Erogeni genij s Venere

ponedjeljak, 27.06.2005.

Zec, gadiš mi se..



        Koliko god se mi sad trudili bit odrasli i razumni, u svakom od nas čuči dijete koje tu i tamo poskoči da napravi neku slatku malu ljigavu gadost.. Ne možeš se tome oduprijeti. Ipak si to mjesecima radio kad si bio -mini ja-..uvuče ti se u podsvijest..

    Kad si mali, najdraže ti je kad sja sunce i kad se možeš igrati vani bez jakne. Zašto meni ipak nije smetalo kad je padala kiša? Zato što na after party dogmižu sve one sočne dugačke gliste, rumene poput bombona od višanja. Uzmeš ju u ruku i diviš joj se.. Kako može bit tako glatka i elastična?? Natežeš ju sve jače i jače..prepoloviš ju..a onda te zafascinira još više.. Kako se još koprca i odskače polovica tog batrljka?? Onda ne možeš izdražati, nasjeckaš ju na kolutiće (ipak je ona kolutićavac, živi za to da ju sjeckamo) i proučavaš koji je najmanji komadić koji se može mrdati.. A kad to saznaš..

    Uzmeš karton i nacrtaš sobe i krevete, pa kreneš u potragu za mravima da ih smjestiš u bolnicu. Mravi kažu da su zdravi. To znači samo jedno – moraš ih osakatit da prihvate boravak u tvojoj bolnici: slomiš prednju nogu, otkineš glavu i da vidiš..puna bolnica! Usput otkineš krilo još kojem komarcu da pjeva zujanku mravu bez dupeta.

    Mama ofkors nije zadovoljna mojom bliskošću s insektima, pa će me povest u grad. A tamo..sve puno izloga. Velikih, sjajnih, staklenih. Ogromnih izloga. Jeste probali polizat izlog? Ili rub pulta dok mama plaća račune? Predobro je.. Hladno, prostrano. Sloboda jezika. Klizanje papiloma. Taj čin me je toliko oduševljavao da mi nije smetala spoznaja da ću nakon toga danima nositi četiri crvena prsta na obrazu. Isplatilo se trpiti za to uzdužpoprečno lizanje.

    Imala sam problema kad sam bila unutra, kad je bilo hladno.. Nisam znala šta ću od sebe. Satima sam se družila gola s plavom lonkom pored peći. Postane ti tako toplo da izgubiš inspiraciju šta još ugrijati.. Ali ne ja, ja nikad ne gubim inspiraciju. Približim jezik i osjetim kako mi slina isparava. Fora. Približim se još malo..PRICVRRRRRLJ!! aaaaaaaaaaaa!!! Dva dana nisam otvarala usta.

    Par dana nakon toga sam ih previše otvorila. Čep od šampona bio je ovalan i ružičasti i privlačan i baš me zanimalo jel mi stane u usta.. Stao je. Ali nije mogo van! Tata mi je razvlačio vilicu, a mama prstima vukla van čep iz mojih usta..

    Seka je bila malo profinjenija pa nije u usta stavljala čep nego kovanicu od dvije lipe. Prevrtala ju je jezikom cijeli dan dok ju nije progutala. Onda je danima vršila nuždu oko kuće ko mali ćuko, da čuje kad lipa bude izašla van. Zanimalo ju je hoće bit sjajna.

    Pošto se od tih silnih mina nisam mogla igrati pred kućom, dane sam provodila ispod stola. Vjerujte, nema ništa uzbudljivije na svijetu od trenutka kad zadrmam stol nakon što baka na njega stavi pune šalice kave ili istrese grah na pregled..poskakujem ipod stola od sreće kad oko mene počne frcati grah kao dar s neba!


    S godinama u frazama - natezanje glatke ružišaste gliste, lizanje izloga i poskakivanje ispod stola – sve imenice se zamjene jednom koja vrijedi za sve – muškarac.
Kažem vam, male slatke ljigave gadosti nikad ne prestaju..

- 01:36 - Komentari (23) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< lipanj, 2005 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      


Ja sam otrowna Ivana..