Land of Horses... =)
14.06.2008.
Euro 2oo8, kraj škole...

Ne, nemate halucinacije...vratila sam senaughty. Nisam pisala postove i komentirala iz dva razloga:
1. nisam imala vemena
2. nije mi se dalozubo
Al evo, vratih se ja...fino

Euro 2oo8: Počelo jeee!!! Haha, kako smo skršili švabe...ajme, predivan je osjećaj gledat naše dečke kako igraju sa srcem i strašćucerek. ma budemo mi do finala doguralizubo.

Školi je kraja... Ooo daaa.....još samo tjedan dana...i onda..KRAJ!!! NAPOKON! 21. valjda idem u Šibenik, pa ću vam detaljno opisat kak je bilosmijeh. Još nisu sve ocjene zaključene, al znam da ću geografiju imat 4, kemiju i biologiju 3rolleyes..i ne znam kaj još...ahh....

Jahanje: Nisam bila na hipu od maturalca(na kojem nije bilo niš posebnobang)...šmrc...fale mi kooonjiiiicryzaliven

Oke, sad više nemam inspiracije za pisanje....malo ću uredit blog...valjda.

Srna...legendacerek
Image Hosted by ImageShack.us


Olić...caarkiss zabija gol na Wembleyu....smokin
Image Hosted by ImageShack.us


Himna
Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.usLukica zabija protiv Austrijecerek

Image Hosted by ImageShack.us


15:51 - Komentiraj { 22 } Print - #

12.04.2008.
Whitout ideas....

Image Hosted by ImageShack.us


Helou svima....ne znam uopće kak da počnem post...rolleyes
Uglavnom...ja uopće više nemam ideja za posteve...na jahanje nisam išla već mjesec dana, i živim za dan kad ću ponovo vidjet konjeke. Škola...ah..nije vrijedno spomena. osim kaj idemo krajem petog mj. na maturalac smijeh jej. U zadnje vrijeme mi se ništa zanimljivo ne događa...osim što sam ostala bez mačaka...no Jednostavno su nestalecry. Ah, ne želim o tometuzan. Stvarno ne znam kaj da pišem...ovo je neki bezvezni post. nema veze. promijelila sam dizajn pošto više nema dr. house-a na TV-unamcor...hvala vam na komentarima...idem sad. papa =)
22:50 - Komentiraj { 114 } Print - #

07.03.2008.
Pad, treninzi...

Ejla ljudovi...sorryte kaj vam dugo nisam pisala, al eto...sad ću to nadoknaditsmijeh. Pa da počnemo...
Jahanje: Prije par tjedana, u utorak, bila sam na treningu i trebala sam jahat Corinu. Kad sam vidla da pored mog imena piše Corina, pao mi je mrak na oči. Svaki put kad nju jašim, roknem..tak je bilo i ovaj put. Pojurila je i ritnula se, a ja opa dolenamcor...Nije mi bilo ništa, malo sam si izgrebala gležanj. Sad u zadnje vrijeme jašem sivog ponija, Mireka. Kak je oonn uudoobaann....ko fotelja je...cerekjoš je mlad, ima oko 4 godine, možda 5, ne znam...Presuper je, samo kaj grize sve oko sebe i malo je plašljivnut. Kaj da još pišem...evo promjenila sam dizajn, sad je Dr House. Uskoro ću ga opet promjenit. Danas je petak.
Volim petak. Nekako je drugačiji od drugih dana. Ne znam. Opet lupetam gluposti. Zanemarite.
Papamah


The Horse's Wish....

If the day should come when I'm in pain,
And you know I won't be well again
Promise you'll do what must be done
If this is the battle that can't be won.

It'll break your heart, but please be kind,
Don't let your grieving sway your mind
For this is when you'll let me see
Just how much you do love me.

Together we've had happy years
The future now can hold no fears
Please don't let me suffer- so
When that day comes, please let me go.

For my usual vet please will you send?
But stay with me until the end...
Hold me steady, speak to me
Till my bright eyes no longer see.

In time I hope you'll come to see,
It's the last kindness you'll do for me.
One more time please stroke my mane
And know that I'll have no more pain.

And don't be sad that it was you
Who decided this was what to do,
We've been such buddies
through the years
Don't let me be the cause of tears....

You'll always see me graze now,
with the sun upon my back
Painful limbs won't tire me now,
however long the hack.

