Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari Da/Ne
Popeye

BAND CARD

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Band POPEYE nastao je 2000. godine, iako je ideja o tome postojala kojih 5 godina unatrag. Pa evo kako je sve krenulo... Fere i Gianne, dvoje nadobudnih mladica iz Vodnjana, imali su želju napraviti nešto novo. Željeli su repati, al ne na neki obican nacin, trebala im je neka jaka podloga. Trebao im je metal. Shvativši to ozbiljno, polako su poceli okupljati ekipu.
Na Pulskom šetalištu sreli su Zheeku i uzeli ga u band... Prikljucili su se još Pero na bassu i Vicel na bubnjevima. Jednom prilikom Vicel je na probu doveo Legovica da vidi kako svira i pitao ga dal ce svirat umjesto njega. Tako su nastavili s Legom, a nedugo zatim je i Pero izašao iz banda pošto se nisu baš slagali. Zheeka je na bass doveo Mrlju, a ubacio i Pizzonija (2207) da probaju nešto s njim kao udaraljkašem. Prilikom jedne svirke u Rovinju pridružio im se i DJ Skill koji i nije baš dugo bio u bandu zbog 'raznih razloga'. Pretrpivši nekoliko promjena od svoga osnutka, POPEYE danas djeluje u sastavu:
Zheeka(gitara), Gianne(vocal), Fere(vocal), Mrlja(bass) i Lego(bubanj). Troznamenkasti broj odsviranih koncerata diljem Hrvatske i susjednih država, nastup sa Sepulturom i ADF-om, odlicna prihvacenost od strane publike samo pokazuju koliko POPEYE vrijede, a oni svakim novim nastupom pokazuju bolju uvježbanost i potvrduju svoju kvalitetu..
kontak na : popeyefamily@net.hr


CONTROL PANEL

Lesjak (88)
Čakovec

Image Hosted by ImageShack.us



Jurmanka (89)
Pula

Image Hosted by ImageShack.us


FRENDZ

POPEYE HOMEPAGE

NAILED

COLD SNAP

CK(crew)SCENA

ZZZZZIKA

KUJICA




..drugi o popeye..


EURUPA se rodila prije godinu dana, ali stjecajem okolnosti javnosti se predstavila u pravi trenutak.
Njena posebnost je aktualnost tematike koju obrađuje – ulazak u EU.
EURUPA je proizvod kakvog dosad nije bilo u asortimanu Popeya. S obzirom da su žestok band, utoliko su ugodno iznenadili svojom sposobnošću da naprave nešto totalno drugačije I timr doakazali da je njihovo eksperimentiranje hvale vrijedno.
Ne dijele glazbu na žestoku I laganu, nego na dobru I lošu I to je jedan od ključnih razloga kvalitete “Eurupe”I Popeya općenito.
EURUPA je stvar koja će na prvo slušanje odskakati od ostalih pjesama koje će se naći na novom albumu, ali pravi znalci odmah će shvatiti da su Popeye napravili malu varku – instrumentalni dio I vokal su izrazito lagani I pitki, ali zato je tekst provokativani I ironičan.
EURUPA je suha I škrta kao naša svakodnevica, u njoj se mogu pronaći svi slojevi društva I ono što je najbitnije nikoga ne vrijeđa.
Proizvod je koji otvoreno progovara o delikatnoj temi gdje je javnost podijeljena. Trebalo je hrabrosti I talenta izumiti stvar koja je na pravom putu da obilježi 2005.g.
I za kraj, ne smijemo zaboraviti spomenuti refren “vukovi umiru sami”, jer ipak se Popeye ne kiti tuđim perjem. “vukovi umiru sami2, našli su se u EURUPI zato jer je to pjesma koja nas je predstavljala na Eurosongu 2005., a kako sam već napomenuo, EURUPA je na pravom putu da obilježi 2005. Donatien Belšak



