Erogeni genij s Venere

utorak, 31.01.2006.

Nezaboravni pogled

        Kosa mi je lebdjela oko preplanulog lica. Maestral se oduvijek volio igrati s njom. Često smo obitaljske večeri provodili na toj terasi uz more udaljenoj deset minuta autom od vikendice. Držala sam u zagrljaju bijeli stup i oduševljeno gledala animatore. Znam da sam se osjećala zgodno u svojim ispranim traper hlačicama i košulji, tamnoplave skečersice, filmski štih. Baš onaj osjećaj –mmm, izgledam blistavo, a svijet miriše-.
        Iz tog savršenog trenutka prenuo me nagli osjet kolanja struje kroz cijelo tijelo, nešto čarobno se spustilo na moje sretno lice.
     Nešto čarobno.
     Svjetlucavi pogled.
     Pogled koji me progutao kao nijedan prije.
     Kao nikad u životu.
        Crvena lampica je blinkala, snimao je pod. Obustavili smo sve radnje kad su nam se spojili ti prodorni pogledi. Jedino smo još disali.
    Zbunjeno se trgnuo kad sam sklopila trepavice i ugasio kameru.
        Gledali smo se nježno i divlje, zločesto i nevino..milovali smo se pogledima, nekom neobičnom energijom smo si zagrijavali kožu.
    Gledali smo se vječno..
Ili do kraja programa. Do trenutka kad je mama rekla –ajmo-. Hodali smo šest minuta preko šetališta, išli smo na parkiralište. On je stalno bio metar-dva iza mene s tim očima. Hodao je odlučno, ležerno, neodoljivo..kao da će me svakog trenutka oteti i i nositi me bosim nogama preko vrućeg pijeska. Izgledao je kao da zna sve moje tajne. Sve.
        Osvrtala sam se svake sekunde, privlačio me strašnom silom. Htjela sam zastati, slagati da mi je to prijatelj iz škole, ali možda ne priča hrvatski, ma upoznali smo se prekjučer, to je Matein bratić, ma mogla sam stati, mogla sam.. ali nisam. Da sam zastala nikad ga ne bih pustila..
        Sjela sam u auto, zapravo kleknila sam na stražnje sjedalo i dlanove raširenih prstiju prislonila na staklo, kao da me odvode neznanci od osobe koju sam voljela najviše na svijetu. Srce mi je treperilo. Čežnja. Sila. Povezanost.
        Stajao je raširenih nogu, podignuo ruku i savio jedan prst. Mahnuo je kao što to ja inače radim. Nikad neću zaboravit te iskre u očima, strast u kosi i napuštenu siluetu. Ljubav na prvi pogled događa se jednom u životu.
        Sutradan navečer sam napravila sve da se vratim na to mjesto. Okretala sam se do iznemoglosti s pismom u ruci. Nije ga bilo.
        Jedina osoba na svijetu koju sam željela poljubiti, a nisam mogla.
        Mjesecima nakon toga sam pogledavala kroz prozor s nadom da će mi doći pred vrata. Postojala je mogućnost da je snimio registraciju, otišao na policiju, prevrnuo državu samo da me nađe.
Postojala je..

- 01:33 - Komentari (24) - Isprintaj - #

utorak, 17.01.2006.

Golica me..

       Evo je, najaktualnije teme u području sexualne privlačnosti..
       "Što je muškarac bez brkova?" pitanje je koje se već tjednima provlači kroz usta najrazličitijih ljudi. Brkovi izazivaju nostalgiju kod baka kojima je to bio simbol muževnosti , zrelosti i profinjenosti. Kažu da su se volile ljubit s brkatim muškarcima jer su ih simpatično škakljali.

       Moram priznati da su i meni brkovi zagolicali maštu.. To je nešto što još nisam probala, a to me uvijek strašno privlači – neistraženo područje, nešto novo, divlje..

       Trodnevna bradica mi je na nekim dečkima strašno sexy, ali kad se planiram dugometražno ljubit s njima više volim da je njegova brada gatka nego da moja bude kasnije crvena.
A ljubit se s brčićima..hmm..ili mmm..ne znam. Ne s brčinama kojima bi se mogao zaposlit u male zelene da mete parkove, nego hoću onu eleganciju..precizno zaobljenu iznad usice.
Jeste vidjeli Luku u najjeftinijem spotu u Hrvatskoj? Meni trebaš ti.. Izgleda kao iz porodice raskalašastih grofova koji piju viski s razmrvljenim ledom i karta, u trenutku kad drži skalu u boji kroz dim duhana ti dobaci takav jebozovan pogled da te baci na bijelo medvjeđe krzno raširenih nogu i onda.. onda i dalje karta, đubre jedno gluho, ne čuje da tvoja Vaginella viče "uđi, uđi.." dok ti patiš, čezneš za dodirom i utapaš se u toj strastvenoj mržnji, čekaš da.. Jesam skrenila s teme? Opsa..