I live now in your heart and mind,
a lovely place to stay.
And what you have in memories,
no one can take away.

Shirley Cruickshank


16:17 - Komentiraj { 218 } Print - #

13.01.2008.
Konji u cirkusu

Cirkus je sasvim druga priča.
O da, sasvim druga priča…
Ukratko, cirkus sadrži svu 'specijalnu opremu' koja se može pronaći i u konjičkom sportu, istu glupost i okrutnost, ali…
Cirkus je svijet za sebe, tajni, zatvoreni svijet.
To je svijet u kojem čini se da čak i zrak ima drugačiji kemijski sastav.
Za lakoumne i prostodušne, koji su imali priliku makar na trenutak zaviriti u mračnu stvarnost iza pozornice, cirkus je pripremio blesasti klaunov osmijeh i nekoliko starih štosova na račun konja.
Cirkus zna sve o sebi i dobro je pripremljen za obranu od znatiželjnih očiju i ušiju.
A, ta je obrana kroz stoljeća dovedena do savršenstva.
Prostodušan će čovjek pogledati što mu se nudi – a tada će se okrenuti i otići, uvjeren da je vidio cirkus iznutra.
Ali, to je obmana, privid, laž.
Samo oni koji su i sami dio cirkusa poznaju pravo lice cirkusa. Oni su jedini koji mogu vidjeti sebe i one koji su poput njih u pravom svjetlu.
Doduše, to se događa samo kada su sami ili sa onima sa kojima ih vezuje 30 metarski crveni cirkuski ring, jer tada počinje stvarnost i prestaje laž.
Vidjeti cirkus iznutra, doista upoznati cirkus, zahtjeva osobitu sposobnost transformacije. Morate postati dio cirkusa. Ako transformacija nije bila uspješna, nećete moći ni vidjeti ni razumjeti bilo što. U osnovi te metamorfoze traži se transformiranje mnogih uobičajenih ljudskih shvaćanja. Dobro i zlo zamijeniti će mjesta ili će se stopiti u neku treću kategoriju, koja u sebi kombinira oba ta koncepta.
Tortura, usmjerena bilo prema ljudima bilo prema životinjama, prestaje izgledati kao tortura i nekako počinje izgledati kao nešto nužno i opravdano, originalno i zabavno.
Brojne su i zapanjujuće metamorfoze u svijetu cirkusa!
Znate li kako se u cirkusu konj dobiva u položaj pezade? To je ono, kada konj stoji na stražnjim nogama.
Postupak je vrlo jednostavan.
Dovedu konja.
Na 'žvalu', tj. 'metal' u njegovim ustima prikopčaju dugačko uže. Na njegovoj desnoj ili lijevoj strani - nije važno kojoj.
Drugi kraj užeta tada se podigne u mrak, visoko pod sam vrh cirkuskog šatora, i prebaci preko kolotura. Onog istog kolotura koji koriste za osiguravanje artista na trapezu. A, potom se uže spušta nazad prema konju, ispred ili iza njega. Trojica ili četvorica snažnih cirkuskih radnika čvrsto će uhvatiti taj slobodan kraj užeta. Svi nose rukavice, da im uže ne spali dlanove.
Trener tada cokne jezikom, ošine bičem zrak pri čemu se prolomi reski zvuk – a ona trojice u rukavicama svom svojom snagom povuku uže prema zemlji. Njihova snaga putuje užetom, preko kolotura do metala u konjskim ustima. Taj snažan trzaj podiže prednji dio konja u zrak, sve dok mu tijelo nije apsolutno vertikalno.
Dvojica muškaraca udaraju konja odostraga. To je samo preventivna mjera, koja treba osigurati da se konj ne prevrne na bok ili na leđa. Trener udara konja sprijeda, kao bi ga spriječio da spusti prednje noge nazad na zemlju.
Tijekom te 'vježbe' usta konja obično se razderu i krvare. Njegove snažne usne ne mogu izdržati jak i oštar trzaj, dok se oči zamagljene od bola iskolače iz svojih duplji.
Trener obično zbija šale na račun toga: 'Vrati mu oči nazad unutra.'
Te riječi nisu upućene nikome od pomagača ponaosob. Prije su upućene bogu, bespomoćnom bogu konja, koji vidi sve i već čeka na dušu tog cirkuskog konja.

