<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
Regina Spektor - Better

Image Hosted by ImageShack.us


Nedavno sam vidio neki spot za pjesmu koja mi se jako svidila, ali nisam je odmah skinio pa sam uskoro zaboravio na nju. A danas opet vidim taj spot. Radi se o pjesmi "Better" Regine Spektor. Odmah sam išao skinuti njezin posljednji album "Begin To Hope" i oduševio se.
Regina Spektor je američka kantautorica rođena u Rusiji. Dosada je izdala 4 studijska albuma: "11:11", (2001.) "Songs" (2002.), "Soviet Kitsch" (2004.) i "Begin To Hope" (2006.). Njezin je stil teško opisati jer je mješavina gotovo svih glazbenih pravaca. Mnogi su njezin stil uspoređivali s onim Fione Apple i Tori Amos, a njezin stil pjevanja s Bjork. Velik broj njenih pjesama korišten je u raznim televizijskim reklamama (Vodafone, Yahoo...) i serijama (Uvod u anatomiju, CSI: New York...). Jedna od tih pjesama je i "Better" koja mi je jedna od najdražih s albuma. Snimljena su dva spota za nju, ali mislim da starija verzija nije vrijedna gledanja. Na linkovima na kraju posta možete pogledati ovogodišnju verziju spota "Better" (u kojoj Regina i ostale dame izgledaju kao krdo lavica). Osim "Better", izdvojio sam i spotove za "Fidelity" i "On The Radio", a još svakako treba spomenuti i pjesmu "Edit" kao jednu od najzanimljivijih na albumu "Begin To Hope".

Image Hosted by ImageShack.us


POGLEDAJ VIDEO REGINA SPEKTOR - BETTER (ALTERNATE VERSION)

POGLEDAJ VIDEO REGINA SPEKTOR - FIDELITY

POGLEDAJ VIDEO REGINA SPEKTOR - ON THE RADIO

DOWNLOAD MP3 REGINA SPEKTOR - BETTER

20.11.2007.; 13:54; Say It Right (20)

<< Arhiva >>

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Welcome!
Dobro došli na blog preko kojeg možete saznati najnovije vijesti iz svijeta glazbe, downloadati mp3-ce i saznati moje mišljenje o glazbenicima i njihovim uradcima.

Na komentare tipa "Super blog, svrati kod mene" ne odgovaram.

I MOLIM VAS, NEMOJTE MI JAVLJAT KAD STE OBJAVILI NOVI POST!!!



Free Hit Counter
Free Hit Counter

DESIGN by POPTASTIC.blog.hr


MP3 DOWNLOAD
Cascada - What Do You Want From Me

Kylie Minogue - In My Arms

OneRepublic - Stop And Stare

Sugababes - Denial

Sheryl Crow - Love Is Free

VIDEO DOWNLOAD
Rihanna - Shut up and Drive

Rihanna feat. Ne-Yo - Hate That I Love You

Sugababes - About You Now

Jennifer Lopez - Me Haces Falta

Evanescence - Good Enough

OneRepublic - Apologize

Image Hosted by ImageShack.us