<body><div id="fb-root"></div><script type="text/javascript" src="//connect.facebook.net/hr_HR/all.js"></script><script type="text/javascript">FB.init({appId:'210555892318436',status:true,cookie:true,xfbml:true,oauth:true});</script>
Juanes - Me Enamora

Image Hosted by ImageShack.us


Juanes je napokon snimio spot za pjesmu "Me Enamora". Radi se o prvom singlu Juanesovog novog albuma koji treba izaći 23. listopada. Album je naslovljen "La Vida... Es Un Ratico" (Život je samo trenutak), a inspiraciju za naziv je Juanes našao u razgovoru s majkom. Juanes je rekao da će album zvučati "jako kolumbijski" i da će biti cijeli na španjolskom jeziku. Uz Gustava Santaolalla producent je i sam Juanes.
Singl je izašao još 4. rujna, ali je spot tek sada prikazan. Pjesma je debitirala na prvom mjestu Billboardove ljestvice latino singlova. Bržeg je ritma i lako pamtljiva. Meni se svidjela na prvo slušanje, a nadam se da će slično biti i s ostalim pjesmama s nadolazećeg albuma.

Image Hosted by ImageShack.us


DOWNLOAD MP3 JUANES - ME ENAMORA

POGLEDAJ SPOT JUANES - ME ENAMORA

27.09.2007.; 15:21; Say It Right (22)

Alicia Keys - No One

Image Hosted by ImageShack.us


Iako svi ovu pjesmu slušamo već neko vrijeme, tek je sada izašao spot pa odlučih objaviti i post o njoj. Radi se o prvom singlu Alicie Keys s njezinog novog albuma "As I Am". Izlazak albuma je najavljen za 13. studenog. Spot je režirao Justin Francis zajedno s Aliciom. Premijera je bila danas.
Pjesma se trenutno nalazi na 15. mjestu Billboardove ljestvice. Meni se svidjela na prvo slušanje. Stvarno je posebna pjesma, a ako ovakav bude i cijeli album onda, Alicia, imaš novog fana!
Alicia u spotu izgleda predivno. Iako mi je uvijek bila lijepa, u ovom spotu njezina ljepota najviše dolazi do izražaja. A i haljina joj jako dobro stoji.

Image Hosted by ImageShack.us


POGLEDAJ SPOT ALICIA KEYS - NO ONE

DOWNLOAD MP3 ALICIA KEYS - NO ONE

25.09.2007.; 16:18; Say It Right (15)

Melanie C - This Time

Image Hosted by ImageShack.us


Jučer, 21. rujna na službenoj stranici Melanie C bila je premijera njezinog novog spota za pjesmu "This Time". Pjesma je četvrti singl s istoimenog albuma, četvrtog po redu. Prethodni singlovi su bili "The Moment You Believe", "I Want Candy" i "Carolyna", po mom mišljenju najbolja pjesma na albumu.
Spot je trebao biti sniman u kolovozu, ali je snimanje odgođeno zbog tragične smrti redatelja Tima Royesa. Snimanje je ipak završeno ovog mjeseca s prijateljima pokojnog Tima Royesa.
U manje od 13 sati, video je pogledan 144,760 puta te je time postao najgledaniji glazbeni video na youtube-u jučer.
Moje mišljenje je da je pjesma dobra, ali su prijašnji singlovi bili bolji. Isto tako, mislim da je Melanie C jedina Spajsica koja je uspjela nešto dobro napraviti u solo karijeri. Ali, i one nam se uskoro vraćaju sve zajedno, a povratnički singl bit će pjesma posvećena princezi Diani. To sigurno nećemo propustiti.

Image Hosted by ImageShack.us


DOWNLOAD MP3 MELANIE C - THIS TIME

POGLEDAJ SPOT MELANIE C - THIS TIME

Ostali spotovi s albuma "This Time":

POGLEDAJ SPOT MELANIE C - CAROLYNA

POGLEDAJ SPOT MELANIE C - I WANT CANDY

POGLEDAJ SPOT MELANIE C - THE MOMENT YOU BELIEVE

22.09.2007.; 20:00; Say It Right (17)