Ah, da, zamalo sam zaboravio: kada je sve gotovo, tada gurnu mrkvu, narezanu na kolutove u razderana, krvava usta konja, koji se trese, prekriven pjenom i znojem.
A, taj komad mrkve, sada prekriven krvlju, smjesta ispadne iz njegovih usta i otkotrlja se po cirkuskoj areni.
Sjetite se toga kada sljedeći puta odlučite povesti svog malog nećaka u cirkus!'


Alexander Nevzorov


13:07 - Komentiraj { 369 } Print - #

30.12.2007.
Jahanje bez sedla... =)

Alo ljudofi...kak ste? Ja sam supachsmijeh...pa da počnemo:
Trening:Danas sam bila na jahanju...i bilo je super! Irena me pitala dal hoću jahat sivog ponića, a ako ne, da odem zasedlat bakicu(backya)...ja sam rekla da ću jahat Backya...
Njegovo sedlo je već bilo u hali, ne znam na kojem konju, pa sam mu morala stavit samo uzdu.
Bilo nas je troje: Gaby i Clinton, Salinka i neka mala, i ja i Backycerek. Radili smo slalom između čunjeva, promjene i svašta. Onda je munjeni chris(on nas je trenirao, ne irena) reko da dođemo na sredinu, i skinemo sedla. Ja ga gledam: "wtf!? Se ti to zezaš, il misliš ozbiljno?" "Najozbiljniji sam. ajde požuri". I tako ja skinem bakici sedlo, a sve se dimi iz njega..hehecerek...i tako sam se jedva popela na njega, chris mi je pomogo. I krenuli mi polako hodom...a baš je super feeling jahat bez sedla, nekak je čudno, baš je zakon...i krenuli smo kasat. Jedva sam se nekak zadržala na konju, malo mi je falilo da ne sletim, hehe....yes...nismo dugo kasali, sam malo...i tako je završio još jedan treningparty...
Ostalo: Danas mi dolazi sestrična from Đrmani, pa idemo za par dana na Velebit, sanjkat se, a možda naučimo i skijatyes...eto, to bi bilo too...e daa, sretna vam Nova 2008. godina!
Bye-byemah
12:37 - Komentiraj { 228 } Print - #

21.12.2007.
Finally, It's OVER!!!

Da! Tooo! Yes! NAPOKON je gotova škola...kak sam ja sreeetnaa....smijehfino...tri jedna odmaranja...i naravno druženja s konjimacerek. Imam prosjek 4,5. To je ok, i tak se ne broji prvo polugodište...yes...
U nedjelju sam bila na jahanju...jahala sam Clintona, al je bio malo...nabrijan...a i meni je bio loš dan...nakupilo mi se svega, još sam morala u pon. odgovarat 100 predmeta, zaključivale su se ocjene....al dobro, bit će boljesmijeh..e da, hvala na 234 komentara...OPET ste srušili rekord, hehe...
Neam blage kaj da vam pišem...a da, evo sjetila se jasmijeh...u utorak je Božić. Ja sam sretna. A vi?
Ne zbog darova(a dobro, jesam i zbog toga, al nije sve u poklonima)...ni sama ne znam zbod čega...nut Stavila sam vam mjuzu, Nelly Furtado...vam se sviđa? Ak vam nije lijepa, stavim vam drugu :)

E da, skoro sam zaboravila...SRETAN I BLAGOSLOVLJEN BOŽIĆ I USPJEŠNA NOVA 2008. GODINA SVIMA!!!!!
Za kraj štafetica-dvije, hehe....pozzmah

