LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Dani Udruga Vpž 2008. - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

28.08.2008., četvrtak

Dani Udruga Vpž 2008.



U subotu 30. kolovoza u Domu oružanih snaga HV-a u Virovitici, s početkom u 11 sati, održati će se Dani udruga Virovitičko - podravske županije. Dani se održavaju u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko - podravske županije.

I ove godine udruge iz naše županije mogu predstaviti svoj dosadašnji rad.Svaka udruga izlagač osmišljava program promocije kako bi posjetitelji imali što bolju informaciju o radu udruge i kako bi se građani mogli uključiti u programe ili projekte. Ove godine nagrađuju se i najkreativnije predstavljena udruga.
Ove godine Pitomaču predstavljaju samo tri udruge – Astronomska udruga Pitomača, Odred izviđača „Bilogorci“ i Udruga vinogradara, podrumara i voćara „Aršanj“. Iz općine predstavnici su Udruga žena Kladare i Kulturno umjetničko društvo „Podravka“ iz Starogradačkog Marofa sa kratkim umjetničkim programom.




25.kolovoza u Podravskom listu izašao je članak o našim astronomima u kojem je voditelj društva Branko Novosel predstavio Astronomsko društvo Pitomača,zvjezdarnicu "Vila" te govorio o daljnjim planovima društva.

- 20:23 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.