GDJE MI TO ŽIVIMO

23.05.2013.

Eto nakon dužeg vremena odlučih se malo propisati o svačemu ponešto.

Ukinuše nam zdravstveni odgoj u školama. Kakve su to gluposti? Ukinuti pravo na obrazovanje nekojeg dijela životne škole. Najbolje da nam ukinu školovanje općenito i da postanemo malene životinjice koje će skakti kako drugi sviraju, kao što je nekada davno bilo. Uđosmo ponosno u srednji vijek. Ponovno.

Još je malo do Zagreb pridea. Baš se pitam koliko će se kamenja baciti na povorku ljudi koji traže svoje pravo na Ljubav. Sada će se licemjeri javiti i reći da nema smisla pradirati. Kada se vidi koliko ih se nabacuje kamenjem parade su itekako potrebne. Sve su se revolucije dizale u vikanju jer šapat se ne čuje. moramo shvatiti da je parada važna jer pojedinca više nitko ne čuje. Ljubav je Ljubav. Svi smo svjesni koliko je podcijenjena danas.

Danas se računa samo uspjeh, novac, karijera... ostalo se niti ne primjećuje. Zavist, jal, mržnja vladaju ovim prostorima. Nije ni čudo da smo imali toliko ratova kada su umovi još uvijek negdje u pećinama Krapine. Vremena se mijenjaju dragi moji. Osim toga od kada je ljudskoga roda je i homoLjubavi samo se o tome sada govori. Pa makar i loše. Dokle god će se potpisivati peticije o uvođenju u Ustav kojekakvih ideja parada će morati biti.

Živi i pusti druge da žive. Nemojte se bojati Ljubavi. Mene je puno više strah onih koji bacaju kamenje a kunu se da vjeruju u Onoga koji je Mir.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.