žene koje vole žene

03.10.2010.

Zanimljiva tema. Osobito muškarcima, hehe. Šalim se.
Interesantno mi je licemjerje muškaraca koji govore da su im "pederi" (oprostite na izrazu, samo citiram) bljak, ali žene koje se ljube... e to im je sjajno.
To bi baš voljeli gledati, čak bi i platili da to vide!
Pa evo nek vide:


Uploaded with ImageShack.us

To otprilike tako izgleda.
Svi će se složiti da je "normalno" vidjeti da se žene na ulici zagrle, poljube (doduše ne u usta, sačuvaj me Bože!), ili se dodiruju, pa čak i hodaju držeći se za ruke. Ali muškarci! A to ipek ne. Fala lijepo. Licemjerno zar ne?
Svi se vade na to da je opće poznato da su žene (pazi sad) emotivnije, da lakše pokazuju osjećaje (ponekad previše, opet malo licemjerja), da se MORAJU maziti i dodirivati da bi bile zadovoljne. Pa je tako eto postalo "normalno" da žene javno iskazuju osjećaje i razmjenjuju nježnosti, bez primisli i seksualnosti. Ne ovako, naravno:



Uploaded with ImageShack.us

Ali ipak, malo nježnosti, može proći. Možda ovako:


Uploaded with ImageShack.us

Ljubav je Ljubav. Nemojmo zaboraviti da je užasno važno voljeti. Ljubav nas čini boljim i humanijim ljudima. Ljubav u nama pronalazi toplinu i svjetlost, koju ništa drugo na ovome svijetu ne može pronaći. I vjerujte, nije važno tko je ta osoba, koja vas čini sretnim, ispunjenim i boljim. Nije važno.
Važno je da postoji.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.