by: PePa


Zagrljaj ili poljubac: pa sad, ovisi...al ipak zagrljaj...
Pepsi ili cola: hmm....Pepsiparty
Čokolada ili vanilija: čokoladanjami
Lover or fighter: neam blage...lover, hehe
Prijatelji ili obitelj: fakat ne znam...nemogu ni bez jednog, ni bez drugog...
Ljubav ili novac: ljubavcerek
Slušanje nekoga kako govori ili da ja govorim: hmm...slušanje ipak, poznata sam po tome :)...hehe...
Osobnost ili izgled: osobnost
Boja očiju kod dečka: fakat svejedno, al možda ipak plavegreedy
Boja kose: isto svejedno...
Kratka ili duga kosa: ipak kratka
Visina: a ne da je sad neki dvometraš, al ni da je patuljak, hehe. Malo viši od mene
Stil: whatever...
Pirsing ili tetovaža: tetovaža, al ne sad prek cijelog tijela...možda na gležnju, il tak negdje..
Hot ili cute: cute, hehecerek
Najbolja frendica: hmm...Eva, hehe(pozzmah)
Tko je najglasniji: Marin K., a ko drugi, hehe
Tko je najsramežljiviji: ja, hehe...ma ne, zezam se...Ivona reci ti...smijeh
Naj cool friends: nije mi bitno jel neko kul ak je dobra osoba...
Jesam li zaljubljena: a možda... :)
Vjerujem li u ljubav na prvi pogled: hmm....da
Najdulja veza: ???
Bi li izašla s nekim samo radi novca: I don't think so...al možda i bi, nikad ne znaš...
Zadnja ocoba koju sam poljubila: mama, hehe, kad sam došla from school...
Zadnja osoba koju sam zagrlila: isot mama :)
Koja mi je rekla da me voli: a jbt, isto mama...smijeh
S kojom sam razgovarala: frendica
Na koju sam vikala: na buraza, jučer...
Zadnja osoba koja mi je slomila srce: jedna bivša frendica...
Koja mi je rekla da me mrzi: ne znam...
Uzimam li droge: ofkors..od marice do koke.. :)
Želim li se udati: a sad...ne znam još...valjda da...
Želim li imati djecu: fkt ne znam....mejbi...
Vjerujem li u sebe: pa tak...da...
Zadnji film koji sam gledala u kinu: uff, kaj ja znam...ček da se sjetim...aaa, sjetila se ja... :)
Dost davno, Oceanovih 13...zakon filmcerek
Mogu li podnijeti istinu: mogu
Najveća slabost: konji
Najveći strah: smrt ljudi koje volim...
Sjećanje koje mi fali: moj prvi pas, Benny...no
Prva pomisao kad se probudim: Isuse, kaj je već tolko sati!? Neeee.....bang
Javljam li se na broj koji ne poznam: uglavnom...
Slažem li se s roditeljima: pa da, uglavnom..
Stvari iz prošlost za kojima žalim: a ne znam sad...
Kolko je sati: 18:03

Eto, to je too...
P.S.-anonimka, tvoja štafetica će bit u sljedećem postu, sad mi se fakat neda
...sorry... :)...


Image Hosted by ImageShack.us17:17 - Komentiraj { 235 } Print - #

07.12.2007.
Ja sam booolesnaaaa... : (

Yo ljudofi...ewo pišem vam ja novi postek....prvo bi se htjela zahvalit na 215 komentara, srušili ste rekordpartyyes!
Nažalost ne idem u Mađarsku jer sam OPET bolesna...no....a valjda će bit drugih prilika....cry...
Na jahanje valjda idem u srijedu, pa ću napisat kak je bilo...ak ozdravim do tad....namcor...
Stvarno nemam blage kaj da vam pišem...kod mene nema niš novo...još dva tjedna škole! Jeejjj, kak sam sretna...njamismijehdead!!! Onda napokon sloboda.....sad stvarno nemam ideja kaj da vam pišem, pa ću vam stavit slike i video Alexandra Nevzorova....cerek......bye-bye....mah


Image Hosted by ImageShack.us


Jedan video koji na početku nije baš lijep, ali prikazuje našu stvarnost. Pogledajte ga do kraja.
11:11 - Komentiraj { 234 } Print - #

30.11.2007.
I'm back!

Hyy dragi moji blogeri... :)....znam znam, nisam vam napisala post 28. kao što sam obećala, al fakat nisam imala vremena...namcor...al sad ću vam sve nadoknaditi! Pa da počnem:
Trening: Jučer sam NAPOKON bila na jahanju!!! Jeee....! Jahala sam Clintona, i bio je taaakoo dooobaarr.....mucek maji....cerek...al nas je u grupi bilo 7...nono..i još je ulaga jahao s nama...bangburninmad....omg....nažalost slika nemam....idem ponovo na trening u subotu u 10:15,
jedva čekam! (I potajno se nadam da ću jahat Backyacerek, hehe)...
Škola: noćas su nam po ne znam koji put provalili u školu...i naravno "posudili" par kompjutora...a školom se proširila vijest i da su zapalili dnevnike...kasnije se ispostavilo da nisu...a ja se baš poveselila da su otišle sve loše ocjene...cry...ahh...
Ostalo: 8. i 9.12. najvjerojatnije idem u Budimpeštu...pa ak neko zna neki dućan s konjičkom opremom, bila bi zahvana...cerek...e da, jeste gledali utakmicu Engleska-Hrvatska?? Ja jeessaamm...haha kak smo ih razbili....glupi bahati englezi, oni svoju djecu uče da jedan englez vrijedi 40 pakistanaca...eek...bolesno...
I jedan moj oglas:

