Erogeni genij s Venere

subota, 08.07.2006.

Izvadak iz privatnog dnevnika - sms sex

Slibe.com - Free Image Picture Photo Hosting Service      Imam dnevnik, mali divlji. Obožavam prije pavanja pročitati što mi se dogodilo prošle godine na današnji datum. Ali nešto me puklo, i vratim se ja u prošlost jedno pet godina.. i pronađem nešto što me od srca nasmijalo! Ne mogu izdržati, a da ne podijelim to s vama, jer tooliko mi je simpatično.. Nije ljubav preko žice, al je sex preko mobitela.


JA: Hoćemo se devit?

ON: Može, samo reci kada i gdje?

JA: Može odmah, samo dođi..papam čokoladu..

ON: Sada san te zamišlja sa otopljenon čokoladon koja ti se preljeva niz golo uspaljeno tijelo, a ja te ližen uzduž i popriko. Jeli ti se sviđa i što bi ti meni radila?

JA: Prvo bi te pustila da sve poližeš, a onda bi ja topila na tebi, mmmm..ah..

ON: Ja ne volin predigru, pređi na stvar!

JA: Pređi ti na mene!

ON: Arrrrrrggh mačko, tebe triba ukrotiti ili te maziti, ne mogu se odlučiti, zato mi pomozi!

JA: Prvo me ukroti. Onda me mazi. Pa me ljubi. Duugo. A onda ćemo već nešto smisliti..

ON: ja i ti na plaži zagrljeni i ljubimo se duugo. Čuje se šum valova i miris mora. Napaljeni smo do vrha! Što bi ti onda radila?

JA: Polako bi odbacivala nepotrebne stvari sa sebe (znači: sve) i... otrčala u more! Ako me uhvatiš – tvoja sam, u moru..

ON: Zatim ja odbacim sve krpice sa sebe i kada uđem u more počnem te lagano ljubiti po vratu, pa sve niže i niže..počinješ duboko disati, uhvatiš mi glavu čvrsto i staviš je na pravo mjesto. Ja sadim posao najbolje što mogu. Ti nastavi lagano i uzbudljivo.

JA: Duboko nam je za potpuni užitak, idemo prema plićaku..mokar pijesak se topi ispod nas, zapljuskuju nas valovi, ribe su nam zavidne, i sunce vodi ljubav s morem, suton..

ON: U plićaku smo.. Ja ležin na tebi i ljubin te di god uhvatin, a onda vrlo lagano ulazim u tebe.. Iz nas izlaze ljubavni izdasi, radin to vrlo sporo i lagano samo da duže traje i želim da nikad ne prestane!

JA: ..bilo je savršeno, ali sve što je lijepo kratko traje.. Spavat ćemo noćas pod ogromnim nebom i zvijezdama, ujutro ćemo se rastat, ali navečer repriza..


           Nastavit će se...


APDEJT: Ivana jučer dala uvjet i ode na more sutra!! Vraćam se u devetom mjesecu. Ostajte zgodni i veseli, lijepo se provedite i tipkamo se u rujnu. :))

- 00:26 - Komentari (14) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Ja sam otrowna Ivana..