...to be a rock, and not to roll...

ponedjeljak, 19.03.2007.

Ma sramota... sramite se...

PA sramotno je, šta je-je. Mislin normalno na ovo šta su Jelenin bend izbacili iz kina i tako sad oni nemaju prostora za svirat. Za malo detaljnije objašnjenje pogledajte Jelenin blog pošto se meni neda prepričavat šta se sve dogodilo.

Ovaj post je triba bit napisan jer situacija u Podgori postaje sve tužnija i tužnija iz dana u dan. Siniša je već priča o tome, al ja moran opet. Podgorska vlasti, shvatite više da mladi u ovome mistu nemaju više zanimacije! Nije nam ostalo ništa! Zatvorili ste kino i ostavili prostor doslovno da trune bez razloga. Jeli bilo jednostavnije i bolje rješenje rađe ga dat nama, mladima da možemo svirat u njemu i barem se tako zabavit? Kažete vrata provaljena? Otkad znan za sebe i kino, ta su vrata razbijena i vaš problem šta niste primjetili. Ne tribate odma okrivit one koji se samo žele zabavit na potpuno normalan način. Ne znači odma šta neko ima irokezu ili dugu kosu da je drogeraš!

Kino je predobar prostor i šteta ga je ostavit da trune. Ako se vi niste potrudili ništa postić oko toga, neko je! Jer san ja svojin očima vidija Jelenu, Mira i Divkovića da rukama i nogama se trude počistit kino, držat ga u redu i izbacit smeće. Izbacili ste ih zbog 4-5 limenki pive, a jeste li se zapitali di je sve ono smeće koje je bilo u onome malome prostoru lijevo od pozornice? Oni su sve ono počistili, bacili u kutije i te kutije nosili do kontejnera... Nisu ni jedno jebeno "hvala" dobili...

Sramite se.... ništa drugo nego se sramite...
- 20:54 - Komentari (11) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.