...Dečki iz Pule gotovo su cijeloj dvorani bili poznati od prije, ja priznajem da nikad nisam imao priliku čuti ih. Dvojio sam kada su mi pričali o njihovom stilu, ipak htio sam ih pogledati, a na kraju, definitivno sam poludio, kao i cijela publika oko mene, što ćete imati priliku vidjeti sa fotki. Jednom riječju dečki sviraju- prestrašno. Od početka do kraja, publika se maksimalno rasturala na svaku stvar, vjerujte i ekipa na pozornici. Zadnji atom snage otišao je iz njih onog trenutka kada su napustili pozornicu, ostavljajući publiku znojnu do daske, a Kaptol na pola srušen. Stvarno, dečki sviraju odlično, možda me stil pomalo podsjeća na Rage, neznam...



...U tonu mahom drugačije modne revijalnosti šou se nastavlja izlaskom glazbeno-kazališne družine Popeye na scenu. Reflektor se pali, pjesma se ori, bodri vas pola Jabuke. Prvi valovi zvuka što podražiše čekić, nakovanj, stremen i ostale dijelove organa za slušanje dali su mi naznaku da se radi o crossoveru hip-hopa i HC/ metala: ritam bubnja je plesan i groovy, bas obasut svim blagodatima prstne tehnike, a gitarske dionice uhu prinose minimalistička i efektima začinjena napikavanja te provale bučnih rifova, najčešće primjetive na refrenima. Vokalno-glumačku sekciju čine dva mladića: jedan s dredovima i propovjedničkim čujte-i-počujte-što-vam-imam-za-reć' glasom; i drugi s kapicom čiji spisak proizvedivih glasova obuhvaća: nazalno polumumljanje, kvazi-etno i crnačko gospel pjevanje (opet kvazi i to na kvadrat) te pokušaje growlanja u afrikanskoj maniri. Teme pjesama rimovanih stihova na materinjem jeziku kreću se u rasponu svega što vole mladi, pa i onoga što ne vole, a to su država i političari. Uglavnom, radi se o bendu koji odašilje prodrmavajuće vibracije nastojeći stvoriti tulum-atmosferu kako scenskim nastupom, tako i riječima (koje su u prvom planu, iako ih uživo razabire samo onaj koji zna tekstove ili dijelove istih napamet). Neizostavne su bile i spike u međupjesmenim pauzama, uglavnom internog karaktera te upućene gitaristu kojem je navodno moral nizak zbog višednevne nejebice. Bilo kako bilo, dalo se primjetiti da je gitarist bio vidno umorniji od ostalih članova benda, osobito vokalnih interpretatora ("ma reci jednostavno repera, jebote!" :P) koji su i nakon sat vremena svirke bili nabrijani na nastavak šoua. To se i dogodilo u obliku pjesme s početnim komadom kitice: "bum, bum, shaka, shaka", te neke obrade čiji uvod čine nabacani rifovi od S.O.A.D-a, Sick of it Alla i Pantere, a koja se kasnije pretače u Sepulturino "Korijenje". Inače, nisam upoznat sa scenskim djelovanjem tamanitelja konzerviranog špinata osim na crtiću i u stripu, ali sudeći po brojnosti pjesama te reakcijama publike u vidu skakanja i prepoznavanja riječi, rekao bih da se ne radi o bendu koji se jučer rodio. A ako baš hoćete i meni su se dojmili, iako, prema IMI koji igra u NHF-u, ne nadmašuju svog stilskog parnjaka, Septicu. Tako da moj Popaj dolazi iz Vinkovaca, iako ovaj puljanski nije usporedno s njime baš Kićo. Za kraj bi izrazio Popaju (puljanskom, ofkors) podršku u obliku podignutog palca ruke po izboru. No čuvajte se, jer Badža vreba na svakom ćošku i jači je od Popaja ako ponestane spanaća. ;)...