       Nije da volim brkove. Nije ni da ih ne volim. Jednostavno želim svašta u životu isprobati. Golica me to, ne znate kako.. Baš mi daju inspiraciju, stvaraju fantastične cmoke u glavi.. Još kad sam čula onog lika s krznenim brkovima i z Let3-a "Žene vole kad ih ližemo s brkovima. I mi to volimo jer se na njih uhvati onaj fini šmek..“...
       
Ajde recite, jel vam ne zadrhti među preponama?

- 01:29 - Komentari (31) - Isprintaj - #

četvrtak, 05.01.2006.

Stajling Silvestrova

       Deset sati plesa, pjevanja, skakanja, alkohola, prigušenih svjetla, zavođenja, dobrog raspoloženja, odbrojavanja..hmm, da, miriše na Doček. Ove godine mi je stvarno bilo predobro od prvog do zadnjeg trenutka proslave, bila sam očarana gotovo svim detaljima. A i općenito sam uživala u prosincu, zato me nije bilo. :)
       Dok je 98% pučanstva nervozno trčkaralo gradom u potrazi za novom krpom kojom će se umotat da dostojno uđu u novih 365 dana, ja sam vježbala sexy lizat prste umočene u kremasti fil i otopljenu čokoladu, satima ležala ispod bora i razmišljala može li ga itko bolje okitit, smijala sam se stalno, općenito sam bila sretna, zadovoljna, i još ako bi vidjela koju pahuljicu.. jiihaaaa, ja sam centar svijeta!! Nisam se htjela utopit u masi s mokrim jaknama koja će dati 400kn (a cifre nemaju veze s mozgom) za neporubljeni komad tila crne ili smeđe boje, jer te su boje trend ove sezone (trend=svaka baba u crnom i smeđem). Osim toga u gradu postoje tri trgovine i to još s 40% jednakih stvari pa su male šanse da možete kupiti nešto original i ne biti nečija kopija. A ja volim bit jedina, unikat. Volim to jako.
       Obukla sam crvenu haljinicu za koju jedna moja draga prijateljica kaže "Ti kihneš,a ona se raspara po šavovima..", a neki mudri ljudi kažu "Žene u crvenom su hrabre, seksepilne, strastvene.." Poslušala sam oboje – nisam kihala i bila sam sexy, haha :) Namjerno nisam bila u crnom, jer je to klasika. I cipelice s visokim petama su klasika, ali napeti listovi su mi neodoljiva klasika, i osjećam se neodoljivo u tim svojim cipelicama, a mogu i trčati u njima da me netko ganja. I šljokice. Na njih sam isto slaba, volim bit okupana zvjezdanom prašinom, to mi je premoćno!
       Nova godina je i bit ću dobra pa neću kritizirat cure koje : ne znaju ukombinirat čarape s uzorkom uz ostalu garderobu, koje nose strech hlače tri prsta kraće (skupile se u pranju), koje pokazuju pupak u kojem drže zalihe božićnih kolača, ..., one jednostavno nemaju ukusa, a o ukusima se ne raspravlja.
       Ali ne mogu zadržat za sebe pitanje opasno po život: ->Zašto cure koje ne znaju hodat u štiklama ipak hodaju u njima?! I zašto ne znaju da se kreću kao Steve Urkel, djed s hemeroidima, ukakana beba ili kao da imaju kroničnih problema sa savijanjem koljena i putem plešu bosansko kolo? Koliko god se trudila, ne pronalazim dovoljno dobar argument. Barem da se mama ili prijateljica sažale pa joj kažu istinu..
       A dečki.. Bilo ih je svakakvih, od patika do kravate. Neki su ukrali tatino odjelo s vjenčanja, a drugi nisu čuli da postoji nešto drugo za obući osim majice koju nose na nogomet. Meni su zgodni dečki u košulji, ali kad u njoj izgledaju ležerno, kad znaju to nosit. I sako i starke izgledaju kuul kad znaš to nosit.
Trebaš se dobro osjećati u onome što nosiš, najgore je, za oba spola, kad si uštogljen. I kad otkuca ponoć, a ne znaš valcer. To je opća kultura, svi bi trebali bar to znati. Cijenim one koji su bar pokušali udovoljiti mi. :)
       Kako god bilo, svi su na kraju pijani s odvezanim pertlama, kravatama na čelu, poderanim čarapama i prljavim cipelama. Gadni dečki zamućenih pogleda pokušavaju zbarit cure golog pupka koje ne znaju stajat u štiklama pa se predaju bludnosti da spase noge.

               Budite mi zdravi, sretni, pametni, zgodni i bogati!!

               Puse od Điniusa! :)

- 01:01 - Komentari (25) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< siječanj, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Ja sam otrowna Ivana..