LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sportski rezultati od 01. do 04. svibnja - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

06.05.2008., utorak

Sportski rezultati od 01. do 04. svibnja

RUKOMET
U dvorani Tehničke škole u Virovitici, u unaprijed odigranoj utakmici 16.kola Međužupanijske rukometne lige Bjelovar, rukometašice pitomačke druge ekipe sa 37:24 pobijedile su svoje domaćine, mlade rukometašice treće ekipe ŽRK «Tvin-Trgocentar» iz Virovitice. Za drugu ekipu pitomačanki nastupile su: Kovačić, H.E.Habijanić (5), Rep (9), B.Lovrin (10), Filipović, Petković (2), Veličan, I.Lovrin (1) i Mioć (10). Iduće kolo druga ekipa pitomačanki na parketu pitomačke dvorane ugošćuje rukometašice ŽRK «Lipik».Ove nedjelje sedam je mladih pitomačkih rukometašica, sa rukometnom ekipom virovitičke gimnazije otputovalo put Rovinja i Labina, gdje će ista nastupiti na državnom prvenstvu srednjih škola u rukometu za djevojke. Prva ekipa pitomačanki završila je ovogodišnje prvenstveno nadmetanje III.HRL-sjever prošle nedjelje. Osvojile su drugo mjesto na prvenstvenoj tablici, a to im osigurava nastup u kvalifikacijama za plasman u II. HRL što je i bio zadani cilj na početku prvenstva.

NOGOMET
Seniori NK «Pitomača» u 26. kolu IV. HNL sjever – podskupina B, u subotu su ugostili ekipu NK «Sloga» iz Koprivničkog Ivanca te ih glatko pobijedili 3:1, a golove su postigli Željko Pšihistal, Alen Zorić i David Sidnjenko. Iduće kolo pitomački nogometaši igraju u Siraču protiv ekipe NK «Kamen».Juniori i kadeti NK «Pitomača» bili su domaćini vršnjacima iz Križevaca te izgubili sa 1:2 i 1:8. Iduće kolo gostuju ekipi NK «Mladost» iz Ždralova. Pioniri NK «Pitomača» gostovali su u Bjelovaru, U- 12 su izgubili 6:0, a U-10 odigrali neriješeno 2:2. Iduće kolo pioniri dočekuju vršnjake iz Varaždina.Sutra, u utorak odigravaju se cup utakmice, juniori gostuju u Virovitici, a pioniri gostuju u Čađavici.
Seniori NK «Croatia» iz Grabrovnice koji također igraju u IV. HNL sjever- podskupina B odigrali su utakmicu u Daruvaru i izgubili 2:1. Iduće kolo u nedjelju u 16 i 30 h NK «Croatia» će odigrati na svom terenu protiv NK «Zdenka» iz Čazme.Pioniri NK «Croatia» U-14 pobjedili su u Milanovcu svoje vršnjake sa 4:3, a iduće kolo dočekuju zajedno sa juniorima vršnjake iz Podgorja.
Seniori NK «Mladost» - Stari Gradac koji igraju II. ŽNL odigrali su prvenstvenu utakmicu protiv NK «Tehničar» iz Cabune i pobijedili rezultato 2:1.Golove su postigli Ivan Ivanec i Mario Vrbaslija. Iduće kolo mladostaši gostuju u Đurađu.Pioniri NK «Mladost» izgubili su od Čaćinaca 4:0, a iduće kolo igraju sa Papukom.
Odigrane su i utakmice III. ŽNL, a rezultati su sljedeći:NK Orešac - NK Aršanj – Sedlarica 3:2 NK Otrovanec - NK Podravec Dinjevac 1:1NK Turnašica - NK Slavonac 5:1

RIBOLOV
Jučer je u Pitomači Sportski ribolovni klub «Šaran» na Šodrani organizirao takmičenje u sportskom ribolovu udicom na plovak, a postignuti su sljedeći rezultati: Seniori:
1. Josip Kovačić
2. Dražen Gjurgjek
3. Josip Jakupec
Kadeti:
1. Petar Begović
2. Marin Vinković
3. Mario Kalenik
Kadetkinje:
1. Petra Jug
Medalje je podijelio predsjednik Sportskog ribolovnog kluba «Šaran» koji je ujedno i predsjednik Zajednice sportsko ribolovnih udruga općine Pitomača Zdravko Mikec, a nagrađeni natjecatelji su stekli pravo nastupa na Županijskom takmičenju u sportskom ribolovu udicom na plovak koji će se održati u Zdencima kod Orahovice. Na to natjecanje idu 3 ekipe iz Sportsko ribolovnog kluba «Šaran» i 3 ekipe iz Sportsko ribolovnog kluba «Smuđ», a ukupno će nastupiti 24 naših natjecatelja.

NAJAVE SPORTSKO-REKREATIVNIH DOGAĐANJA
10.05. ( subota) - organizira se planinarski izlet na Jankovac autobusom i cjelodnevnim izletom, a 10. i 11. 05.- subota i nedjelja posebno idu biciklisti do Jankovca i natrag. Detaljnije informacije mogu se vidjeti na Općinskim plakatima u centru ili na broj mobitela 098/931-6272.

17.05 (subota) - održat će se turnir u «basketu» tj. košarci 3:3 na jedan koš. Svi koji su zainteresirani mogu se prijaviti na mobitele 098/271 – 590 ili na 098/315-760. Za jednu ekipu prijaviti se može četiri igrača. Turnir počinje u 17h, a igrat će se na betonskom igralištu – Vinogradska 19.

31.05 (subota) - povodom svjetskog dana sporta Sportska zajednica općine Pitomača i Rekreacijsko društvo «Zeleno srce» organiziraju rekreacijske aktivnosti. Program počinje u 10h sa demonstracijom rolanja, rolanje od dravskog mosta do Križnice i natrag zajedno sa biciklistima, a oko 12h demonstracija nordijskog hodanja. Do dravskog mosta ide se organizirano biciklima, a kreće se u 9h ispred škole, vozi se preko ulice P.Miškine – Grede, do dravskog mosta. Biti će organizirana policijska i liječnička pratnja. Za informacije o toj manifestaciji zovite na brojeve 098/271-590 ili 098/931-6272.

Pitomača hr

- 11:59 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.