Erogeni genij s Venere

ponedjeljak, 28.11.2005.

Odmotaj me

     Znate onaj osjećaj, onu potrebu, onaj nagon za kožom dok se ljubite? I od same pomisli da će vas uskoro dotaknuti prohladni ili vrući prsti cijelo tijelo vam prožme neka neodoljiva jeza, iščekivanje..
     I onda se zna ispostaviti da je to ipak bila samo obična jeza, bez onog –neodoljiva-..
     Dečki nisu ni svjesni da cure troše pravo malo bogatstvo na donje rublje i čarape, pa u tom neznanju uvlačenja pod majicu razviju stil -daj-mi-sisu-znam-imaš-, čape za grudnjak čini se moment-ljepilom, ne puštaju, umisle si da su David pa ga nategnu ko praćku. BIG mistake. Automatski se sva elastika nepovratno razvuče i tebe više uoooopće ne zanima hoće ti taj sexualno ugroženi manijak pogrickati ili pocuclati bradavicu, nema tu više nikakvog erotskog podražaja, ti razmišljaš kako nabaviti 300 kunića, gdje si ono kupila taj svoj najdraži grudnjak (cura nikad na cmakanje neće obući manje dragi grudnjak), kad si zadnji put pekla palačinke, e koji ono film igra večeras.. - jedino po čemu znaš da je manijak još na tebi je njegova slina. I jedva čekaš da prestane.
     U trenutku kad pukne gumica (u svakom smislu), stari, tu je tvoje sexualno umijeće naglo krenulo silaznom putanjom i o ponovnom susretu možeš samo fantazirat.
     A postoji tako seksepilnoneprimjetan potez ruke iza leđa od kojeg grudnjak samo sklizne, i ti ne znaš ni kako ni kad se to dogodilo, samo znaš da su mu prsti nesputano među tvojim dojkama i poželiš da odu na poduži safari tvojim čeznutljivim tijelom. Kad ti dečko otkopča grudnjak jednom rukom misliš da je jednako spretan i na svakom levelu iza toga. Ma sve i da nije, a Bože moj, svatko ima boljih i gorih dana, u toj priči postoji i drugi put.
     Dečki, pa svi imate mamu, seku ili legicu, sudnite grudnjak, opašite stolicu ili nešt i vježbajte! S dva prsta se to može usavršit. Nemate pojma kolki vam je to plus za ići dalje..
     Plus koji će vas dovesti do čarapa, naravno nakon što otkopčate gumbiće na trapkama, jer mi smo urbano društvo, žene ne nose suknje, nose ili traku oko dupeta ili hlače, suknje ne, češće ih nose škoti nego žene, oni nose i gajde, e kako to pušta dobar zvuk,.. Di sam? Najlonke.. E pa da, pa za kompom možete cijeli dan sjedit i skrolavat mišem, a najlonke ne znate skrolat, jel, tatu vam vašeg!! Baš morate noktima sve podrapat, a nije mi jasno kako uspjevate kad ni ne nemate nokte kad sve pojedete dok vam žuti listić pred txtom treperi u ruci. Iz takvih slučajeva vam dolazi ona izreka –mjenja dečke ko čarape-, točno se po broju najlonka zna s koliko je tipova cura izašla ovaj tjedan. Kad prestane kupovat najlonke, to ne znači da se prestala cmakat, znači da je našla savršenog ljubavnika.
      Kod gaćica baš nema greške.. ko kad sokol u letu uhvati ribu, brzo i precizno. Taj instinkt dobivate odmah po rođenju, gaćice dolje, to je tako i gotovo. Primjećujete li uopće boju u tom trenutku zamućenog pogleda? Boja je uvijek pažljivo odabrana.. Po vrsti i boji gaćica možete vidjeti što cura večeras želi. Načinom na koji ih se želi riješiti vam govori o ritmu noći. Morate samo znati pratiti. Promatrajte. Svi ste u duši lovci.

- 23:20 - Komentari (44) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< studeni, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Ja sam otrowna Ivana..