Erogeni genij s Venere

utorak, 15.11.2005.

Moć usana

        U svijetu cmakanja najrašireniji pojam je francuski poljubac. To je oralna varijanta speleologije. Zove se francuski zato što je to jedini način na koji Francuzi uspijevaju jedno drugom začepit usta. Konzumiraju ga svi zato što je to vrlo erotičan način da nekome začepiš usta. Nije bitno jesu vam usne tako iskusne da bi mogle navoditi NASA-ine svemirske brodove, ali bitno je znati da ljubljene nije regata koja vodi od jezika do krajnika. Prije poljupca pokušajte progutati slinu i ne gurajte jezik niz grlo. Za sisanje krajnika uvijek će biti vremena i kasnije.

        Pogodna područja za ljubljene su očni kapci, uši, obrazi, vrat, i mnoge nekretnine između vrata i koljena ( područje ispod dojki, između nogu, zapešća, ispod koljena,..). Ne morate se ponašati kao vampir, ali sve čime nećete stvoriti cuciflek može ostaviti poželjne reakcije u južnijim predijelima tijela.

        Cuciflek – dovoljno snažno sisanje koje izazove unutarnje krvarenje i ostavi masnicu

        Neki ljudi se ponose svojim cuciflekima, šepure se kao purani i pokazuju ih kao motoristi svoje tetovaže. Neki ih pak skrivaju i toliko im je neugodno da čak i ljeti nose dolčevite. Da se to još i skriti na vratu, ali što ako ti je na čelu? Kako to objasniti ljudima osim ako je slučajno Pepelnica? Ne bih vam to preporučila..
        Što se tiče cucifleka među nogama, koga briga, samo dajte, osim ako idete na plažu ili imate izvanbračnu vezu..hehe.
        I jedna zanimljivost koja je mene oduvijek zanimala, pa sam malo istraživala..
                Cuciflek na penisu ne može se napravit. :)



- 19:33 - Komentari (37) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< studeni, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Ja sam otrowna Ivana..