podloga

utorak, 11.11.2008.

Natječaj za upis doktorskog studija

Na stranicama Ekonomskog fakulteta u Rijeci mozete pronaci sve informacije vezano za upis (moguc i elektronicki putem) na doktorski studij ekonomije. Tko ima volje i zelje neka baci oko. Tko ima ambicija neka se javi.
Svi podaci (tekst) preuzeti su sa gore navedenih sluzbenih stranica u cilju promicanja ovog studija.

Nacionalno vijeće za visoko obrazovanje Republike Hrvatske prihvatilo je Program poslijediplomskog doktorskog studija Ekonomije i Poslovne ekonomije Ekonomskog fakulteta u Rijeci na sjednici održanoj 1. listopada 2008. godine:

informacije o poslijediplomskom doktorskom studiju

program poslijedeplomskog doktorskog studija

natječaj

Ali takoder moram priznati da mi je bilo smijesno koliko je mladih ljudi "visilo" s cigaretom u ruci na cesti smokini parkiralistu jer zakon se provodi. Fakultet se oglasio obavijest o zabrani pušenja a i
srednja ekonomska škola je zid do. Predivne dvije zgrade, sa ogromnim dvoristem i sad zamisli njima je netko tamo zabranio pusiti cak i u dvoristu?! Tuzno. Definitivno je cigareta ruzna navika. Nadam se da ce nasa rijecka bura potjerati sve te mlade ljude unutra i da ce im sve manje padati na pamet zraciti bubrege i reproduktivne organe i unistavati pluca.

- 08:09 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.