...Ovi veseli Puljani su definitivno napravili super atmosferu, ali mislim da je velika organizatorova greška bila što je njih ostavio za kraj. Ali, zanemarimo taj detalj. Popeye je jedan od bendova čiji CD stvarno ne volim stavljati u svoju liniju, jednostavno mi ne pašu, ali se veseli svakom njihovom koncertu jer su kao stvoreni za razdrmati publiku svojim žestokim zvukom i donekle čudnim vokalom. Na njihovom koncertu jednostavno ne možete mirno stajati sa strane jer su Popeyevci preotkačeni da bi dozvolili ljudima da odu doma bez da se dobro zabave...


...Popeye su na pozornicu izašli u 23:10 a burno ih je pozdravilo oko 200-tinjak raspoloženih Dubrovčana. Bend je od prve minute počeo isporučivati golemu i močnu ali itekako kontroliranu energiju, koja prvenstveno počiva na izvrsnoj ritam sekciji. Glazbeno gledano rijeć je o klasičnom triju gitara, bas, bubanj, no dva pjevača koja se vrlo dobro nadopunjuju ipak donose originalnost u nastupu, imidžu i pristupu glazbi. Popeye zvuče kao da je Motorhead ubacio u overdrive mode, s gitarskim priključenjem Queens Of The Stone Age, ali s reperskim vokalnim izričajem. Ipak, da kod Popeyea nije baš sve sjajno uvjerio sam se potkraj koncerta kada su stihovima poput "jebem ti mater"(koji predstavljaju tekst cijele pjesme) pokazali određenu dozu infantilizma i vulgarnosti. Također, pojedine pjesme previše sliče jedna na drugu, no - sve u svemu - ovo je bio jedan vrlo dobar koncert jednog, po svemu sudeći, solidnog benda. Nakon točno jedan sat svirke zadovoljna publika burno je ispratila bend koji je, u biti, koncert morao završiti zbog sve brojnije ekipe na pozornici...

subota, 07.04.2007.

3. 7. 2007. Korn + Popeye, Father

3. 7. u Zagreb (Šalata) dolaze svima dobro poznati Kornovci, a atmosferu će zagrijati:
Popeye (Pu) i
Father (Ri).

Popeye završavaju materijal za svoj novi (2. po redu) studijski album, pa će ovom prilikom publici predstaviti i novije stvari!

Ovo je definitivno jedan od koncerata koji se ne propušta pa zato - vidimo se :P

POPEYE



- 15:24 - Komentiraj {42} ~ Sprintaj -

utorak, 14.11.2006.

Dž Dž predstavlja Skaut, a poslije i Popeye

Izdavačka kuća Capo Media Music nakon četiri izdanja: Folkestra - "Corpus Delicti", HeadOnEast - "In Balance", Goran Delač "My Music" i Luka Udjbinac "Goin' My Way", za svoje podetikete N.E.W.S, 2fonkee i grooworks, osnavala je novu podetiketu pod nazivom DŽ DŽ. To je podetikete za rock,metal i srodne glazbene žanrove.
Prvo izdanje za CMM/DŽ DŽ je album "Nož Za Dvoje" mlade zagrebačke skupine Skaut koju čine: Ivan Veljača - Vokal, Gordan Dragić - Gitara, Tomislav Šušak - Bass, Davor Marinac - Bubnjevi.

Capo Media Music i DŽ DŽ pozivaju u utorak 21. studenog u zagrebački klub Aquarius na koncert grupe Skaut koja će tom prilikom promovirati svoj album "Nož Za Dvoje". Koncert će biti i promocija podetikete DŽ DŽ, pa će kao gosti nastupiti i grupa Popeye koji su sljedeće izdanje podetikete DŽ DŽ

- 11:31 - Komentiraj {10} ~ Sprintaj -

nedjelja, 15.10.2006.

