Erogeni genij s Venere

četvrtak, 03.11.2005.

Povijest sexa

  Po pričama naših baka i čitajući neke stare knjige dobiješ dojam da 1950. godine nije bilo sexa, nego da je sex izumljen tek početkom 60-ih, kad su ljudi navodno počeli voditi ljubav, a ne rat. To nije točno. Pedesetih je bilo puno sexa. I puno djece. Stvar je bila samo u tome što su parovi prvo stupili u brak, pa tek onda u krevet, što je obrnuto proporcionalno današnjem vremenu. Žensko djevičanstvo se tada više cijenilo, pa su u to doba češće masturbirali i bavili se oralnim sexom nego što su se ševili.
  Za mnoge mnoge ljude najbolje razdoblje je bilo 60-ih i 70-ih godina jer je tada postao prihvatljiv sex prije braka. Razni čmbenici su utjecali na tu promjenu sexualne klime: rock`n`roll, mornari, vojnici, mediji, psihodelične droge, mini suknje, pokret za emancipaciju žena, ..
        Osim što su šezdesetih godina spustili čovjeka na Mjesec, znanstvenici su upoznali svekoliko pučanstvo s rječju –klitoris- (1966.g.poslije Krista!). Nije to bio izum toga vremena, ali onda su ga tek opisali, nažalost, kao minijaturni ženski penis. Kad su to muškarci čuli mislili su samo na jedno – kako naći njen klitoris, i bacali su se na posao kao militantni muslimani u sveti rat za Alaha. Trljali su klitorise svojih sretnica snagom kakvom su željeli da ona trlja njihov ne tako minijaturni muški penis. Ipak, kad je klitoris otkriven više nije bilo povratka.. taj stampedo klitorisa kod nekih traje i danas..
        Iz prošlosti se svašta može naučiti, ali kad je riječ o sexu stvari se mjenjaju. Teško da ćete čuti od bake "tek nakon četrdeset i pete sam počela doživljavati vešestruke orgazme kad je tvoj djed doneo onaj njemački aparat za masažu vlasišta..", ili da će ti djed dati savjet "ako izdrkaš prije spoja, neće ti se dignit čim ti se približi.."
    Na povijest se možete samo nasmijati i gledati u budućnost, kupiti zaštitu za sutra..

- 00:20 - Komentari (25) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< studeni, 2005 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        


Ja sam otrowna Ivana..