LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sportski rezultati od 08. do 12. svibnja - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

14.05.2008., srijeda

Sportski rezultati od 08. do 12. svibnja

Rukomet -pitoSport Nakon što se sredinom tjedna dio druge pitomačke ekipe vratio iz Rovinja i Labina, gdje su na državnoj završnici nastupale za rukometnu ekipu virovitičke gimnazije i osvojile četvrto mjesto, prošle subote rukometašice pitomačke druge ekipe, prema rasporedu 17. kola Međužupanijske rukometne lige Bjelovar, u dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u pitomači ugostile su rukometašice ŽRK »Lipik», koja je drugoplasirana ekipa dosadašnjeg dijela prvenstva. Visokom pobjedom od 36:11 pitomačke rukometašice, dva kola prije kraja prvenstva dostigle su po broju osvojenih bodova svoje gošće. Za drugu ekipu ŽRK»Pitomača» nastupile su Kovačić, H.E.Habijanić (3), Rep (6), B.Lovrin (4), Filipović (4), Petković (3), Janeš (2), I.Lovrin (5), i Mioć (9). U idućem kolu pitomačanke su slobodne.

Nogomet -pitoSportSeniori NK «Pitomača» u 27. kolu IV. HNL sjever – podskupina B, u nedjelju su gostovali osjetno oslabljeni zbog kartona i povreda kod ekipe NK «Kamen» iz Sirača. Izgubili su rezultatom 1:0. Iduće-28. kolo igra su u Pitomači (subota 17 h), a igra se protiv NK »Čazma». Juniori i kadeti bili su u gostima u Ždralovima kod ekipe «Mladosti». Juniori su izgubili 7:0, a kadeti odigrali neriješeno 4:4. Iduće kolo dočekuju ekipu iz Bjelovara. Pioniri NK «Pitomača» igrali su kod kuće protiv «Slobode» iz Varaždina i ostvarili sljedeće rezultate: U – 10 pobijedili 3:1, U- 12 pobijedili 2:0 i U- 14 pobijedili 8:0. Iduće kolo pioniri gostuju u Daruvaru.Seniori NK «Croatia» iz Grabrovnice koji također igraju u IV. HNL sjever- podskupina B. Igrali su na domaćem terenu protiv NK»Zdenka» i pobijedili 1:0. Postigli su odmah na početku utakmice pogodak i uz još 3-4 šanse za gol zadržali vodstvo do kraja utakmice. Gol je postigao Bruno Vorih. Iduće kolo gostuju u Orahovici NK »Papuk».

Juniori i pioniri- U-14 NK «Croatia» igrali su protiv vršnjaka iz Podgorja i pobijedili 4:3 i 2:1. Iduće kolo igraju protiv NK»Dinama» iz Kapela Dvora.
Seniori NK «Mladost» Stari Gradac koji igraju II. ŽNL odigrali su prvenstvenu utakmicu protiv NK «Sveti Đurađ» i pobjedili rezultatom 3:2. Golove su postigli Dalibor Švarbić, Goran Štefanić i Mario Vrbaslija. Pioniri su izgubili od vršnjaka iz Papuka 11:0, a iduće kolo igraju u svetom Đurađu. Odigrane su i utakmice III. ŽNL, a rezultati su sljedeći:Slavonac – Orešac 4:2
Aršanj - Otrovanec 2:1
Podravec - Turnašica - odgođeno
Pitomača.hr

- 11:55 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.