Plave Murine

11.10.2006., srijeda

Omladinac-Krilnik 4:0

U nediju je odigrana utakmica u Kavi. Navijanja nije bilo zbog subotnjeg partijanja. Solidno odigrana utakmica naravno Luka je bia tu i griza nokte cilu utakmicu i smišlja taktike. Drugi put ima da dođete na utakmicu.SVI!!

- 21:24 - Komentari (14) - Isprintaj - #

02.10.2006., ponedjeljak

Torcida vranjic

A evo malo i o našin Torcidašima. To je skupina od petnaestak najvjernijih koji su na svakoj domaćoj, a i na ponekoj gostujučoj, utakmici na sjeveru. Imaju svoj transparent, a i tri profesionalna grafita. Evo citat sa torcida.org: ''1984./85.Prvih nekoliko godina pretprošloga desetljeća Torcida je bila tek naj-fanatičnija podgrupa navijačke curve na sjeveru novoga stadiona u Poljudu. No, na svakoj utakmici bio je istaknut transparent "TORCIDA", a grafiti s tim imenom sve su se češće pisali na splitskim zidovima. S vremenom, na sjeveru su se počeli pojavijivati i transparenti pripadnika Torcide iz mjesta kraj Splita ("TORCIDA VRANJIC", "TORCIDA SEGET"), što je svjedočilo o širenju popularnosti te skupine.''-koji dokazuje jačinu Vranjičana i njihovu dugu povijest u Torcidi. Eto to je samo mala podrška Vranjičanima sa sjevera, i dokaz nekima da smo najbolji!
HAJDUK ŽIVI VJEČNO! VRANJIC ŽIVI VJEČNO!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

- 20:12 - Komentari (22) - Isprintaj - #

Litnji radovi

Evo judi moji napokon novi post. Malo da kažen štokod o litnjin radovima ''Plavih murina''. pa evo: bili smo vrlo zaposleni, napravili smo 2 grafita (jedan sa natpisom Plave murine i grbom, a drugi je na sjevernom ulazu di smo opiturali plavo bilo i napisali Omladinac Vranjic i grb Omladinca), te je napravljen jedan 18-metarski transparent: U PLUČIMA AZBEST, A U KRVI VINO, MI SMO ZA VRANJIC I NIJE NAM KRIVO!
I eto tako je počela nova sezona u 1. županijskoj (a zna se da smo tribali ić u 4. ligu, ali naši susidi Mravinčani su bili ljubomorni pa je sve propalo!!!) odigrana su tri kola i sada teku pripreme za nove utakmice. I eto to je sve za sada.
OMLADINAC MOJ LJUBIMAC!!!

Novi transparent na premijeri(na vaterpolu za ulazak u drugu ligu):
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Uskoro slike grafita.

- 19:48 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv