LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

FVK "Mirko Lauš" - novosti - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

28.09.2009., ponedjeljak

FVK "Mirko Lauš" - novosti

NA 47.REVIJI U KOPRIVNICI (28.09.2009.)
U gradu Vegete ali i gradu bicikla, sudjelovali smo od 24. do 27. rujna na 47. reviji hrvatskog filmskog i videostvaralaštva djece. Naših 9 filmova ušlo je u službeni program revije, filmovi su odlično prihvaćeni od publike
ali i voditelja drugih filmskih družina, pa smo primili (osim pohvala i pozitivnih kritika) i nekoliko zahtjeva da svoje filmove pošaljemo voditeljima kako bi ih mogli prikazivati malim filmašima, što nas posebno veseli.

fvk


Osim što smo u 8 revijskih projekcija pregledali puno filmova (njih ukupno 93) razgledali smo Koprivnicu, sudjelovali u filmskom kvizu, upoznali mnogo novih prijatelja i družili se s njima danonoćno.
Treba napomenuti da je na reviju bilo prijavljeno ukupno 149 filmova od 56 filmskih družina iz cijele Hrvatske. Na reviji je sudjelovalo dvjestotinjak sudionika pa su sklopljena mnoga prijateljstva a dogovoreni su i neki zajednički projekti.
Bilo nam je super pa je to poticaj da se i za slijedeću reviju dobro pripremimo.
--------------------------------------------------------------------------------------
SNIMANJE FILMA "TRENEC" (21.09.2009.)
Danas je u odličnoj radnoj atmosferi završeno snimanje materijala za film radnog naslova "Trenec". To je tematski film koji govori o spremanju domačeg jela "trenca z mlekom" koji je snimljen namjenski, dakle za prijavu na Gastro film festival koji će se održati 17. listopada u Osijeku.

fvk


Prošle i pretprošle godine smo osvajali sa filmovima "Štefina i Ivina" te Štefina i Ivina 2" , treće nagrade a kako se radi o istoj radnoj i glumačkoj ekipi i ovaj put se nadamo barem pozitivnim kritikama. Nagrade, na kraju krajeva i nisu toliko važne koliko je važna atmosfera na snimanju, a s njom smo svi bili zadovoljni.
-------------------------------------------------------------------------------------
LOV NA JESENSKE MOTIVE (21.09.2009.)
Nedjelja je bila kao stvorena za šetanje po našim vinogradima. Naravno bilo je puno težaka koji su "brali gorice", onih koji su uz roštilj nešto slavili, šetača koji su uživali u toplom danu uz plodove jeseni a mi kao što je i red okupili smo se da kroz objektiv pogledamo ponudu prirode u jesen.
"Filmska grupa" fotoaparatom je pokušala uhvatiti poneki lijepi list ili grozd a i portret u jesenskom okruženju. Igra sunčevih zraka u ovo godišnje doba daje velik izbor motiva.

fvk


Nekoliko odraslih članova kluba također je uživajući u jesenskim bojama (koje još nisu dostigle vrhunac ) pokušavalo pronaći kakav zgodan jesenski motiv.
Fotografije nastale na ovom "lovu na jesenske motive" bit će (nekoliko njih) uvršteno u našu slijedeću izložbu.
Foto video klub "Mirko Lauš" Pitomača

- 18:23 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.