EUrupa (esej)

Što je „EU“ zapravo i ima li smisla uopće da jedna Hrvatska želi postati dio te regionalne organizacije europskih država? Pričaju kako članice ostvaruju zajedničke ciljeve kao što su uravnotežen gospodarski i društveni razvoj, visoka razina zaposlenosti, te zaštita prava i interesa građana, ali pitanje je treba li to nama uopće i možemo li podnijeti takav teret na svojim leđima.
Hrvatska je mala zemlja i sa svojih 4.437.460 stanovnika nije neka sila, ali ipak svaki taj stanovnik ima svoju glavu kojom može razmišljati. No, želimo li mi doista razmišljati ili stvari jednostavno uzimamo zdravo za gotovo? Zašto ih gutamo onakvima kakvima nam ih serviraju?
Nije ništa novo da većina ide linijom manjeg otpora i putem lijepih priča koje su veoma često samo pusta obećanja, ali tako to ide oduvijek i zauvijek. Imamo lijepu zemlju na kojoj nam mnogi zavide, ali to očito ne znamo cijeniti.
Imamo more, planine, ravnice, polja... Imamo sve, a ne znamo iskoristit pa puštamo strance da nas oni uče mislit. Sa predivnom obalom koju iz godine u godinu posjećuje sve više turista, mi se i dalje ponašamo kao da imamo povez na očima. Pitanje je kada će taj povez pasti i kada ćemo napokon progledati, trgnuti se iz sna u kojem trenutno živimo.
Prodajemo naše bogatstvo i nismo ni svjesni što radimo sami sebi. Stranci postaju domaćini, a mi postajemo stranci u vlastitoj zemlji. Ne možemo na kraj sami sa sobom, a htjeli bi u neku organizaciju.
Kažu da, svaka europska država koja poštuje načela slobode, demokracije, poštovanja ljudskih prava i temeljnih sloboda te vladavine prava može zatražiti članstvo u Uniji. Tamo bismo bili izgubljeni i s nama bi radili što bi god htjeli. Cijelo se vrijeme bunimo i mislimo da je zadnja slamka za koju se možemo uloviti „EU“. Osjećamo se tako jer i sami znamo da društvo na izdvojenog pojedinaca ne gleda s osmijehom, već podsmijehom, a onda se on prilagodi kako bi ga drugi prihvatili. Masa dominira. A što se događa nakon toga? Koriste ga dok mogu i dok ga u potpunosti ne iskoriste, a onda ga puste da opet ide svojim putem. Tako će Hrvatska završiti u Europi. Nemamo karakter i nismo dovoljno jaki da nametnemo svoje uvjete nego ćemo napraviti sve što treba samo da budemo dio toga jer ne želimo biti izolirani.
Utopit ćemo se u cijenama jer nas plaće neće više moći održavati na površini, ali onda će već biti kasno. Postat ćemo robovi velikih manipulatora i tada će nam se možda pokrenuti mehanizam misli u glavama. Trebali bi više razmišljati sad kad je vrijeme, a ne da se orijentiramo samo na ono što čujemo od drugih. Neke bi nam stvari u tom slučaju bile puno jasnije. Ne možemo znati što nas čeka dok to ne iskusimo na svojoj koži, ali vjerujem da to ni ne želimo iskusiti.
Zasigurno postoje pozitivne strane cijele ove priče i nije sve toliko crno kako izgleda, no to i je problem kod nas ljudi. U mraku vidimo samo ono što svijetli, vidimo samo ono što želimo vidjeti i prema tome idemo, dok o drugim stvarima ni ne razmišljamo jer nam se ne čine važnima. Kad dođemo do cilja koji smo si zadali, a ta svijetla se ugase nećemo više vidjeti i nećemo znati kojim putem krenut dalje. Tada će se upaliti nova svijetla koja će voditi u onom smjeru kako netko drugi bude htio, a mi ćemo to naivno pratiti jer o drugoj varijanti nećemo ni htjeti razmišljati.
No to je naš mentalitet i protiv toga ne možemo. Sami smo krivi za sve svoje postupke, a svatko gleda da njemu bude najbolje. Pojedinac ne može ništa primijeniti, a grupe koja bi mijenjala nema i jedino što nam preostaje je nada u bolje sutra i da se nećemo dati izigrati...


