POMOZIMO DJECI ŽIVJETI

petak, 23.01.2009.

Pomozimo Robertu Zguriću

Host unlimited photos at slide.com for FREE!

Poštovani,
Robert Zgurić, maleni Velikogoričanin koji boluje od Downovog sindroma krajem godine uspješno je primio još jednu terapiju matičnim stanicama. Četvrtu po redu terapiju primio je u jednoj švicarskoj klinici pod stručnim nadzorom doktora specijaliste prof. Bena Pfeifera. Robijevo je stanje iz dana u dan sve bolje, motoričke sposobnosti mu jačaju, a primjetne su i promjene na njegovom licu, sretna je i mama Sandra koja je u pratnji supruga, Robijevog tate Željka, sve te dane pružala podršku Robertu u Švicarskoj.

Novčana sredstva za ovo izuzetno skupo liječenje rezultat su brojnih donacija građana dok je najveći dio prikupljen jesenskim koncertom „Gorica za Robija“ na kojem su nastupile najveće zvijezde hrvatske estrade. Robert, dodajmo, godišnje prima po tri terapije u vrijednosti 100 tisuća kuna, a mora ih primati do desete godine života. Za sad su se, kažu roditelji, terapije pokazale uspješnima. Robert je sve veseliji, polako ali sigurno komunicira s okolinom, a poboljšane su mu i sve vitalne funkcije. Mislim da smo na pravom putu da naš Robert jednog dana postane zdrav dječak koji će, i usprkos ovom hendikepu, pozitivno gledati na svijet oko sebe i budućnost koja dolazi, zaključuje mama Sandra.

Ovim putem Vas pozivamo da se uključite u humanitarni koncert koji će se održati 20. veljače 2009. u grijanom šatoru iza Pučkog otvorenog učilišta u Velikoj Gorici. Cijena jedne karte je 30,00 kn. Vašu dobronamjernost možete izraziti otkupom karata za koncert ili donacijom na žiro račun 236000 – 3113797631 „Za Roberta Zgurića“.
Na koncertu će nastupiti zvijezde hrvatske estrade: Marija i Ivana Husar, Nina Badrić, Jacques, Ivana Kindl, Ivana Radovniković, Antonija Šola, Zakon šutnje.... i dr.


Zgurići se ovim putem zahvaljuju svim dobrim ljudima koji su do sad pomogli u Robertovom liječenju. Ukoliko imate dodatnih pitanja molimo Vas da kontaktirate majku malog Roberta, Sandru Zgurić na 098 9398 453.
Od srca zahvaljujemo.


Host unlimited photos at slide.com for FREE!

- 12:28 - Komentari (2) - Isprintaj - #