT” KLOŠTAR PODRAVSKI – NK “REZOVAC” 0:3 bb
“VETERANI” VIROVITICA – NK “SVETI ĐURAĐ” 7:2
“FUSIĆI” ĐURĐEVAC – NK “PODGORJE” 1:1*
UHBL-PTSP CAFFE BAR “REA” – CAFFE DISCO BAR “TENA” PITOMAČA 0:3
Raspored utakmica veterana za subotu 12. prosinca 2009. godine:
16,00 UHBL-PTSP CAFFE BAR “REA” PITOMAČA – “GIGANT” KLOŠTAR PODRAVSKI
16,45 CAFFE DISCO BAR “TENA” PITOMAČA – NK “PODRAVAC” -2 VIRJE
17,30 NK “PODGORJE” – NK “PODRAVAC” -1 VIRJE
Raspored utakmica veterana za nedjelju 13. prosinca 2009. godine:
15,00 “BILOGORA” ŠPIŠIĆ BUKOVICA – “VETERANI” VIROVITICA
15,45 CAFFE DISCO BAR “TENA” PITOMAČA – NK “REZOVAC”
16,30 “FUSIĆI” ĐURĐEVAC – “TATA MATA BLUE CAFFE” PITOMAČA
17,15 NK “REZOVAC” – NK “PODRAVAC” -2 VIRJE.
Prijave za seniorske ekipe primaju se zaključno sa 10. prosinca 2009. godine do 19,00 sati, u Caffe baru «Šport» u Pitomači, za kada je predviđeno i izvlačenje skupina i parova prvog kola seniorskog dijela turnira.

Svoj prvenstveni nastup ovoga vikenda imali su pitomački kuglači koji su kuglači u 10. kolu III. HL regija istok kao domaćini sa 7:1 poraženi od kuglača KK “Belišće”. Za kuglače su nastupili Filipović, Hencl, Tot, Uremović (osvojio bod), Zvonarić, Kovačić i Švarbić, a gosti su bili uspješniji i u ukupnom broju srušenih čunjeva 2944:2768. Idućeg vikenda, u posljednjem kolu jesenskog dijela prvenstva kuglači u derbiju začelja gostuju u Donjim Andrijevcima gdje se sastaju sa kuglačima KK “Brod” iz Slavonskog Broda.

Prošle subote tri člana KK “Podravski sokol” iz Pitomače nastupila su u Varaždinu na Međunarodnom karate turniru “Sveti Nikola”, na kome je nastupilo više od 300 natjecatelja iz šest zemalja (BIH, Crne Gore, Hrvatske, Mađarske, Slovenije i Srbije). Mladi pitomačani osvojili su dvije zlatne medalje i to Erika Čižmar u kategoriji učenice, borbe -40 kg, te Goran Štefanić u kategoriji mlađi kadeti, borbe -41 kg. Osim njih nastupio je i Neven Kirin u kategoriji učenici, borbe +45 kg, ali se nije uspio domoći medalje.
Pitomača.hr

- 14:17 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.