...evo, morao sam ovo napravit za skolu, a da ne budete zakinuti za to savrsenstvo dijelim i tu s vama :))))

- 14:31 - Komentiraj {24} ~ Sprintaj -

ponedjeljak, 02.10.2006.

...buje 16.09.06.

uglavnom, premda se TO zbilo stvarno davno, bilo je vrijedno pamčenja, pa rekoh si ajde...
složit ču i ja jedan post :P... da naše vjerno čitateljstvo ima nečeg novog (starog) za čitat...

krenusmo sa velikim entuzijazmom pod našim petama put Buja te kobne kišne subote.
problem broj jedan.pada kiša
problem broj dva.neznamo di je igralište srednje škole
problem broj tri.hmm mislim da nie bilo više problema :)
Uglavnom, sve divno sve krasno, no kad smo došli tamo, problem br.2 izašao je na vidjelo.
Neke su nas cure KRVIO! uputile da smo došli na koncert da, koncert, koncert PENZIČA, mislimo si mi.hm
ok, možda im je to predgrupa, hm ne! I tako pičimo skroz na drugu stranu grada, po brdima, po lokvama, po blatu, po snijegu (lol), po pijanim ljudovima, čovjecima :P...i došli konačno , drito...mislim, odma sam se trebala nagradit pivom, to je ipak bio mukotrpan zadatak pronalaženja mjesta.
sve krasno sve pet...tršššš...
kiša
kiša ubi miša,lol...ne,ozbbiljno, kiša počela padat ko luda, a kao vrhunac večere, premda smo svi stajali
tik ispod jednog malog šatora, eto sreče, sva (dobor, gotovo sva) voda što se zadržavala na šatoru, pala na... MENE! suuuper :P no uglavnom, došlo je i TIH famoznih pola sata, BEZ KIŠE u kojima smo nekolicina ljudi i naravno ja ,derali se iz svog glasa, pjevali pjesme, divljali..ludovali kad je bio Popeye :wuhu:...bile su: Ukljukani, Boom boom, VRIJEĐAM :O,
pankitza, Dignano, hmm...nemogu se sjetit, uglavnom...dovoljno pjesama da se ostane bez glasa...to sam zajedno provela sa našom dragom Kekom... :P


u prilično, POprilično sam se raspisala...a sad nadam se dakužite da to ne piše popeye, več mala
kujica... :P

- 23:08 - Komentiraj {50} ~ Sprintaj -

nedjelja, 17.09.2006.

BILI NA CHE FESTU

Nis, doslo, pa proslo i bilo je prejako :)

Uglavnom, nakon 2 i pol sata voznje vlakom stigli smo u Zgb nas troje nadobudnih i nabrijanih mladica.. Na kolkodvoru su nas docekali nasi dragi prijatelji pa smo lagano krenuli prema Boogaloou..
Dosli smo relativo rano i poceli se zagrijavat za koncert i kaj vec ide uz to :)
Prvo su svirali neki bend (ne znam kak se zove - uglavnom nes s lose iznenadjenje), nakon njih popeye pa renegades i onda drinkersi...
Ovi prvi su onak, jedva sam cekal kaj prodje (ne zato kaj su mi bili losi, nego kaj pocne popeye) i evo nakon njihovih pol sata lagano dolaze popeye i standard stimanje i to kak vec ide..
Poceli su opet sa instrumentalkom naziva Sfera (koja je meni prejaka i nekak me jako na tool podsjeca) i nakon toga nastavili s klokanima pa nizali stvar na stvar, a publika se ubijala. Vrijeme sam uglavnom proveo u prvom redu, a kad sam otisao malo se razacat spusio par saka u glavu ;) al to je ono kaj se treba dogodit na takvom koncertu da ugodjaj bude popunjen :))
Meni je osobno najjaca bila cjela verzija Shake (to mi je najbolja nova stvar) i svaki put kad ju cujem poludim skroz..al eto, brzo je proslo i njihovih 45 minuta pa je publika pozivala na bis i popeye su se vratili, odsvirali nam pankitzu i morali mjesto na stageu prepustit Renegadesima..
Njih nisam bas slusao jer sam isao van na zrak, al sam pogledao par stvari i po reakcijama publike recimo da su na dobrom putu da naprave to kaj su planirali..
Poslije njih smo lagano krenuli doma jer smo vec bili umorni, a i vidjeli smo sve kaj smo htjeli vidjeti...

