zeru bi upočinijo...

utorak , 24.02.2009.

dragi moji čitotelji, moran vas izvistit da na vome blogu u korizmenome vrimenu neće bit ništa nova, ali čin se grobni kamen odvali i gospodin naš iz mrtvizi uskrsne,
akobogda, i ovi će blog krenit naprid.


Image Hosted by ImageShack.us
vako se je isus molijo svome ocu u gecemanskome vrtlu



dotle, ako van je milo, pospite se pepelon po glavi i u miru vrtla gecemanskog s očenašin u šakon, iščekujte radost uskrsa koji je isus i nami u zemane obeća.
isusovi apostoli su u one dane, kako piše sveto pismo, čudo puta znali molit sa mnogin pobožnin ženon i nisu se toga sramili, i zato ne znan šta bi se koji od nas ima toga sramit. koda je vira samo za žene izmišljena?!
zato bi tijo potaknit svako božije muško čeljade da se maši očenaša i nako od srca sa svojon ženon ,materon, sestron ili diteton...izmoli podikoje otajstvo i primakne svoje srce božijemu ka šta ozebli čovik ruku k vatri primiče da se zeru ugrije....
a vatra božija je vična i neugasiva...

bog vas sve blagoslovijo i gospa sinjska čuvala, a moje drage potročane još i njijovi zaštitnici sveti pilip i jakov, pa i sveti paško!


| |
ovo je korizmena pisma puče moj koju van priporučan poslušat




pe-se:
posebni blagoslov božji zazivan na tebe, bukara moj čestiti, i na tebe međugorsko "gospino čeljade", ka i na vaše vamilije!
do čitanja!

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.