Plastično je fantastično

ponedjeljak, 13.07.2015.

Naši plastičari - Agena Marin

Agena Marin d.o.o. iz Biograda na Moru, nakon desetgodišnjeg iskustva izrade plastičnih brodica u zadnjih nekoliko godina probila se na hrvatsko, ali i svjetsko tržište sa svojim iznimno traženim proizvodom - polupodmornicama.

Sjedište firme je u Biogradu na Moru, a proizvodni pogoni su u Poličniku kraj Zadra.

Njihova najnovija uspješnica - polupodmornica (manja s 12 ili veća 55 sjedišta), kako kažu, je nešto sasvim novo i kompletno drugačije u floti turističkih brodova. Redefinirat će doživljaj podmorja za sve stanovnike i posjetitelje Jadrana. Dok je gornji dio trupa cijelo vrijeme iznad površine mora, donji dio se nalazi 1.3 m ispod i omogućuje putnicima spektakularan pogled na ekosustav podmorja kroz velika stakla podvodnog trupa stvarajući im iluziju zarona prave podmornice.

Mora se naglasiti vrhunska stabilnost polupodmornice dobivena vrhunskim dizajnom i kvalitetnom gradnjom koja isključuje pojavu morske bolesti. Putnici u bilo kojem trenutku mogu, potpuno sigurni, izaći na palubu i uživati u prekrasnoj panorami.

Ove polupodmornice izrađuju se od stakloplastike odnosno uobičajenim postupkom od epoksidnih smola ojačanih staklenom vunom.


















Katalog proizvoda:
Semi Submarine

Web stranica:
Agena Marin


- 10:53 - Komentari (4) - Isprintaj - #