LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Vlasnika nije ubila krava Malenka , već srčani udar - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

17.11.2009., utorak

Vlasnika nije ubila krava Malenka , već srčani udar

Ivan Tkalčec (56) iz Turnašice preminuo je od srčanog udara, a ne zato što ga je krava prignječila, kako se nagađalo. Ivan je u ponedjeljak ušao u staju. Prišao je kravi koja se okrenula i sa svojih 600-tinjak kilograma pritisnula Ivana uz drvene jasle. Ostao je bez daha i pao je na slamu. Nije se mogao pomaknuti. Kad je čuo da se njegova obitelj vratila počeo je dozivati upomoć sina Josipa.
- Otac se žalio na bolove u leđima, govorio je, pa smo mislili da se samo uzrujao. Kako je prije nekoliko godina preživio moždani udar pozvali smo liječnike. No, prije nego što su oni došli njemu je pozlilo. Pomagali smo mu, ali je ipak preminuo dvadesetak minuta nakon što smo ga pronašli u staji - kaže sin Josip.
Nalazi obdukcije od utorka su pokazali da ga ljubimica Malenka nije ubila već da je imao srčani udar.
24 sata
------------------------------------------------
Krava je u staji prignječila i ubila svog vlasnika (56)?

foto:24sata
Ivana Tkalčeca (56) u selu Turnašica kod Pitomače u ponedjeljak oko 18 sati u staji je najvjerojatnije ubila krava Malenka. Njegova se obitelj vratila iz Virovitice gdje su bili na sahrani rođakinje. Nakon što su izašli iz auta, čuli su kako Ivan zove upomoć. Sin Josip je otrčao u staju.
- Vidio sam oca kako leži u staji. Žalio se da ga je krava gurnula i stisnula, pa se nije mogao pomaknuti. Uz pomoć susjeda iznijeli smo ga van i posjeli na stolac. Sjedio je i činilo se da mu je dobro. Otišao sam odvesti rođake u susjedno selo, a kada sam se pola sata kasnije vratio, otac je umro - rekao je Josip. Ukućani tvrde da je Ivan prestao odjednom disati. Dok su mu priskočili u pomoć već je bio bez svijesti. Pozvali su liječnike, ali mu oni nisu mogli pomoći. Tragična smrt iznenadila je stanovnike Turnašice koji su Ivana znali kao vrijednog poljoprivrednika. On je prije nekoliko godina doživio moždani udar. Žalio se i na bolove u kičmi, ali unatoč invalidnosti i nagovoru ukućana, krave nije želio prodati. Brinuo se svaki dan o njima. Policija je obavila očevid, a u utorak će u virovitičkoj bolnici biti obavljena i obdukcija koja bi trebala utvrditi uzrok smrti.
24 sata

- 05:58 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.