Novo! Najnovije! Šalabahteri svih vrsta i veličina za geografiju! Ali to nije sve! Akonazovete ODMAH,
dobit ćete šalabahter za fiziku potpuno besplatno!! Svi šalabahteri su vrhunske kvalitete i obljepljeni selotejpom! Ali ni to nije sve!! Uz nadoplatu od 5 kuna, dobit ćete šalabahter za povijest!Ova prilika se ne propušta! Nazovite i naručite svoj "šalabahter iz snova"...nećete požaliti... :)

Hehehh, ovo gore je šala naravno...al ak nekome treba, stvarno ih imam dosta, paa.....
Nadopisat ću post u subotu, da vam javim kak je bilo na treningu...e da, hvala na komentarima, najbolji ste! (samo tak nastavitethumbup)....

To je to, ljudi....idem ja sad.....pozdrav....

by: Petrich


P.S.- Evo vratila se ja maloprije s jahanja....i bilo je odlično!!! Trener me nazvao danas ujutro i pitao jel bi mogla doć u pol deset, jer je kao ta grupa bolja od one kasnije....i ja kažem OK...kad sam došla, jahala sam Backyacerek...bilo nas je četvero u grupi, i imali smo cijelu halu za sebe...Backy je bio savršen, radili smo dijagonale i promjene, a zadnjih 20 minuta nam je dao da radimo kaj hoćemo...i reko je da mi je ovo najbolje jahanje od kad me trenira....smijeh...baš sam happy bila....onda sam Backya odvela u štalu i rasedlala ga....dobrica moja mala...cerekcerekcerek....i dala sam mu veeelikuu pusu....eto, to je too....puno hvala na komentarima....idem sad.....pozz...mah
Image Hosted by ImageShack.us12:50 - Komentiraj { 215 } Print - #

<< Arhiva >>

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
OYO.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga


AvatarMagic.com


Samo je jedno u mom životu vrijedno da pustim suzu s oka jer tebe volim ja.....
život mi dala, baš kao da je znala da nikad neće nestat s mojih usana....


AvatarMagic.comA ja sam...?
A ja sam jedna trinaestogodišnjakinja,
podrijetlom iz Zagreba. Zovu me Petra.
Voljim:
-životinje
-prirodu
-vjetar
-jahanje(konja)
-sport općenito
-šetnje prije oluje
-nogomet(ajmo vatreni!hrvatska)
Ne voljim:
-nepravdu
-zlostavljane živih bića
-bahate, umišljene, dvolične,
lažljive, "savršene" i ljude koji
ne znaju cijeniti moje prijateljstvo
-kelj

Samo je jedno - Co...Image Hosted by ImageShack.usLinkovi...

Katija
Sanja
Ranch Martin Breg
MATEA/KONJICA
Beautiful horses
Debbie :)
Rozinanta
Vanessa
love_robi

Petra
ŠljivaIva
Dee Dee
1horseandme
Ludzakonjima
love_robi
Mateja
Denisse
Tea
Tinchy
anonimka
Ranch Bubač
Avatarland
Klamzy
Horses are my life 4ewer
Flatteri

Forumi:

O konjima:
Pegasus
Biser
kkvz95
Happy HorsePhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket

Vjera je sposobnost da se podnese vlastita sumnja.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ako nije moguće nekoga potpuno imati, najbolje ga je tada potpuno izgubiti.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nismo primorani ljubiti. Izabrali smo da ljubimo. Dvoje se ljudi vole jedino kada su kadri živjeti jedno bez drugoga, ali su izabrali živjeti zajedno.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Kada nekog voliš, pusti ga da ode... ako se vrati natrag, zauvijek je tvoj, ako se više nikad ne vrati, nije ti nikad ni pripadao.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ponekad je potrebno šokirati kako bi te drugi doživjeli...