Jedino mi je cudno kaj nije bilo bas previse ljudi, ali ajd, ovi kaj su bili, bili su jaki...

- 16:18 - Komentiraj {48} ~ Sprintaj -

ponedjeljak, 11.09.2006.

Che Fest u Zagrebu

U petak 15. rujna s početkom u 22 sata u Boogaloo clubu održat će se Che Fest na kojem će nastupiti: Renegades - Rage Against The Machine tribute band iz Poreča; The Drinkers - drink'n'punk'n'roll iz Ljubljane; Popeye - rap-metal iz Pule.

Uz koncert tu je i video projekcija DVD-a Audioslave "Live In Cuba", dok će svoj DJ set odraditi Sasha the Cult & Tomi Phantasma. Nagradne igra: Aquarius Records - Audioslave (DVD, CD play station igrica), Tele2 komplet - mobitel + kartica.

Ulaznice u pretprodaji nabavite po 30 kuna: Boogaloo club - Vukovarska 68, Shou Be Do - Gajeva 7 i Importanne Centar, Planet Music - Ilica 37, Free Bird - Tratinska 50, Kovac & Millennium - Masarykova 14. Na ulazu će cijena biti 40 kuna.

vidimo se, pozzz

- 19:59 - Komentiraj {70} ~ Sprintaj -

ponedjeljak, 22.05.2006.

FORUM,FORUM,FORUM :))

FORUM PONOVO RADI PA SE LIJEPO SVI VI KOJI TU PISETE REGISTRIRAJTE I DALJE PISITE NA FORUUMU...ajd, www.popeyetks.com/forum

- 00:50 - Komentiraj {67} ~ Sprintaj -

četvrtak, 11.05.2006.

19.5. Varazdin

19.5. u Varazdinu, na KORZU nastupaju popeye i predgrupa koja jos nije poznata..

Posto je koncert organiziran povodom dana maturanata
upad je SLOBODAN ili 0 kn

Koncert pocinje oko 19:00 (pol 8 najkasnije) jer mora zavrsiti do 22:30...

vidimo se!



- 15:45 - Komentiraj {82} ~ Sprintaj -

srijeda, 05.04.2006.

Stranica is back again :))


Evo ekipa dobra vijest!!
Dobili smo natrag nasu stranicu .
Vracamo se natrag u formu, pozdrav...

- 15:32 - Komentiraj {90} ~ Sprintaj -

subota, 11.03.2006.

WWW.POPEYETKS.COM


Preuređena stranica www.popeyetks.com pa se lagano prebacujemo tamo zbog vecih mogucnosti...

Stranica jos nije do kraja gotova, ali bude ubrzo!

- 09:26 - Komentiraj {27} ~ Sprintaj -

ponedjeljak, 30.01.2006.

16.02.2006.


Evo i prve najave ove godine!!!

16.02.(četvrtak) - PULA

Koncert će bit na trgu portarata povodom rođendana radio maestrala, a jedni od gosti bit će i popeye... Pošto ne sviraju sami, nastup će trajat oko pola sata, al opet, ko može nek ide pogledat!


Image Hosted by ImageShack.us

- 17:49 - Komentiraj {34} ~ Sprintaj -

petak, 23.12.2005.