Mika - Happy Ending

Image Hosted by ImageShack.us


Britanski pjevač Mika snimio je još jedan spot sa svog prvog albuma "Life In Cartoon Motion". Ovoga puta radi se o baladi, prelijepoj pjesmi "Happy Ending". Album je izašao krajem ožujka, a Miki je ovo već peti singl i spot. Prijašnji singlovi su bili "Grace Kelly", "Relax, Take It Easy", "Love Today" te još aktualni "Big Girl (You Are Beautiful)". Kako je krenuo, mogao bi nas počastiti spotovima za svih 10 pjesama s albuma.
Videospot nam pokazuje Miku kako leži u krevetu te biva odnešen u svemir držeći se za ružičasti balon. Iako zvuči bezveze, meni se spot sviđa. Zapravo, to je prvi Mikin spot za koji mogu reći da je dobar. Iako mi je njegov album jedan od najdražih ove godine, moram priznati da me spotovi baš nisu očarali. Sve do ovog. Kako je ovo veći peti singl, postoji mogućnost da je i zadnji s ovog albuma. Ali, tko zna što nam Mika sprema.
Za one koji su preslušali album: Ako bude objavljen još koji singl, koja pjesma biste voljeli da to bude? Moj je izbor "Lollipop".

Image Hosted by ImageShack.us


POGLEDAJ SPOT MIKA - HAPPY ENDING

DOWNLOAD MP3 MIKA - HAPPY ENDING

20.09.2007.; 20:30; Say It Right (13)

James Blunt - All The Lost Souls

Image Hosted by ImageShack.us


"All The Lost Souls" naziv je novog, drugog po redu, albuma engleskog pjevača Jamesa Blunta. Album možete kupiti od jučer, odnosno 17. rujna, a u sjevernoj Amrici od danas. James je pjesme za album pisao u zimu 2006. i 2007. u svojoj kući na Ibizi. Pet od deset pjesama s albuma je već izvođeno na Jamesovoj turneji tijekom 2005. i 2006. godine. Album je snimljen uz pratnju Jamesovog banda koji ga prati i na turnejama. Tom Rothrock je producent.
Prvi (zasad i jedini) singl s albuma je pjesma "1973". Za tekst ove pjesme James je bio inspiriran svojim noćima provedenim u klubu "Pacha" na Ibizi. Klub se otvorio upravo te godine. DJ Pete Tong je remiksirao pjesmu, te se zahvaljujući njemu ova pjesma sluša u "Pachi".
Cover albuma je vrlo maštovit. Sukladno naslovu albuma "All The Lost Souls" naslovnica pokazuje sve te izgubljene duše i pobuđuje neku sjetu. Upravo takav je i ugođaj na cijelom albumu. Meni se osobno album jako svidio, a kao jednu od najboljih pjesama bih izdvojio "One of the Brightest Stars".

Image Hosted by ImageShack.us


DOWNLOAD MP3 JAMES BLUNT - 1973

18.09.2007.; 20:29; Say It Right (17)

Natasha Bedingfield - Say It Again

Image Hosted by ImageShack.us


Natasha Bedingfield snimila je i spot za pjesmu "Say It Again". Pjesma je treći singl s njezinog drugog albuma "N.B.", a nasljednik je singlova "I Wanna Have Your Babies" i "Soulmate". Pjesma je lakšeg tempa kao i njena prethodnica, ali je svakako optimističnija od nje. Videospot je sniman u Mexico Cityju u kolovozu. Pjesma su napisali Natasha i Adam Levine iz grupe Maroon 5.
Iako je album u Europi izašao još u travnju, u Americi izlazi tek 6.11. ove godine. Na američko izdanje albuma bit će dodana i nova pjesma "Love Like This" koju je Natasha otpjevala sa Seanom Kingstonom.
Moje mišljenje jest da je ova pjesma dobar izbor singl, jer je jedna od boljih na albumu, ali isto tako mislim da bi još bolji izbor bila "How Do You Do". Ali još uvijek nije kasno... Još uvijek postoji mogućnost da će ta pjesma izaći kao četvrti (možda i zaključni) singl s albuma "N.B."
Kako se vama sviđaju pjesma i spot?