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Oči čovjeka mogu reći jako puno ako se dobro gleda u njih.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Najljepše stvari se uvijek nalaze u ljudskom srcu.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Neki ljudi vas nikad neće voljeti bez obzira koliko se trudili.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Najveću bol mogu prouzročiti samo osobe koje su vam najbliže.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Slušajući druge možete naučiti puno i o samom sebi.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Život se može iskusiti samo srcem, ne i mozgom.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Nekad je reći "oprosti" najteža stvar na svijetu.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Čast proizlazi iz srca i zauvijek tamo ostaje.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ničega se u životu ne trebamo bojati. Samo trebamo razumjeti.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Kako da ti oprostim kada u tebi više ne vidim ono biće zbog koga bi ti možda moglo biti oprošteno?
Nietsche


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

To see the wind's power, the rain's cleansing and the sun's radiant life, one need only to look at the horse.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

I have seen things so beautiful they have brought tears to my eyes. Yet none of them can match the gracefulness and beauty of a horse running free.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

To many, the words love, hope and dreams are synonymous with horses.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

In riding a horse, we borrow freedom.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Horses change lives. They give our young people confidence and self-esteem. They provide peace and tranquility to troubled souls. They give us hope!


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

A dog may be man's best friend...but the horse wrote history.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

The horse. Here is nobility without conceit, friendship without envy, beauty without vanity. A willing servant, yet never a slave.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

When you are on a great horse, you have the best seat you will ever have.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Through the days of love and celebration and joy, and through the dark days of mourning - the faithful horse has been with us always.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Ask me to show you poetry in motion and I will show you a horse.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

In their eyes shine stars of wisdom and courage to guide men to the heavens.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket

Backy...cerek
Image Hosted by ImageShack.us


Let a horse whisper in your ear and breathe on your heart. You will never regret it.


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketAvatarMagic.com
AvatarMagic.comPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketAvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.comClick here to get images like this!AvatarMagic.comPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketAvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.comClick here to get images like this!AvatarMagic.comPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketAvatarMagic.com
AvatarMagic.comPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketAvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.comPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketAvatarMagic.com
AvatarMagic.comPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at PhotobucketAvatarMagic.com
AvatarMagic.comPhoto Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Photo Sharing and Video Hosting at Photobucket


Click here to get images like this!face="Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif">AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.com
AvatarMagic.comClick here to get images like this!


Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!


Pegases Flying Horse In Clouds Icons

Pegases Flying Horse In Clouds Icons
Blue Unicorn Gif Images

Blue Unicorn Gif Images
Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!


njuškica...
Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!


Click here to get avatars like this!

Pictures of dogs...winkcereknaughty

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.usImage hosting

Image hosting
MySpace

MySpace
Friendster

Friendster
layout for myspace

layout for myspace
Pazite se, gledam vas...

Image hosting

Image hosting
Svašta...

Myspace

Myspace
Myspace

Myspace
image hosting for myspace

image hosting for myspace
image hosting for myspace

image hosting for myspace
image hosting for myspace

image hosting for myspace
Image hosting

Image hosting
Image hosting

Image hosting
Image hosting

Image hosting
layout for myspace

layout for myspace
layout for myspace

layout for myspace
layout for myspace

layout for myspace
Myspace

Myspace
Myspace

Myspace
Friendster images

Friendster images
Friendster images

Friendster images
Friendster images

Friendster images
image hosting for myspace

image hosting for myspace
blog layouts

blog layouts
MySpace

MySpace
MySpace

MySpace
Friendster

Friendster
Friendster

Friendster
image hosting file

image hosting file
image hosting file

image hosting file
image hosting file

image hosting file
Blog images

Blog images
Blog images

Blog images
Blog images

Blog images
Blog images

Blog images
MySpace images

MySpace images
Bigoo

Bigoo
Bigoo

Bigoo
Bigoo

Bigoo
Friendster images

Friendster images
Friendster images

Friendster images
Myspace

Myspace
Image hosted at bigoo

Image hosted at bigoo
Myspace

Myspace
Myspace

Myspace
free image hosting

free image hosting
Blog images

Blog images
Myspace layouts

Myspace layouts
mmm...zanimljivo...

MySpace images

MySpace images
MySpace images

MySpace images
MySpace

MySpace
Images for your blog

Images for your blog
image hosting file

image hosting file
MySpace

MySpace
image hosting for myspace

image hosting for myspace
Image hosting
Cursors

Funny...

Dogies...cerekthumbup

AvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.comAvatarMagic.com


credits
duckdz. - x x x