POPEYE,POPEYE

Evo post samo za one kojima to cini veliko zadovoljstvo i da ne ispada da mi se ne da pisat nove postove, al mi je bez veze pisat tak nes dok nema smisla ;) a kaj se tice onih iznenađenja...jos nis nije sigurno ni gotovo pa o tome jos nebudem! Enjoy


Image Hosted by ImageShack.us

- 14:41 - Komentiraj {32} ~ Sprintaj -

ponedjeljak, 21.11.2005.

NOVI POST

...evo novi post,tek tak-bezveze;) vec dugo nisam nis pisal jer trenutno nema novosti,a posto me vec par ljudi pitalo kad bude posto-evo ga!!!Nadajte se samnom da ce se ubrzo pocet stvari brze razvijat i da cemo imat o puno cemu pisat!p.s.ocekujte novosti!!!

- 15:11 - Komentiraj {39} ~ Sprintaj -

utorak, 25.10.2005.

!! OBAVIJEST !!



Ovako stoje stvari...Pošto se Popeyeovci spremaju izdat novi album i planira se turneja,a svima nam je dobro znano da te stvari idu relativno sporo,treblo bi dat prjedloge di-koji grad i koje mjesto/klub-bi htjeli da sviraju POPEYE. Ako imate bilo kakve kontakte(broj,homepage,mail...)nekih klubova iz vašeg grada možete ih ostavit ovdje i na taj način sudjelovati u odabiru mjesta gdje će svirati,a time će i oni vidjeti gdje im je najisplativije. Pišite ćim više jer time se otvaraju veće mogućnosti za bend!!!
Pozdrav od popeyefamily...

- 13:32 - Komentiraj {35} ~ Sprintaj -

nedjelja, 08.05.2005.

POPEYE – ULJANIK(Pula)_6.5.2005. (REPORT)

Neda mi se sad pisat sve od početka kako je bilo šta kroz cijeli dan pa počinjem od navečer…
Krenuli smo na koncert nas par(5) u nadi da koncert počne bar oko pola 11 iako je bilo najavljeno za pola 10, ali samo se zajebali… Došli smo oko malo prije 10 tamo, a kad sve još prazno! Dobili smo majice «za Pulu» 10;) (hvala, hvala) i polako počeli ubijat vrijeme…
E sad da znam točno kad je počeo koncert, ne znam, ali mislim da je bilo oko 12. Šajeta (oni su bili predgrupa) dolazi na stage i pjeva neke pjesme ovo-ono, pa otpjeva sve hitove i onda polupijan(kako je izgledao) počne: «Zeko i potočić», «Kad si sretan» itd. I tako dok se dio publike zabavljao, ovaj drugi je jedva čekao da završi taj dio…i napokon to oko 1 dočekao!
Šajeta najavljuje Popeye i oni polako dolaze i počinju sa svirkom. Odsvirali su odlično(iako je počelo malo kasno pa je velik broj posjetioca bio umoran), al našlo se par onih koji su dali sve od sebe;)Polako su radili «štalu» a vrhunac mi je bio kad je Mrlja uletio u publiku sa basom(respect;) i počeo se bacat s nama. Špica je bila kad su sjebali Mrlju na «Rootsima»s nekim veselim ritmom na bubnjevima;))…I sviraju, sviraju i dođu do «Zavezana» i onda na da malo Giane i Ferenac odmore, pozovu na stage Zeca i mene… Gianeu se nije dalo baš nešto previše pjevat pa smo mi sa zadovoljstvom to odradili (puno hvala) iako nemam pojma kako je zvučalo – ako neko zna nek napiše;)))Polako su popeye odsvirali sve stvari i htjeli završit koncert, ali publika je zvala na bis… Normalno da neće odbit i sviraju «Popeye» i još jednu «Boom, boom, shaku» pa onda stvarno završavaju… Meni je koncert bio stvarno odličan, iako se nisam previše razbacivao zbog turnira drugi dan, ali popeye su još jednom pokazali šta znaju…
(slike na žalost nemam pa ako neko ima nek pošalje da ih stavim gore…)
POZDRAV

- 20:41 - Komentiraj {21} ~ Sprintaj -