Image Hosted by ImageShack.us


POGLEDAJ SPOT NATASHA BEDINGFIELD - SAY IT AGAIN

DOWNLOAD MP3 NATASHA BEDINGFIELD - SAY IT AGAIN

DOWNLOAD MP3 NATASHA BEDINGFIELD - SOULMATE

15.09.2007.; 01:33; Say It Right (23)

Evanescence - Good Enough

Image Hosted by ImageShack.us


Napokon je izašao i četvrti singl grupe Evanescence s albuma "The Open Door". Radi se o posljednjoj pjesmi na albumu "Good Enough". Pjesma je predivna balada o kojoj postoje tračevi da je bila namijenjena soundtracku filma "Kronike iz Narnije: Lav, vještica i ormar". Govori se da je odbijena jer je "premračna". Videospot je svoju premijeru imao prekjučer tj. 10. rujna, u MTV-evom TRL-u. Sniman je u Budimpešti, a režirali su ga Marc Webb i Rich Lee. Zapravo je spot procurio na internet još krajem srpnja, ali je to bila nedovršena verzija bez specijalnih efekata.
"Good Enough" je nasljednik singlova "Sweet Sacrifice", "Lithium" i "Call Me When You're Sober". Po mome mišljenju ova je pjesma jedna od najboljih na albumu. Ali mi nikad nije bilo jasno zašto je baš "Sweet Sacrifice" bio singl. Vječno ću patiti za izdavanjem "Lacrymose" kao singla. Ali, tko zna, možda nas Amy i dečki iznenade izdavanjem te pjesme kao petog singla.
Što vi mislite o Good Enough, Lacrymosi i općenito o grupi Evanescence?

Image Hosted by ImageShack.us


DOWNLOAD MP3 EVANESCENCE - GOOD ENOUGH

POGLEDAJTE SPOT EVANESCENCE - GOOD ENOUGH

12.09.2007.; 10:00; Say It Right (16)

MTV VMA 2007

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Noćas je održana još jedna dodjela MTV-evih Video Music nagrada. Pokušavajući napraviti nešto posebno, napravili su jedan od najgorih showova u zadnje vrijeme. Neki su izvođači bili u posebnim prostorijama gdje su imali koncerte malo intimnijeg karaktera. Stvarno mi nije jasno čemu to. Tako smo nastupe Kanye Westa, Rihanne, grupe Fall Out Boy i još nekih izvođača mogli vidjeti samo na nekoliko sekundi.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Što se tiče onih "pravih" nastupa u glavnoj dvorani, najzanimljivija je trebala biti Britney Spears koja je otvorila dodjelu. Ali, uslijedilo je razočaranje. Britney je djelovala nezainteresirano i umorno, a puno više utjecaja su na mene ostavili njezini plesači nego ona sama. Uz to je pjevala na playback. Baš i nije neki comeback. Svakako zanimljiv nastup bio je onaj Chrisa Browna. Chris je otpjevao "Wall to Wall" i "Kiss Kiss", a priključila mu se i Rihanna sa svojom "Umbrellom". Alicia Keys je predstavila svoj novi singl "No One" i široj publici, a otpjevala je i klasik Georga Michaela "Freedom". Nastupili su i Linkin Park sa svojim posljednjim singlom "Bleed It Out". Dodjela je zatvorena nastupom Nelly Furtado, Justina Timberlakea, Timbalanda i Keri Hilson. Izvedeni su dijelovi pjesama "Do It", "LoveStoned", "The Way I Are" i "Give It To Me". Moje mišljenje je da je to bio jako dobar završetak.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

Prezenteri su, između ostalih, bili Sarah Silverman, Beyonce, Dr. Dre, Jamie Foxx, Jennifer Garner, Jennifer Hudson, Eve, Shia LaBeouf, Nicole Scherzinger (koja je imala odličan nastup u pre-show) i drugi.
Najviše nagrada (4) pokupio je Justin Timberlake: za najboljeg muškog izvođača, četverostruku prijetnju godine, za najbolje režiran spot i za najbolju koreografiju. Rihanna je osvojila dvije nagrade: za monstruozni singl godine i za najbolji videospot godine. Moonmana za duet godine pokupile su Beyonce i Shakira, dok je najboljim ženskim izvođačem proglašena Fergie.
Odsutnost pobjednika postala je već normala, tako da se ove godine nisu pojavile upravo Shakira i Fergie. Nisu se pojavile ni Amy Winehouse i Lily Allen koje su trebale nastupiti.

