LOGOpitomača

Općina Pitomača -Festival Podravine i Podravlja-Etno zbirka-FVK Mirko Lauš-UdrugaPING-Pitomi radio-112-Youtube Pitomača 2

Fotogalerija 1.-NOVO Fotogalerija 2.-Vrijeme 7 dana-Vrijeme 3 dana-Vodostaj Drava -radar Bilogora -Komunalno Pitomača -Pošalji mail!

Sportski rezultati od 24. do 27.04.2008. - Pitomača - Blog.hr
najava zlatni klas -VIRTUALNE ŠETNJE- rijeka Drava


ZelenoSrceLogo

najava
prirodaPitomačeUSKORO

povratakPitomače






povratakPitomače
najava

NE mrzim


Pitomača

01.05.2008., četvrtak

Sportski rezultati od 24. do 27.04.2008.

RUKOMET
Prošloga četvrtka u dvorani Osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači, u utakmici posljednjeg 14. kola Međužupanijske rukometne lige Bjelovar, pitomačke rukometašice druge ekipe sa visokih 34:19 savladale su svoje gošće, vodeću ekipu lige, rukometašice ŽRK «Ivančice» iz Ivanske, nanijevši im tako prvi prvenstveni poraz. Za drugu ekipu pitomačanki nastupile su: Kovačić, H.E.Habijanić (4), Rep (6), B.Lovrin (2), Filipović, Kapitan, Petković (4), Janeš (2), I.Lovrin (5), Mioć (11), Sabolić i Bakan. Iduće kolo, druga ekipa pitomačanki gostuje u Virovitici kod treće ekipe ŽRK «Tvin-Trgocentar».Prva ekipa pitomačanki u odgođenoj utakmici 10. kola III HRL – sjever jučer je gostovala u Koprivnici kod treće ekipe rukometašica ŽRK «Podravka», te je u utakmici koja je odlučivala o ovogodišnjem prvaku poražena od mladih koprivničanki sa 25:30. Slabo prvo poluvrijeme 10:16 odnijelo je šansu za pobjedu, te je osvojeno drugo mjesto na prvenstvenoj tablici, čime su pitomačanke osigurale nastup u kvalifikacijama za plasman u II. HRL – sjever. Za prvu ekipu ŽRK «Pitomača» nastupile su: Kovačić, Šimić (4), M.Habijanić (2), H.E.Habijanić (1), Hegediš (3), B.Lovrin (1), Begović, Kapitan, Petković (2), Rep (2), I.Lovrin (2), Mioć (8), i Sabolić.

NOGOMET
Nogometaši seniori - NK «Pitomača» u 25. kolu IV.HNL sjever – podskupina B gostovali su kod nogometaša NK «Mladost» Kloštar Podravski. Pitomački nogometaši pobijedili su rezultatom 2:1, zgoditkom Alena Zorića i autogolom domaćina. Kadeti i juniori NK «Pitomača» igrali su u Varaždinu protiv ekipe NK«Sloboda» te izgubili 4:3 i 2:0. Pioniri su ugostili vršnjake iz Đurđevca NK «Graničar» te napravili sljedeće rezultate: U – 10 su pobjedili 4:2, U – 12 odigrali neriješeno 1:1, a U- 14 su pobijedili svoje vršnjake 4:0.Iduće – 26. kolo seniori NK «Pitomača» dočekuju NK «Slogu» iz Koprivničkog Ivanca, utakmica će se igrati u subotu u 16,30h. Juniori i kadeti NK «Pitomača» dočekuju vršnjake iz Križevaca 04.05. nedjelja, a pioniri putuju u goste 03.05. u Bjelovar.Seniori NK «Croatia» Grabrovnica koji također igraju u IV. HNL sjever – podskupina B, ugostili su NK «Molve». U vrlo važnoj utakmici za NK «Croatiu» ostvarili su pobjedu 1:0 i osvojili važna tri boda. Zgoditak je postigao Danijel Borić. Iduće kolo seniori NK»Croatia» putuju u Daruvar gdje ih očekuje tvrda i neizvjesna utakmica sa NK «Daruvar».Juniori i pioniri NK «Croatie» igrali su protiv vršnjaka iz Gradine te izgubili 2:1 i 4:2. Iduće kolo pioniri i juniori NK»Croatie» igraju sa vršnjacima NK»Sokol» iz Milanovca.Nogometaši NK «Mladost» Stari Gradac koji igraju u II. ŽNL bili su slobodni ovaj vikend. Odigrane su utakmice III. ŽNL: NK Turnašica – NKOrešac 7:0, NK»Slavonac» - NK Otrovanec 7:1 i NK»Podravec» (Dinjevac) – NK «Aršanj» (Sedlarica) 4:1.

SPORTSKI RIBOLOV

Športski ribolovni klub «Smuđ» Križnica organizirao je u Križnici na predjelu stare Drave zvanom «Graba» takmičenje u športskom ribolovu. Za kadetkinje su nastupile : Husnjak Monika i Jug Petra, za kadete - Darko Sesvečan, Ivan Kožarić, i Borna Jakupec, a za seniore - Zdravko Kovač, Luka Vranek i Josip Jakupec. Diplome je podijelio predsjednik Zajednice športsko ribolovnih udruga Zdravko Jakupec.Idući tjedan takmičenje u športskom ribolovu organizirati će Športsko ribolovni klub «Šaran» na Šodrani.
Pitomača hr

- 19:39 - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

7 riječnih čuda Upoznajte 7 riječnih čuda Hrvatske!
jubitoIZBOR Podravske šoderice - trailer Režiju i scenarij potpisuje Goran Šafarek, kameru Goran Šafarek te koprivnički foto/video dvojac Andrej Bunić i Hrvoje Petrić Film će biti premijerno emitiran u srijedu, 29. svibnja, 18.30. HTV 2
jubitoIZBOR "Srednje Podunavlje - srce europske divljine". Režija, scenarij, tekst i najveći dio snimaka: Goran Šafarek
jubitoIZBOR Ne živi čovjek samo od kruha U spomen Kino klub Slavica i Mirku Laušu (1926.-2005.) Film snimljen 2004.godine. Ideja i realizacija Zdravko Jakupec.
Izmjena UPU Pitomača




Counter2:18.12.2008.