LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sportski rezultati protekloga tjedna - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

28.09.2009., ponedjeljak

Sportski rezultati protekloga tjedna

Rukometašice ŽRK “Pitomača” u subotu navečer u Slavonskom Brodu odigrale su svoju utakmicu 2. kola II. HRL sjever, u kojoj su bile bolje od domaćih rukometašica ŽRK “Brod gymnasium”, ostvarivši pobjedu od 30:26 (12:13), u utakmici u kojoj su domaćini vodili gotovo 45 minuta, ali pitomačanke im niti jednog trenutka nisu dozvolile da previše odmaknu, dok su u posljednjih 15 minuta serijom od 7:1 ostvarile za domaće nedostižnu prednost. U dobroj pitomačkoj ekipi najraspoloženiji strijelac bila je Tanja Đud sa 9 postignutih pogodaka iz igre, dok je isti broj pogodaka postigla i Melita Begović, koja je ponovno bila nepogrešiva sa linije od sedam metara pogodivši 5 od 5 kaznenih udaraca. I ostatak ekipe predvođen u napadu raspoloženom Helenom Enom Habijanić (5), odradio je dogovoreno ostvarivši zasluženu pobjedu. U idućem kolu narednog vikenda pitomačke rukometašice domaćini su rukometašicama ŽRK „Bjelovar“.

Kuglačice ŽKK “Pitomača” u subotu su na kuglani Tvina u Virovitici, bile domaćini kuglačicama KK “Osijek 97” iz Osijeka, u utakmici 1. kola II. HKL regija istok. Osječanke su bile uvjerljive i sa visokih 0:8 porazile naše kuglačice koje će ove godine sve svoje nastupe imati izvan Pitomače, budući su pravila natjecanja odredila vrstu podloge na kojoj se može bacati, a pitomačka kuglana ove uvjete ne zadovoljava. Za ŽKK “Pitomača” nastupile su: Vukčević, Pavlović, Kaša-Kovač, Žibreg, Kaša i Golubić.
Kuglači KK “Pitomača” također su ovoga vikenda započeli svoje prvenstveno natjecanje u III. HKL regija istok, a bili su domaćini KK “Našice”. Gosti su bili uspješniji te su slavili sa 2:6. Bodove za pitomačane osvojili su Rakijašić i Kovačić, a nastupili su još Zvonarić, Đakić, Filipović, Uremović i Tot.

Od općinskih četvrtoligaša u subotu su svoju utakmicu 7. kola IV. HNL sjever, podskupina B, odigrali nogometaši NK “Croatia”, koji su u županijskom derbiju gostovali u Slatini, gdje su od istoimenog domaćina poraženi sa visokih 4:0. Nogometaši NK “Pitomača” u nedjelju su gostovali kod nogometaša NK “Mladost” u Kloštru Podravskom, gdje su sa svojim domaćinom odigrali neodlučenih 1:1. U idućem kolu pitomačani dočekuju NK “Kamen” iz Sirača, a grabrovčani NK “Garić” iz Garešnice.
Pitomački su u subotu su u 5. kolu IV. HNL sjever za pionire, skupina B, kao domaćini ugostili svoje vršnjake iz NK “Garić” iz Garešnice. Jedini bod za pitomačane osvojili su pioniri U-12 odigravši sa svojim gostima neodlučenih 1:1, dok su poraženi pioniri U-10 sa 3:6 i U-14 sa 2:4. Iduće subote mladi pitomačani gostuju u Slatini.
Juniori NK “Pitomača” u subotu su u utakmici 4. kola 1. ŽNL juniora na domaćem terenu sa visokih 18:0 savladali svoje goste, juniore NK “Dinamo” iz Kapele Dvora. Juniori i pioniri NK “Croatia” ugostili su nogometaše NK “Napredak” iz Rušana. Juniori su pobijedili sa 6:2, a pioniri 10:2. Iduće subote pitomačani gostuju kod vršnjaka NK “Bratstvo” u Gornjem Bazju, a grabrovčani u Podgorju.
Pitomački veterani u nedjelju u Pitomači u derbi utakmici 5. kola Županijske lige veterana sa veteranima NK “Podgorje” odigrali su neodlučenih 1:1. Slijedeće kolo veteranima donosi nastup u Šarovki kod veterana NK “Standard”.
Nogometaši NK «Turnašica» danas u 5. kolu prvenstvenog natjecanja u II. ŽNL VPŽ, na svom igralištu ugostili nogometaše NK “Mladost” iz Bakića, te su poraženi sa 2:4. U idućem 6. kolu turnašičani gostuju u Bušetini.
U utakmicama 4. kola III. ŽNL VPŽ u nedjelju su postignuti slijedeći rezultati: NK “Orešac”- NK “Mladost” Stari Gradac 2:2, NK “Kladare” - NK “Otrovanec 2:6, te NK “Aršanj” Sedlarica - NK “Podravec” Dinjevac 4:5. U idućem kolu narednog tjedna od naših predstavnika sastaju se: NK “Otrovanec - “Aršanj” Sedlarica, NK “Mladost” Stari Gradac - NK “Kladare”, dok je slobodna ekipa NK “Podravec” Dinjevac.

Športski ribolovni klub «Smuđ» Križnica i Zajednica športsko ribolovnih klubova općine Pitomača organizirali su u subotu “Štukijadu” u Križnici. “Štukijada” je ujedno bila i otvoreno prvenstvo u ulovu štuke na plovak, štuka se lovila na dva štapa uz dozvoljenu upotrebu kederice, a veliki broj ribiča koji su se odazvali na ovu manifestaciju, još je jednom bio potvrda dobrog ribolovnog ugleda koji kod istih ima Križnica kao destinacija i štuka kao ulov. Najuspješniji ribič bio je Davor Crlenjak član domaćeg SRK “Smuđ” ispred dva predstavnika sportsko ribolovnog kluba iz Križevaca.

Rekreacijsko društvo «Zeleno srce» Pitomača organiziralo je u nedjelju biciklistički izlet pod nazivom «V Picok na sok» na koju se odazvalo 27 biciklista rekreativaca. Vozilo se sporednim cestama, a lijepo i sunčano vrijeme učinilo je ovaj izlet nezaboravnim.
Pitomača.hr

- 15:45 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.