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

POGLEDAJTE NEKE NASTUPE:

Britney Spears - Gimme More
Chris Brown - Wall To Wall; Kiss Kiss / Rihanna - Umbrella
Linkin Park - Bleed It Out
Alicia Keys - No One/Freedom
Nelly Furtado - Do It/ Justin Timberlake - LoveStoned/ Timbaland feat Keri Hilson - The Way I Are/ Give It To Me

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

SVI POBJEDNICI:

VIDEO GODINE - Rihanna feat. Jay-Z - Umbrella
MUŠKI IZVOĐAČ GODINE - Justin Timberlake
ŽENSKI IZVOĐAČ GODINE - Fergie
NAJBOLJI NOVI IZVOĐAČ - Gym Class Heroes
NAJBOLJA GRUPA - Fall Out Boy
NAJBOLJI DUET - Beyonce & Shakira - Beautiful Liar
ČETVEROSTRUKA PRIJETNJA GODINE - Justin Timberlake
MONSTRUOZNI SINGL GODINE - Rihanna feat. Jay-Z - Umbrella
NAJBOLJE REŽIRANI SPOT - Justin Timberlake - What Goes Around... Comes Around
NAJBOLJE UREĐIVANJE U SPOTU - Gnarls Barkley - Smiley Faces
NAJBOLJA KOREOGRAFIJA - Justin Timberlake feat. T.I. - My Love

Free Image Hosting at www.ImageShack.usFree Image Hosting at www.ImageShack.us

10.09.2007.; 17:36; Say It Right (20)

Novi spotovi za Jennifer Lopez i Sugababes

Image Hosted by ImageShack.us


Jučer je premijerno prikazan novi spot Jennifer Lopez. Radi se o pjesmi "Do It Well". Spot je režirao David LaChapelle, a sniman je u Los Angelesu. Jennifer se u spotu prikazuje u malo drukčijem, agresivnijem izdanju. Tuče svakog tko stane pred nju, a na kraju spota saznajemo da samo želi vratiti svog otetog sina. A i pjesma je brzog ritma, tako da se dobro uklapa u spot.
Inače, novi album J.Lo dolazi u trgovine 9.listopada. To će joj biti drugi album ove godine. Ako se ne sjećate, izdala je album na španjolskom jeziku "Como Ama Una Mujer" s kojeg su bili izbačeni singlovi "Que Hiciste" I "Me Haces Falta".
Spot pogledajte OVDJE

DOWNLOAD PJESME

Image Hosted by ImageShack.us


A danas je premijerno prikazan novi spot girl banda Sugababes. Spot je za pjesmu "About You Now" koja je najavni singl njihovog novog albuma "Change". Pjesma je u electro pop-rock stilu, a producirao ju je Dr. Luke poznat po suradnji s Kelly Clarkson i Avril Lavigne. Njihov peti album izlazi 8.listopada, dan prije Jenniferinog. To će biti prvi cijeli album snimljen s novom članicom Amelle. "Change" će naslijediti njihov posljednji album "Taller In More Ways" koji je izašao 2005. godine.
Spot pogledajte OVDJE

DOWNLOAD PJESME

07.09.2007.; 15:34; Say It Right (32)

Back in black

Nakon gotovo 6 mjeseci izbivanja, napokon sam odlučio (dobio mogućnost) nastaviti pisati blog. Odsada će tu biti više linkova za download, brže i češće objavljivanje vijesti iz svijeta glazbe, a kao što vidite tu je i novi dizajn. Meni se sviđa, a nadam se da će i vama. Zasad toliko, a prvi pravi post za nekoliko sati. mah

07.09.2007.; 02:38; Say It Right (12)


I'll be back... Very soon! yes

03.09.2007.; 01:37; Say It Right (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Welcome!
Dobro došli na blog preko kojeg možete saznati najnovije vijesti iz svijeta glazbe, downloadati mp3-ce i saznati moje mišljenje o glazbenicima i njihovim uradcima.

Na komentare tipa "Super blog, svrati kod mene" ne odgovaram.

I MOLIM VAS, NEMOJTE MI JAVLJAT KAD STE OBJAVILI NOVI POST!!!



Free Hit Counter
Free Hit Counter

DESIGN by POPTASTIC.blog.hr


MP3 DOWNLOAD
Cascada - What Do You Want From Me

Kylie Minogue - In My Arms

OneRepublic - Stop And Stare

Sugababes - Denial

Sheryl Crow - Love Is Free

VIDEO DOWNLOAD
Rihanna - Shut up and Drive

Rihanna feat. Ne-Yo - Hate That I Love You

Sugababes - About You Now

Jennifer Lopez - Me Haces Falta

Evanescence - Good Enough

OneRepublic - Apologize

Image Hosted by ImageShack.us